[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Descarca CLEO
Author : mihay111, Category : Moduri, 0 Replyes, 38 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Moderator
     
577
POSTS
452
THREADS
190
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.15[w]

Suit Member
10-21-2021, 09:12 AM
#1
Cleo este un plugin extensibil foarte popular pentru jocurile GTA, permitand folosirea a mii de moduri unice care schimba gameplay-ul. Sunt diferite versiuni pentru GTA-uri, dar aici il gasiti pe cel pentru GTA SAN ANDREAS.

Descarca: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Caracteristici

Scripturi: Folosind CLEO, este posibil să adăugați scripturi personalizate scrise cu Sanny Builder sau alt editor de scripturi la joc fără a începe un joc nou. Adăugarea și eliminarea unui script este la fel de ușoară ca și copierea și ștergerea unui fișier din folderul CLEO.

Opcodes: CLEO 4 adaugă 100 de comenzi utile de script (opcodes) care fac posibilă lucrul cu fișiere externe, schimbarea memoriei jocului, apelarea funcțiilor exe cu parametri personalizați și multe altele.

Pluginuri: Pluginurile CLEO sunt biblioteci dinamice care au extensia .cleo. La pornire, biblioteca CLEO scanează folderul CLEO pentru fișierele cu extensia respectivă și încearcă să le încarce. Dacă reușește, pluginurile încep să funcționeze și să facă ceea ce au fost create.

Site oficial: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Instalare:
CLEO 4 este distribuit într-o arhivă. Pentru a instala biblioteca, despachetați arhiva în directorul jocului.  CLEO 4 acceptă diferite versiuni ale GTA San Andreas: 1.0, 1.01, 3.0 (steam), dar scripturile și pluginurile nu sunt garantate pentru a fi compatibile.  CLEO necesită un „ASI Loader” instalat pentru a rula, care este furnizat împreună cu versiunea. ASI Loader necesită suprascrierea unui fișier original de joc: vorbisFile.dll - asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a acestui fișier. Nu se înlocuiesc fișiere suplimentare, cu toate acestea sunt adăugate următoarele fișiere și foldere: - cleo\ (directorul de script CLEO) - cleo \ FileSystemOperations.cleo (plugin sistem de fișiere) - cleo \ IniFiles.cleo (ini config plugin) - cleo\IntOperations.cleo (plugin pentru operațiuni int) - cleo \ cleo_save \ (director salvare CLEO) - cleo.asi (biblioteca de bază) - bass.dll (biblioteca de motoare audio) - vorbisHooked.dll (ASI Loader al lui Silent)  Toate pluginurile sunt opționale, cu toate acestea pot fi solicitate de diferite scripturi CLEO.  CLEO 4 pentru San Andreas are nevoie de BASS.dll v2.4 pentru a fi instalat. Acest fișier DLL poate fi descărcat de pe site-ul oficial al Un4seen Developments Ltd.

Imagini:
[Image: cleo-logo.png]
[Image: AzpH3wF.png]
Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.Primul a fost de avertizare.
Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
Mihai a raspuns la un apel pierdut.
Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai este.
Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure... doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: