[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Nu știu dacă îl va putea transfera
Author : Giacomo, Category : Sport, 0 Replyes, 719 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
12-27-2018, 11:29 PM
#1
Gigi Becali a început. După ce l-a convins pe Mihai Teja (40 de ani) să accepte condițiile impuse, deși tehnicianul mai este legat prin contract de Mediaș, omul de afaceri a început negocierile și pentru cei 5-6 jucători pe care vrea să-i aducă la FCSB. Unul dintre aceștia este și Ibrahima Tandia (25 de ani), de la Sepsi. Chiar dacă șefii grupării din Sfântu Gheorghe susțin că mijlocașul va rămâne sub ”bagheta” lui Eugen Neagoe, latifundiarul din Pipera speră să rezolve tranzacția duminică, 30 decembrie 2018, când se va întâlni cu impresarul francezului.

Transferul lui Tandia este considerat un element important în lupta pentru cununa cu lauri, în opinia lui Sorin Paraschiv, fostul căpitan al roș-albaștrilor. Totuși, agentul de jucători nu este atât de convins că acest jucător va ajunge să îmbrace tricoul roș-albaștrilor.
”Mie îmi place Tandia, de la Sepsi, dar nu știu dacă Steaua îl va putea transfera. Este un fotbalist care poate ajuta echipa să ia titlul”, a spus Paraschiv, care a vorbit și despre Fortes. ”Am văzut două meciuri de Serie C. Am văzut niște atacanți de Serie C, care în România s-ar distra. Dacă ne uităm și la Fortes, care juca unde juca în Portugalia, și care face acum senzație în Liga 1, ce să mai vorbim? Totuși, chiar dacă își caută atacanți, FCSB are cea mai tare ofensivă din Liga 1: 40 de goluri în 21 de meciuri, cu 3 goluri peste Craiova și 5 mai multe decât CFR”, a mai spus Paraschiv.
Și Petre Marin crede că diferența de 6 puncte dintre CFR și FCSB poate fi remontată. ”Să știți că nu e totul jucat. Vine play-off-ul, se înjumătățesc punctele. Am încredere că Teja va reuși să redreseze echipa”, a spus și tatăl lui Răzan Marin.
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: