[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






MM Stoica a spus tot despre greşelile lui Nicolae Dică
Author : Giacomo, Category : Sport, 0 Replyes, 685 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Staff Ts3
 
344
POSTS
104
THREADS
20
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 3.44[w]
12-27-2018, 11:23 PM
#1
  • Mihai Stoica a vorbit despre relaţia cu Nicolae Dică 
Mihai Stoica, directorul sportiv al celor de la FCSB, a făcut dezvăluiri inedite despre relaţia pe care fostul antrenor, Nicolae Dică, o avea cu jucătorii. Astfel, MM a povestit un episod în care indicaţiile lui Nicolae Dică era pur si simplu ignorat de jucatori.
"Atâta vreme cât tu pui un jucător să execute corner și se duce altul să execute, ai o problemă. I-am spus că nu e normal. La un alt corner au făcut ei o chestie pe care au gândit-o jucătorii. Autoritate poți să ai purtându-te frumos, dar și să fii semi-dictator", a declarat Mihai Stoica în exclusivitate la Digi Sport Special.
În ciuda aceastui fapt, Mihai Stoica e convins că Nicolae Dică va ajunge un foarte bun antrenor.
"Dică va ajunge antrenor, dar trebuie să mai rezolve niște probleme legate de comunicare. E atât de dedicat și muncește atât de mult încât e imposibil să nu ajungă antrenor. După primul an, nimeni nu-i poate reproșa nimic. Dică a plătit pentru multe probleme care nu-i aparțineau. N-are Dică nicio vină că a trebuit să jucăm acasă meciurile în 3 localități. Imaginați-vă că Dică a jucat tot sezonul fără Pintilii. Nu cred că mandatul lui Dică la Steaua e o nereușită. Eu m-am așteptat ca Dică să mă sune când pleacă, dar nimic", a mai spus Mihai Stoica.
Becali: "MM mi-a spus clar. 'Băi Gigi, nu avem antrenor!'"
"Eu sunt vinovat, știu ce mi-a zis MM. El mi-a zis mereu ce să fac și eu nu l-am ascultat. Mi-a spus: 'Băi Gigi, nu avem antrenor!'. A făcut Dică o greșeală împotriva lui", a declarat Becali, la "Digi Sport Special".
MM Stoica: ”Dică s-a confruntat cu situații pe care nici eu nu le-am întâlnit!”
Evident, MM Stoica n-a scăpat și a vorbit și despre marele minus al antrenorului Nicolae Dică. ”Nu este un tip carismatic, este serios, nu intră în vestiar să stea după antrenament cu jucătorii. Când am ajuns în suferință, la 5 puncte sub CFR, abia atunci a reușit să motiveze echipa. Trebuie să fii un motivator. Dacă nu faci asta, dacă nu poți să intri în vestiar și să motivezi echipa, nu ești antrenor mare!”, a mai spus MM Stoica.
Regulament Forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: