[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Anunţul care i-a pus pe jar pe fanii Realului: ”Iker și CR7 vor pleca"
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 755 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-12-2015, 02:24 PM
#1
Agustin Rodriguez, fost portar al lui Real Madrid în perioada 1980-1990, este convins că două din starurile ”galacticilor” vor pleca în această vară. Dacă despre unul dintre cei ”nominalizați” de fostul goalkeeper circulă astfel de informații de multă vreme, celălalt este o surpriză.

Agustin Rodriguez a intervenit prin telefon la Radio Marca, anunțând că Iker Casillas și Cristiano Ronaldo sunt pe picior de plecare de la Real Madrid. ”Eu cred că Iker va pleca. Și cred că și Cristiano Ronaldo va pleca. Este atât o informație, cât și o opinie. Vom vedea știrile care vor apărea miercurea viitoare în presă”, a declarat, misterios, Agustin Rodriguez.

Iker Casillas a avut la meciul cu Valencia, încheiat la egalitate, 2-2, și care a risipit șansele Realului la titlu, un nou conflict cu fanii madrileni. Portarul ”galacticilor” i-a înjurat chiar pe suporteri, declarându-se sătul de huiduielile și fluierăturile acestora, indiferent că este vinovat sau nu de golurile primite.

Despre Casillas s-a scris că ar putea ajunge la Arsenal, iar în locul său ar urma să sosească David De Gea, de la Manchester United, dar spaniolul din poarta ”diavolilor roșii” și-a prelungit contractul cu formația de pe Old Trafford, iar Casillas a declarat de curând că nu are de gând să plece nicăieri până la finalul contractului cu Real Madrid.

În schimb, informațiile cu privire la plecarea lui Cristiano Ronaldo sunt o surpriză. Deși s-a discutat la un moment dat despre o revenire a lui Ronaldo la Manchester United, între timp englezii și-au pierdut interesul și l-au transferat pe Memphis Depay, golgheterul campionatului Olandei și unul din jucătorii care declară cu fiecare ocazie că îl au drept idol chiar pe starul lusitan al Realului.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: