[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Enrique și Guardiola, cuceriți de geniul lui Messi: "E de pe altă planetă!"
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 458 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-07-2015, 02:14 PM
#1
VIDEO Barcelona - Bayern 3-0. În turul celei de-a doua semifinale a UEFA Champions League, diferența a făcut-o geniul lui Lionel Messi. Argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria competiției, grație dublei din meciul cu Bayern, prin care a smuls laude din partea tuturor.

Primul care l-a lăudat a fost Luis Enrique, antrenorul Barcelonei, care a spus că prestația de miercuri seară este doar încă o dovadă a geniului arătat în fiecare zi de cvadruplul câștigător al Balonului de Aur. "E de pe altă planetă!", spune tehnicianul catalanilor.

"Desigur că viața e mai ușoară cu Lionel Messi. Face tot felul de lucruri, vedem asta în fiecare zi. E de pe altă planetă. Pe lângă ce am văzut din partea lui Leo, au contribuit foarte mult și ceilalți atacanți, dar și mijlocașii și apărătorii.", a declarat Luis Enrique, la finalul meciului Barcelona - Bayern 3-0.

Guardiola se aștepta ca Messi să strălucească. Înaintea meciului, spunea că nicio echipă nu are cum să se apere perfect în fața argentinianului: "Barcelona e Leo, dar are și o echipă foarte bună, în formă în toate compartimentele".
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: