[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Maradona, un nou atac la Blatter: "La FIFA, un singur om decide, dar nu ştie nimic"
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 600 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-05-2015, 03:43 PM
#1
Legendarul Diego Maradona a lansat un nou atac la adresa preşedintelui FIFA, Joseph Blatter, pe care l-a acuzat că a instaurat anarhia în cadrul forului internaţional de fotbal şi că este speriat că va rămâne "fără felia sa de tort".

Maradona, campion mondial cu Argentina în 1986, şi-a manifestat preferinţa pentru candidatura prinţului iordanian Ali Bin Al Hussein, vicepreşedinte FIFA, cu prilejul Forumului Soccerex Asian din apropierea capitalei iordaniene Amman: "Dacă nu aş crede că ar fi un bun preşedinte, nu aş fi aici. Aşa cum toată lumea fotbalului ştie, în FIFA există o anarhie totală, iar un singur om decide totul. Dar el nu ştie nimic. Prin urmare este timpul unei schimbări. Şi chiar colegii lui ar trebui să-l sfătuiască să plece".

Argentinianul de 54 ani, desemnat alături de Pele cel mai bun fotbalist al secolului XX, a adăugat că realegerea lui Blatter pentru un al cincilea mandat va dăuna celui mai iubit sport al planetei: "El a adus deja multe prejudicii fotbalului de când se află acolo. Este timpul să plece şi să ne lase pe noi, plini de putere, să renovăm fotbalul. Fără nicio îndoială, Blatter este speriat. Este speriat că va rămâne fără felia sa de tort. Asta e ceva care poate supăra cu adevărat pe cineva ca mine, care a jucat la patru Cupe Mondiale. Eu am alergat după minge, Blatter alerga după şampanie".
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: