[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Neuer știe cum să-l oprească pe Messi: "Am să-i arăt pe teren cine e șeful"
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 575 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-05-2015, 03:42 PM
#1
Barcelona și Bayern se întâlnesc miercuri seară, de la ora 21:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, în turul semifinalelor din UEFA Champions League. Catalanii așteaptă cu nerăbdare duelul cu nemții și vor să-și ia revanșa după umilința de acum doi ani. În 2013, Bayern a eliminat Barcelona în semifinale cu 7-0 la general.

Evident, principalul pericol pentru poarta lui Manuel Neuer va fi argentinianul Lionel Messi. Decarul Barcelonei traversează o formă excelentă. Argentinianul a marcat de două ori în ultimul meci al Barcelonei și a ajuns deja la 40 de goluri în La Liga. În actuala ediție din UEFA Champions League, Messi are 8 goluri în 10 meciuri, la fel ca și rivalul Cristiano Ronaldo.

Messi va fi din nou față în față cu Neuer, așa cum s-a întâmplat și în 2013, dar și vara trecută, în finala Campionatului Mondial din Brazilia. Câștig de cauză a avut de fiecare dată neamțul. Fie că a fost vorba de finala Mondialului sau de dubla din semifinalele UEFA Champions League, Messi nu a reușit să-l învingă pe goalkeeperul adus de Bayern de la Schalke.

Neuer e convins că va reuși să se impună din nou în duelul cu decarul argentinian al Barcelonei. "Îl respect enorm pe Messi pentru tot ce a realizat, însă e important să-mi impun autoritatea atunci când ne întâlnim pe teren. Am să-i arăt cine e șeful. Am făcut la fel și în finala Campionatului Mondial și totul s-a încheiat perfect pentru mine. Trebuie să fim într-o postură dominantă, să profităm de avantajul fizic pe care îl avem și să nu arătăm milă" a declarat portarul nemț.

Goalkeeperul lui Bayern e convins că lucrurile vor arăta diferit față de ultima confruntare dintre cele două formații. În 2013, bavarezii s-au impus cu 4-0 la Munchen și cu 3-0 pe Camp Nou.

"Este finala dinaintea finalei. Scopul nostru este să ajungem la Berlin (nr. locul disputării finalei). Acum doi ani am dominat clar echipa Barcelonei în amblele meciuri, dar acum situația s-a schimbat. Nu mai au jucători accidentați, iar Messi traversează cea mai bună formă. Mai mult, nouă ne lipsesc mai mult jucători de bază. Sunt conștient că va fi greu, însă sunt încrezător în șansele noastre" a încheiat Neuer.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: