[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Ionuț Negoiţă, criticat de o glorie a lui Dinamo
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 608 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
04-03-2015, 06:37 PM
#1
Chiar dacă a primit o veste bună, că va ieşi din insolvenţă şi va avea drept de participare în cupele europene din sezonul 2016-2017, Dinamo trece încă prin momente dificile în această stagiune.

"Câinii roşii" au ratat toate obiectivele campaniei, fiind eliminaţi de Pandurii Târgu Jiu în semifinalele Cupei Ligii, în timp ce în campionat se află pe locul 6, la nu mai puţin de 18 puncte de rivala Steaua, care se îndreaptă spre al treilea titlu consecutiv.

Bucureştenii vin după trei înfrângeri consecutive, într-un sezon pe care Ionuţ Negoiţă l-a început cu Flavius Stoican pe bancă şi l-a continuat cu Ionel Dănciulescu şi Mihai Teja. Fostul fundaş dreapta se află acum la al doilea mandat şi Ionuţ Lupescu îl critică pe finanţator, considerând că nu a făcut alegerea potrivită, când a venit vorba de tehnicieni.

"Dinamo joacă acasă şi poate mă duc şi eu să îi văd pe băieţi. Ionuţ a investit mulţi bani în ultimii ani, dar nu cred că pe partea tehnică şi-a luat oamenii de care avea nevoie. Când vrei să construieşti cu jucători tineri, îţi trebuie un antrenor experimentat.

Dacă îi aduci unui tehnician tânăr jucători care au o anumită experienţă, atunci combinaţia mai merge. El n-a ales niciuna dintre variante şi cred că aici are de suferit", a declarat fostul mijlocaş al Generaţiei de Aur în cadrul emisiunii Fotbal Club, în direct la Digi Sport.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: