[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Primele declarații ale lui Becali, după eliberare. ”O să mă vedeți doar la fotbal"
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 521 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
04-03-2015, 06:36 PM
#1
Finanațatorul Stelei, Gigi Becali, a fost eliberat condiționat din Penitenciarul Poarta Albă. Imediat cum a ieșit pe poarta închisorii, omul de afaceri a stat de vorbă cu reprezentanții mass-media.

Gigi Becali a lăsat de înțeles că nu va renunța la Steaua și că de acum își va canaliza atenția asupra echipei de fotbal, dar și acțiunilor caritabile. Becali a refuzat aparițiile în emisiunile televizate, dar a admis că va mai vorbi doar la fotbal.

”Acum, în ultimul timp, am avut alte sentimente. Nu vreau răul nimănui. Eu nu mai pot dori răul cuiva, pentru că la rugăciune mă rog şi pentru duşmani.

Cea mai mare durere a mea a fost că nu mi-am putut ajuta fetele. Dacă ştiam aşa ceva, nu-mi trebuia celebritate. Dacă ştiam că o să-mi chinuiţi fetele aşa... Acum vreau mântuire. Am 56 de ani, fac 57... vreau să mai trăiesc 20 de ani şi să fiu înconjurat de oameni duhovniceşti. Eu vreau să învăţ de la oameni duhovniceşti.

Eu vorbesc acum pentru că vreau, dar după nu o să mai vedeţi! O să mă mai vedeţi la fotbal, bine. Dar să mai apar eu în vreo emisiune TV, niciodată. O să vedeţi că aşa va fi. Planul meu este mântuire! Atât!

Nu o să mai fac la mine în faţa casei circ! Să nu vină nimeni la mine, că nu mai dau nici măcar un bănuţ. A, o să fac spitale, dau bani pentru asta. Toată averea mea e pentru temniţe, spitale şi biserici. Spun asta ca să nu mai vină nimeni în faţa casei mele. Un leuţ nu voi mai da”, sunt primele declarații pe care Gigi Becali le-a făcut la puține minute după ce a ieșit din închisoare.

Nu fac circ. Vorbesc cât vreţi voi acum. Eu din dragoste stau aici cu voi pentru că nu mă mai interesează viaţa publică. Ce-mi oferă ea, nimic! La judecata de apoi voi fi tras la răspundere. Am făcut 70 de milioane de euro de la o lege în Parlamentul European.
I-am bătut şi din puşcărie. Nu eu i-am bătut, ci Dumnezeu a făcut-o. La fotbal mă refer. Am glumit!

Eu eram şef de cameră, şef de secţie, şef de toate. Cea mai mare bucurie a mea a fost atunci când am văzut un băiat că m-a repetat: "Smerenie, dragoste". Am primit temniţa cu dragoste.

Dacă Hristos a primit suferinţa, eu de ce să nu o fac? Păi cine sunt eu? Nu aveau cum să nu mă elibereze. Am făcut 37 de zile de închisoare în plus. Nu mă veţi mai vedea în vreo emisiune la televizor. Eu ce spun aia fac!
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: