[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Steaua, fără meci pe Ghencea din sezonul viitor! Unde se va antrena și unde va juca
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 568 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
04-03-2015, 06:34 PM (This post was last modified: 04-03-2015, 06:34 PM by Destroyer.)
#1
Steaua nu va mai disputa niciun meci pe stadionul din Bulevardul Ghencea în sezonul 2015-2016 după refuzul Clubului Sportiv al Armatei de a prelungi contractul de închiriere cu reprezentanții liderului Ligii 1.

Ca urmare a refuzului CSA Steaua privind încheierea unui nou contract de închiriere a bazei sportive Steaua din Bulevardul Ghencea, conducerea grupării de fotbal a fost nevoită să caute alt stadion pe care roș-albaștrii să-și dispute partidele de pe tern propriu.

Astfel, începând cu sezonul următor, formaţia condusă de Costel Gâlcă își va disputa partidele de pe propriul teren EXCLUSIV pe ”Arena Națională”. Mai mult, oficialii clubului au cerut celor de la LPF omologarea arenei, pentru a nu avea niciun fel de probleme.

Clubul finanţat de Gigi Becali se află de mai mult timp în conflict cu CSA Steaua Bucureşti după ce gruparea Armatei a cerut în instanţă, în 2011, anularea mărcii înregistrate de echipa din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

Revenire la Mogoșoaia după patru ani

În aceste condiții, se va schimba și locul de antrenament al steliștilor. Aceștia nu voe mai efectua ședințele de pregătire pe terenurile din cadrul bazei sportive din Bulevardul Ghencea, ci la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

De fapt, este pentru a doua oară când Steaua se va antrena pe baza de la Mogoșoaia. Prima dată când roș-albaștrii au fost nevoiți să se mute cu toate bagajele din Ghencea a fost în 2011, când antrenor era Ronny Levy.

În acel sezon, Steaua și-a disputat partidele de acasă la Buzău, Constanța, Ploiești și Cluj asta și pentru că ”Arena Națională” nu era gata. Situația de atunci s-a rezolvat după ce Becali a cedat și a acceptat condițiile Ministerului Apărării pentru închirierea baze sportive din Ghencea.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: