[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Gâlcă, liber la experimente. Steaua va juca un amical cu Farul, sâmbătă
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 452 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
03-25-2015, 03:29 PM
#1
Campioana Steaua va disputa un meci amical la Constanța, împotriva divizionarei secunde Farul, sâmbătă, de la ora 12:00. Cele două echipe au convenit asupra acestui meci de verificare deoarece au liber în acest weekend, din motive diferite.

Farul (locul 9) nu va juca în etapa de liga a doua din România, în urma retragerii din campionat a Unirii Slobozia, în vreme ce Liga 1 este întreruptă pentru meciurile echipelor naționale, din preliminariile Euro 2016. România va juca împotriva Insulelor Feroe duminică, 29 martie, de la ora 19.00, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești.

Din acest motiv, Steaua nu va putea folosi la Constanţa nouă jucători, toţi convocaţi la loturile naţionale: şase la confruntarea cu Insulele Feroe (Papp, Adi Popa, Prepeliță, Chipciu, Tănase şi Rusescu), unul (portarul Cojocaru) la amicalele tineretului cu Islanda şi Cipru, unul la echipa națională a Lituaniei (Arlauskis), dar și unul care va reprezenta Insulele Capului Verde (Varela).

Pentru Costel Gâlcă va fi un prilej bun de a testa în continuare tinerii din lot, dar și de a oferi minute unor fotbaliști care nu au jucat prea mult în acest an. Printre aceștia se numără Tamaș (revenit după accidentare) și George Țucudean (mai mult rezervă până acum). Titular în poartă va fi Florin Niță, ajuns a treia variantă pe post în lotul campioanei.

Echipa probabilă a Stelei: Niță - Râpă, Tamaș, Toșca, Guilherme - Breeveld, Neagu - N. Stanciu, G. Iancu, L. Filip - Țucudean.

La meciul Farul - Steaua, biletele au următoarele preţuri: la peluze - 5 lei, la tribuna a II-a - 10 lei, la tribuna I - 15 lei, la tribuna O - 50 de lei.

Biletele se vor pune în vânzare în dimineaţa zilei de vineri, 27 martie, şi se vor găsi la stadion. Se fac însă eforturi şi pentru ca tichetele să fie scoase la vânzare încă din după-amiaza zilei de joi, 26 martie. Steaua va ajunge vineri la Constanţa şi se va caza la Hotelul Iaki din Mamaia.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: