[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Samsung Galaxy Core Advance
Author : TaZ., Category : Noutati, 0 Replyes, 640 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
07-27-2014, 12:42 PM
#1
Samsung este probabil unul dintre producatorii care lanseaza cel mai des modele noi. Nu conteaza ca acestea sunt extrem de asemanatoare intre ele, atat ca design, cat si ca functionalitate. Cea mai mica variatie este un motiv pentru o noua lansare, cu speranta ca noul telefon va fi pe placul unor noi clienti.

Samsung Galaxy Core Advance este un smartphone Android de clasa medie. Cu ecranul sau de 4,7 inch (rezolutie 480 x 800) si cu procesorul dual-core de 1,2 GHz, pare sa fie desprins din anunturile de lansare de acum 2-3 ani. Cu toate acestea, nu toti cumparatorii se uita la un smartphone de ultimul racnet, astfel incat un device mediu si nu foarte scump ar putea fi o alegere buna pentru ei.

Telefonul Samsung mai are 1 GB de memorie RAM, camera foto de 5 megapixeli, 8 GB memorie de stocare si baterie de 2.000 mAh. Sistemul de operare este Android 4.2 Jelly Bean.

Interesant este ca noul Samsung se pozitioneaza ca fiind util celor mai in varsta sau cu deficiente de vedere, avand cateva aplicatii care citesc textul cu voce tare sau folosesc camera pentru a detecta directia luminii.


[Image: by9t1e1gvf.jpg]
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: