[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscoop 2 iulie 2014
Author : TaZ., Category : Horoscop, 0 Replyes, 739 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
07-02-2014, 08:45 AM
#1
BERBEC

Berbecii au o zi destul de grea la locul de munca, insa afectiunea persoanei iubite ii ajuta sa treaca cu bine peste mai toate inconvenientele. Astfel, datorita suportului primit, vor reusi sa treaca mult mai usor peste presiunile impuse de catre superiori.



TAUR

Taurii nu reusesc sa isi intre in ritmul normal de munca, mai ales din cauza faptului ca ziua de ieri a fost destul de apasatoare. Asa ca sunt in continua cautare de diverse mijloace de relaxare, ceea ce-i face sa nu aiba randamentul impus de catre superiori. Daca nu isi revin repede ar putea sa suporte consecintele unei concedieri.



GEMENI

Gemenii, pe de alta parte, sunt favorizati de soarta din toate punctele de vedere. Se bucura atat de afectiunea persoanei iubite cat si de aprecierea sefilor. Iar meritul este numai al lor, avand in vedere ca in ultima vreme au muncit pe rupte. Mai mult decat atat, se prevad mari surprize finaciare placute in viitorul apropiat.



RAC

Racii simt un calm specific zodiei lor astazi, avand in vedere ca familia ii ajuta sa fie cat se poate de linistiti si de iubiti. Au parte si de surprize financiare placute si se prevede o surpriza mare in dragoste. Este posibil sa cunoasteti o persoana care va va schimba intreaga viata in bine.



LEU
Leii au facut o achizitie importanta recent si se bucura pe deplin de ea, chiar daca nu au cheltuit mare lucru pentru a-si cumpara lucrul dorit. Mai mult decat atat, se prevede o frumoasa vacanta in viitorul apropiat ceea ce va bucura foarte mult.



FECIOARA

Fecioarele sunt capabile de orice astazi, nativii acestei zodii fiind plini de energie. Tocmai de aceea se vor bucura de aprecierea tuturor celor din jurul lor si de admiratia lor pentru ca vor reusi sa-i insufleteasca pe toti sa isi doreasca mai mult.



BALANTA

Balantele au surprize placute si de proportii in dragoste. Nu le va veni sa creada ce au pregatit persoanele iubite pentru ele si isi vor da seama cat de mult sunt apreciate de fapt de oamenii care le sunt alaturi. La locul de munca insa vor exista diverse tensiuni din cauza unor sefi prea zelosi.



SCORPION

Scorpionii au parte de una dintre cele mai placute zile ale acestei luni, mai ales datorita fatpului ca primesc multe laude si aprecieri din partea superiorilor. Este foarte posibil sa se bucure de o promovare la locul de munca si implicit de o crestere salariala
substantiala.



SAGETATOR

Sagetatorii au probleme in dragoste azi. Din motive cat se poate de stupide, par sa isi fi pierdut increderea in persoana iubita, chiar daca aceasta nu a facut nimic pentru a genera un astfel de comportament. Asa ca daca nativii din sagetator nu isi vor reglementa comportamentul, risca sa ramana singuri.



CAPRICORN

Capricornii nuci nu se asteapta ca ziua aceasta sa fie atat de buna, mai ales ca in ultima vreme au trecut numai prin experiente neplacute. Asa ca le va fi cat se poate de greu sa le vina sa creada ca au parte de castiguri mari atat pe plan financiar cat si de susprize placute pe plan amoros. Se vorr bucura nespus mai ales la finalul zilei.



VARSATOR

Varsatorii au parte de o zi destul de relaxanta, in ciuda faptului ca la locul de munca lucrurile sunt destul de aglomerate. Le va face placere insa sa petreaca timp de calitate alaturi de persoana iubita, pe seara.



PESTI

Pestii au reusit in final sa treaca peste problemele financiare pe care le-au avut in ultima vreme. Isi dau seama de greselile pe care le-au facut fata de persoana iubita si incearca sa le remedieze, insa fara prea mult succes. Cu toate acestea, se bucura de un calm interior neasteptat.
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: