[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 10 Martie 2014
Author : Robotelul WtfCS, Category : Horoscop, 0 Replyes, 787 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
03-10-2014, 08:01 PM
#1
BERBEC

Ti se ofera ocazia sa calatoresti si sa ai acces la niste studii, care iti vor schimba viziunea despre viata ta profesionala ideala. Ai sanse mari sa iti exersezi autoritatea, initiativa si spiritul de organizare, iar superiorii tai vor observa abilitatile tale.

TAUR

Aceasta zi are o incarcatura emotionala deosebita si exista un mare potential de indragostire, reintalnire sau reconectare a legaturilor pierdute cu prietenii tai din copilarie. De asemenea, te bucuri de atentia iubitului tau, care te rasfata cu gesturi mici, dar importante pentru tine.

GEMENI

Astazi ai norocul de a te afla in locul potrivit, la momentul potrivit, alaturi de oamenii potriviti si ai toate sansele sa gasesti calea spre succes si prosperitate. Foloseste-te de cunostintele tale si impresioneaza-i pe toti cu abilitatile tale, nestiute de ei pana acum.

RAC

Ai parte de toate resursele necesare pentru a face fata oricarei situatii neprevazute, care ar putea avea loc pe parcursul intregii zile. Nu uita ca trebuie sa evaluezi atent posibilele riscuri, mai ales in ceea ce priveste parteneriatele tale cu anumite institutii.

LEU

Esti dornica sa faci transformari de fond in viata ta profesionala sau chiar cea personala, pentru ca nu esti multumita de ceea ce s-a intamplat in ultima perioada. Din fericire nu intalnesti niciun obstacol pentru a-ti pune ordine in viata si in ganduri.

FECIOARA

Astazi se pot produce schimbari privind obiectivele profesionale, pozitia sociala, renumele tau. Ambitiile tale devin tot mai mari si te impulsioneaza sa progresezi, sa stralucesti prin tot ceea ce ai unic, surprinzator si inovator si sa-ti faci un nume.

BALANTA

Informarea, studiile, munca de creatie intelectuala si comunicarea sunt cele mai la indemana instrumente pentru a opera anumite schimbari in viata ta profesionala. In plus, te poti bizui si pe sprijinul unor persoane importante in indeplinirea proiectelor tale.

SCORPION

Ai grija pentru ca astazi este posibil sa nu functionezi foarte bine din punct de vedere comunicativ. Ai tendinta de a te implica in dispute aprinse cu ceilalti, momente care nu iti sunt deloc favorabile si care te pun in diverse incurcaturi cu persoanele importante din viata ta.

SAGETATOR

Dupa o perioada in care ai acumulat unele dezamagiri si insatisfactii, astazi se simte o revigorare a romantismului si ai o disponibilitate amoroasa marita care te poate atrage intr-o noua poveste de dragoste, sau macar intr-o escapada sau un flirt.

CAPRICORN

Este o zi activa, cu multa initiativa, in care ai forta si disponibilitatea necesare pentru a face tot felul de demersuri in indeplinirea scopului tau final. Este posibil sa nu ai numai succes si lucrurile sa nu mearga ca unse, insa poti pune multe la punct acum.

VARSATOR

Este bine sa eviti sa faci tranzactii mari sau sa semnezi documente importante astazi si e de preferat sa te concentrezi doar asupra studiului si lecturii. Daca este obligatoriu insa sa faci si acest lucru, analizeaza atent termenii si cere ajutor calificat.

PESTI

Ziua de astazi se caracterizeaza printr-un volum mare de munca, un ritm de lucru alert si provocari care cer decizie rapida, curaj si energie. Acum este posibil sa apara unele initiative demne de luat in seama in ceea ce priveste cariera ta.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: