[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 7 martie 2014
Author : Robotelul WtfCS, Category : Horoscop, 0 Replyes, 741 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
03-07-2014, 01:51 PM
#1
PESTI
Un proiect prinde contur si-aveti timp pana luni sa puneti pe hartie tot ce-aveti nevoie ca sa va reuseasca la scara la care ati visat. O sa va-ngrijiti mai mult de felul in care aratati, poate faceti un tratament cosmetic, va duceti la o sala de sport, alergati in parc.

BERBEC
Or sa va intre niste bani, va achitati obligatiile fata de banca, va platiti facturi si, pe cat posibil, puneti niste bani deoparte pentru iesirile la distractie pentru vacanta. E nevoie de un plus de intelegere, de toleranta, in relatia de cuplu, sa evitati orice conflict, dispute verbale.

TAUR
Un program de relaxare v-ar prinde bine si o iesire la aer, intr-o statiune turistica v-ar deconecta, sa va refaceti forta de munca. Se poate sa primiti ceva in dar, poate fi si o invitatie la film, la teatru sau intr-un club.

GEMENI
Va pregatiti de o iesire la rampa si o sa puneti suflet in organizarea unui eveniment festiv o nunta, o inaugurare a unui sediu, un botez. O s-ajungeti in statiunea preferata, poate va duceti la un concert, ori sa-i ziceti "La multi ani" unui prieten.

RAC
O sa mai faceti un pas spre finalizarea unui act, sa fiti cu totul in regula, sa cumparati ceva, sa va angajati undeva, sau sa urmati niste cursuri de perfectionare. Ati putea pleca de azi intr-o vizita la rude si sa va-ntoarceti maine sau chiar poimaine, daca n-aveti treaba pe-acasa.

LEU
Un drum la banca si ati putea lamuri o chestiune din sfera financiara, sa stiti ce s-ar putea face cu depozitul din banca sau cu ratele unui credit. O problema de sanatate evolueaza incet si trebuie mers la doctor, sa va dea un remediu cu care sa mergeti la sigur.

FECIOARA
O sa va ocupati de treburile gospodaresti, dar va faceti timp si pentru o escapada turistica, macar un dus-intors prin imprejurimi, sa schimbati peisajul. Se poate sa dati o raita pe la cumparaturi, sa luati diverse lucruri utile pentru casa si sa faceti aprovizionarea.

BALANTA
Se poate sa ajungeti acolo unde n-ati reusit cu cateva luni in urma si sa le faceti o vizita unor oameni care pot fi si din zona profesionala. O sa scoateti o suma de bani de la saltea sa-i scoateti pe ai vostri la o plimbare sa simtiti ca e week-end.

SCORPION
Ati putea organiza o iesire in doi, sa stati departe de locurile obisnuite, sa va-ncarcati bateriile pentru perioada care vine, in care o s-aveti multa treaba. Un tete a tete cu posibile explicatii referitoare la sansa voastra de a avea mai multa incredere unul in celalalt.

SAGETATOR
Va puteti pune toate calitatile la bataie ca sa capatati vizibilitate, sa urcati pe scara sociala, sa aveti succes in afaceri. Se poate sa va-ntalniti pentru prima oara cu cineva care va poate deveni partener de suflet si chiar si de viata. Fericirea e pe urmele voastre.

CAPRICORN
Se poate s-aveti o intrunire pe linie de serviciu, poate va duceti la un interviu sau e o negociere, are loc sedinta, ceva care sa va dea o noua directie. Poate daca o sa va retrageti doua zile cu fiinta iubita, la munte sau undeva intr-un oras al indragostitilor o sa aflati daca o sa va casatoriti sau nu.

VARSATOR
Poate gasiti o varianta convenabila pentru economiile de-o viata, sa investiti banii, sa va luati ceva de care are nevoie intreaga familie. V-ati putea duce la odihna, intr-o varianta ieftina, poate luati un bilet de cazare la pret redus sau calatoriti cu trenul in loc de avion.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: