[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






HOROSCOP DRAGOSTE 2014
Author : Robotelul WtfCS, Category : Horoscop, 0 Replyes, 933 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Wtfcs Community
         
21
POSTS
2,008
THREADS
390
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]

8Y
02-25-2014, 05:15 PM
#1
HOROSCOP DRAGOSTE 2014 - In 2014 dragostea le va surade Gemenilor si Fecioarelor, iar Racii vor cunoaste o persoana speciala care pur si simplu ii va fermeca!

BERBEC

Daca nu ai un iubit, atunci vei avea parte de flirturi si parteneri ocazionali, care te vor ajuta sa te simti bine in propria piele, dar care nu-ti vor aduce fericirea suprema. La jumatatea verii insa, te vei linisti si vei vedea ca persoana la care te tot gandesti de ceva vreme este la fel de interesata de tine, chiar daca nu are curajul sa-ti marturiseasca. Fa primul pas si nu vei regreta!

TAUR

Ai mereu relatii pasagere si nu reusesti sa-ti gasesti sufletul pereche? Fii foarte atenta la ce se intampla in jurul tau in acest an, pentru ca iepurele va sari de unde te astepti mai putin, iar sufletul tau pereche este mai aproape de tine decat ai fi crezut. Incepand cu luna aprilie, intalnirile tale vor avea potential de a se transforma in relatii stabile.

GEMENI

Lucrurile vor merge ca pe roate, dar ai grija sa ii acorzi partenerului atentia de care are nevoie, chiar si in momentele cele mai aglomerate si obositoare. In cazul in care nu esti inca intr-o relatie, anul se anunta promitator. Vei fi pe o panta ascendenta in plan amoros, chiar daca ocazional vei avea momente in care nu-ti vei dori decat sa fii tu cu tine insati. Vestea buna e ca vei avea langa o tine o persoana care te admira si nutreste sentimente extrem de frumoase in ceea ce te priveste. Nu trebuie decat sa capeti putina incredere, sa privesti bine in jur si sa te convingi ca ati trecut de stadiul de prietenie la ceva mai mult.

RAC

Daca nu ai un iubit stabil, atunci afla ca in primele luni ale anului vei cunoaste o persoana speciala, care te va trata si rasfata asa cum nu ti s-a mai intamplat niciodata. Aceasta iti va trezi fluturasii din stomac si te va ajuta sa scapi de teama de a te implica intr-o relatie serioasa, ba mai mult iti va schimba complet conceptia despre viata in doi.

LEU

Inceputul de an nu este unul prea fericit. In cazul in care ai o relatie stabila, conflictele cu partenerul vor fi dese, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii pregatita pentru orice. Ceea ce trebuie sa retii insa este faptul ca nu exista "invins" si "invingator" in urma certurilor dintre voi si ca mai importanta decat orice este empatia de care aveti nevoie fiecare pentru a va reinchega relatia. Daca sunteti suficient de uniti, veti depasi obstacolele si pana la vara va fi totul numai lapte si miere in relatie. Daca nu ai un iubit, luna august vine cu un potential partener pe care nu il vei cuceri daca nu ai incredere in tine si nu iti activezi cele mai pretioase arme de seductie.

FECIOARA

In ceea ce il priveste pe sufletul tau pereche, pana acum ati calatorit impreuna, doar tu si el. Incepand cu acest an insa veti fi nu numai tovarsi de drum, ci va veti si indrepta catre aceeasi directie. Cu alte cuvinte, veti avea, in sfarsit, scopuri si idealuri comune, care se vor concretiza intr-o apropiere fizica si sentimentala mai intensa decat pana acum. Daca nu esti intr-o relatie, poti macar sa te bucuri ca in 2014 vei avea avantajul de a lua lucrurile usor cu potentialii parteneri. Nu te vei mai grabi, oricat de mare ar fi presiunea celor din jur de a-ti pune pirostriile.

BALANTA

Daca esti intr-o relatie stabila, te intelegi relativ bine cu partenerul. Problema este ca in majoritatea timpului nu faci decat sa peticesti micile rupturi care au aparut de-a lungul timpului intre voi doi si uiti, la fel ca el, de romantism. Cu alte cuvinte, corectezi multe greseli si nu mai ai timp sa fii atenta si sa mentii focul pasiunii aprins. Vestea buna? Fiecare noua provocare nu face decat sa va consolideze legatura. Daca esti singura, de-a lungul lui 2014 vei avea parte de cateva intalniri care, desi nu vor avea o finalitate amoroasa, te vor ajuta sa-ti faci noi buni prieteni.

SCORPION

Lucrurile nu sunt tocmai roz intrucat in relatia amoroasa nu esti suficient de pregatita sa te deschizi la fel ca in celelalalte relatii interpersonale. Aceasta etapa problematica va fi depasita in luna octombrie insa, cand tu si partenerul veti simti ca orice bariera care a existat intre voi poate fi doborata prin puterea sentimentelor si a afectiunii. Daca nu ai un iubit, 2014 va veni cu o multime de dileme. De ce? Iti va fi greu sa-ti dai seama daca o persoana cu care te vezi simte ceva cu adevarat pentru tine sau trimite doar semnale false pe care le interpretezi tu gresit.

SAGETATOR

Daca esti intr-o relatie, stapanirea de sine de care dai dovada si faptul ca reprezinti un adevarat sprijin pentru partener se vor dovedi calitati extrem de importante, mai ales ca jumatatea ta se va confrunta cu probleme. Prin iubirea pe care i-o porti si rabdarea de care dai dovada ii vei da si lui puterea de care are nevoie sa-si recapate increderea in sine. Daca esti singura, 2014 e cam stangaci la capitolul iubire. E posibil totusi ca din grupul de prieteni, unul sa se dovedeasca a fi ceva mai mult decat un bun amic. Ochii-n patru deci!

CAPRICORN

Esti intr-o relatie stabile? Inseamna ca stii deja ca nu stai tocmai bine la capitolul comunicare. Cu toate responsabilitatile pe care le vei avea, iti va fi insa si mai greu sa vorbesti deschis cu iubitul si sa iti manifesti sentimentele in anul ce vine. Incearca sa gasesti timp pentru intalniri romantice si gesturi mici, pline de afectiune, care sa ii demonstreze ca inseamna la fel de mult pentru tine. Daca nu ai momentan iubit, sunt sanse mari ca un amic sau un coleg de serviciu sa te priveasca altfel decat crezi tu. Intrebarea e: cum procedezi? Ii dai o sansa sau pastrezi o relatie cordiala? Lasa lucrurile sa mearga de la sine, iar raspunsul il vei primi atunci.

VARSATOR

Anul 2014 incepe mai greoi. Jumatatea ta nu te intelege prea bine si nici tu nu te simti pe aceeasi lungime de unda cu ea, relatia voastra ramanand la un stadiu rece in prima jumatate a anului. Nu esti dispusa sa faci compromisuri pana in martie, cand situatia se schimba aproape radical, iar tu incepi sa iti exprimi adevaratele trairi fata de partener, care iti raspunde pe masura si revine la sentimentele pe care ti le-a purtat dintotdeauna. Daca esti singura, anul nu se anunta propice pentru inceperea unei relatii: simti ca vorbesti o limba diferita de cea a celor din jur, ca nu esti inteleasa asa cum se cuvine si ca nu e nimeni care sa iti poata fi alaturi din punct de vedere amoros. De cealalta parte, cei din jur te considera amuzanta, inteligenta si placuta, dar greu de abordat, motiv pentru care pastreaza distanta.

PESTI

Totul este numai lapte si miere intre tine si cel pe care il consideri sufletul tau pereche. Veti avea parte de multe intalniri romantice si cine de neuitat, care va vor uni mai mult ca niciodata si care va vor reaminti cat de minunat e sa ai alaturi pe cineva care te iubeste cu adevarat. Intre voi lucrurile vor merge atat de bine incat veti fi un adevarat exemplu pozitiv pentru cei din jur! Daca nu esti intr-o relatie, tot anul vei flirta. Iti va fi greu insa sa te atasezi de cineva si sa transformi scurte aventuri in relatii in adevaratul sens al cuvantului. Asculta-ti inima si vei vedea ca la un moment dat vei fi mai pregatita decat ai fi crezut.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: