[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 18.1.2014
Author : TaZ., Category : Horoscop, 0 Replyes, 868 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
01-18-2014, 10:41 AM (This post was last modified: 01-18-2014, 10:42 AM by TaZ..)
#1
CAPRICORN
O invitatie la drum, vi s-au rezervat niste locuri de cazare la o vila, la un hotel, poate si in alta tara si o sa fie distractie.


VARSATOR
Noutati care sa va umple inima de bucurie, va cauta cineva care va place si o sa petreceti o seara romantica, poate fi inceputul unei relatii.


PESTI
Poate o sa scoateti niste bani din buzunar ca sa le faceti pe plac alor vostri, sa va puteti deplasa incolo si incoace si sa va bucurati de timpul liber comun.


BERBEC
Se poate sa dati o petrecere in cinstea cuiva care si-a gasit un job sau s-a mutat in casa noua ori si-a anuntat logodna sau plecarea la studii in afara.


TAUR
O sa revedeti niste rude, prieteni, daca le faceti o vizita in orasul natal si mai puteti rezolva si alte lucruri care pot fi si de serviciu, de afaceri.


GEMENI
Un eveniment de familie, o aniversare, un botez, ori isi serbeaza parintii ani multi de casatorie, ori altceva la care se prezinta familia largita.


RAC
Intalnire semnificativa - poate aflati ca se vor casatori niste prieteni sau vi se face vreo oferta de job ori altceva, tentant din punct de vedere profesional.


LEU
O sa se-ntample ceva frumos care sa va ridice moralul, revedeti pe cineva de care va era dor, va invita cineva la munte, la schi sau la un film.


FECIOARA
Va ocupati de gospodarie in prima parte a zilei, dupa care o sa va duceti pe la prieteni sau la nasi, la fini, sa mai schimbati o vorba, sa va destindeti.


BALANTA
O sa va implicati in diferite activitati recreative poate pentru copii, ca sa faca miscare, sa capete experienta, sa-si cultive niste calitati - si voi la fel.


SCORPION
O s-aveti timp si de casa, de familie si pentru iesit in lume, la un spectacol sau in club, sa ascultati muzica sau la un concert.


SAGETATOR
Daca n-aveti niciun program, puteti afla in foarte scurt timp cine va invita in oras si o sa petreceti cateva ore minunate la o cafea, la un film.
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: