[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 02/12/2013
Author : SeNzOr, Category : Horoscop, 0 Replyes, 642 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Fantastic! este șeful meu
         
5,200
POSTS
1,743
THREADS
670
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 37.62[w]

Suit MemberRich Member8YReporterElite AwardEaster CakeX-Mas SnowflakeDonator Rank 38YSuit Member5KElite AwardMinecraft PlayerRatReindeer of X-MaxX-Mas Snowflake8YRich MemberReporterSuit MemberBlackhatCS:GO PlayerHalloween EventTreasure BoxClash of Clans PlayerX-Mas SnowflakeSupremeDonator Rank 3X-Mas Red SocksEaster CakeReporterGamer1K5K
12-02-2013, 08:26 AM (This post was last modified: 12-02-2013, 03:06 PM by SeNzOr.)
#1
BERBEC - Unele probleme de serviciu te ingrijioreaza mai mult decat ar fi cazul, dar asa mai faci tu uneori: exagerezi gravitatea unor aspecte si faci din tantar armasar. Alunga aceste temeri inutile, analizeaza situatia cu capul limpede, fara influente emotionale, pentru ca mintea ta functioneaza mai bine in situatii de criza decat inima. Sufletul se lasa indoiosat, aluneca spre depresie si pesimism, or logica ta de fier te va ajuta sa iei cele mai bune decizii. Un singur lucru trebuie sa faci, asadar: nu lasa inima sa dicteze!

TAUR - Nu discuta cu toata lumea despre planurile tale pentru ca unii vor privi cu suspiciune ce ai tu de gand sa faci. Mai bine taci si faci, decat sa povestesti tuturor ce intentii ai, pentru ca gandurile negative ale unora pot bloca evolutia acestor planuri. Daca esti genul superstitios, vei regreta ca nu ti-ai tinut gura si vei fi tentat sa dai vina pe gesturile ascunse ale inamicilor tai, dar vinovata de eventualele oprelisti este doar lipsa ta de discretie. Unele planuri personale ar fi bine sa ramana secrete pana le pui complet in practica.

GEMENI - Ceva lipseste din ceea ce ai avea nevoie pentru a fi mai sigur pe tine si se citeste pe fata ta aceasta incertitudine. Astepti, parca, o veste, o minune, o informatie sau o persoana anume care detine raspunsul la marea ta intrebare, si cat timp nu apare nimic, stai ca pe ghimpi, cu o teama in suflet. Nici nu ai dormit prea bine azi noapte, poate nici sanatatea nu e la cote maxime, ca atare va exista cel putin un plan al vietii tale care scartaie, dar care le influenteaza negativ pe toate, preferand sa stai in umbra.

RAC - Dai piept cu un impas major in proiectele incepute la serviciu si cat timp trebuie sa umbli sa cauti solutia la problema de fata, trebuie sa stai pe loc. Nu poti merge mai departe cu acest detaliu lipsa din dosar, de aceea trebuie sa te ocupi doar de el, pentru a avea tot ceea ce e necesar pentru planurile tale. Chiar daca nu ai nevoie chiar acum de el, va veni o zi in care vei vedea cat de bine ai facut ca l-ai obtinut din timp, deci nu lasa pe altadata. Fa o pauza, cauta acel punct lipsa de pe lista ta si apoi revino la lucrurile normale.

LEU - Lucrurile cele mai interesante se petrec in cariera, locul celor mai mari reusite ale acestei zile. Seful te lauda, colaboratorii iti apreciaza interventia, pentru ca oriunde pui tu mana, se transforma in aur. Esti pion principal pe tabla de sah, pentru ca au sansa de a-ti exprima parerile cu multa indrazneala si de a arata la ce esti cel mai bune, nu sta in umbra intr-o astfel de zi, fa un pas in fata si arata lumii ce stii, pentru ca poate fi o ocazie rara de afirmare deasupra tuturor.

FECIOARA - Nu da iama prin banii pe care i-ai acumulat pentru un alt scop, pentru ca, desi in acest moment ai impresia ca detii un buget satisfacator, daca te lasi furat de tentatia de a-i cheltui pe altceva, te vei trezi mai apoi lefter. Rezista ispitei de a consuma banii pe lucruri inutile, pe capricii de moment, pe placeri copilaresti, pentru ca vei vedea cat de importanti vor fi acesti bani pentru un scop mult mai important. Daca ii dai acum, va fi foarte greu sa-i mai aduni la loc.

BALANTA - Fii atent la felul in care manevrezi instrumentele de lucru sau la micile detalii de rutina ale activitatii de zi cu zi la serviciu, pentru ca se poate infiltra o greseala ce poate declansa un mic dezastru. Poti strica ceva, poti rata un proiect in care ti-ai pus mari sperante sau pierzi o sansa buna pentru ca nu deschizi bine ochii la detalii aparent nesemnificative. Treci printr-un moment critic la serviciu care poate avea efecte negative pentru cateva zile de acum incolo, deci ai grija in ce te bagi. Oalele sparte acum sunt greu de reparat!

SCORPION - Pana nu se rezolva problema care te preocupa in acest moment, nu te poti linisti si esti mai tot timpul in priza, cu o teama profunda in suflet. Totul are rezolvare, nu are rost sa pui atata patos in ceea ce nu merge. Calmeaza-te un pic, redu consumul inutil de energie, pentru ca ceea ce te macina nu merita excesele pe care le faci. Te agiti mai mult decat e cazul si abordezi atitudinea gen mult zgomot pentru nimic, cand totul se poate clarifica si cu un consum mult mai scazut de energie. Relaxeaza-te!

SAGETATOR - Cineva iti da peste cap tot calmul care se instalase la finalul unei actiuni de care ai reusit sa te eliberezi, dar, in loc sa stai si sa savurezi rezultatele, acesta vine cu critici si comentarii nelalocul lor. Nu le pune la suflet, unii oricum nu stiu altceva decat sa caute defecte altora, ca atare vei fi vizat chiar si daca roadele la care ai ajuns sunt de nota zece. Se va gasi intotdeauna un inamic invidios dornic sa-ti desfiinteze reusita, dar nu trebuie sa pleci urechea la spusele sale.

CAPRICORN - Nu prea inainteaza planurile tale din cauza multor contradictii si refuzuri provenite de la ceilalti. Inarmeaza-te cu mai multa rabdare si vointa in tot ce ti-a propus pentru azi, deoarece totul merge mult mai anevoios, de parca ti s-ar pune bete in roate la tot pasul. In astfel de momente apar la iveala adevaratii tai inamici, care se vor opune cu incapatanare planurilor tale, dar, daca te-ai gandi mai bine, ti-ai da seama ca ei nu fac altceva decat sa-ti raspunda cu aceeasi moneda. Si tu le faci lor la fel!

VARSATOR - Desi lumea din jur are unele motive de sarbatorit, tu nu reusesti sa te integrezi in bucuria lor. Ori nu ai avut nicio contributie la acel eveniment si atunci nu meriti sa primesti laude, ori te indoiesti ca e un succes binemeritat. Firea ta atenta la detalii observa ca nu e o reusita deplina si nici foarte onesta, ci a fost obtinuta pe cai oarecum incorecte. Daca ai dubii, mai bine taci, pentru ca ti-ai face dusmani daca ai incepe sa le desfiintezi victoria detaliu cu detaliu, chiar daca ai dovezi sa o faci. Nu le strica bucuria!

PESTI - Nu esti chiar in apele tale, se vede ca te deranjeaza ceva sau exista in preajma ta o persoana fata de care ai o oarecare teama sau ostilitate si preferi sa taci decat sa-i dai apa la moara si sa o enervezi cu ceva. Este o zi in care stai in banca ta si sa treci neobservat, ca nu cumva inamicul respectiv sa te vizeze cu vreuna din sagetile sale otravite. E chiar recomandabil sa incerci sa te abtii, ca sa nu iti aprinzi paie in cap. Celalalt oricum nu va sti sa fie diplomat si abia asteapta sa fie provocat.

[Image: 2vi2xcy.gif]
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: