[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[Horoscop Saptamanal] 4 - 10 octombrie
Author : irRePlacEable., Category : Horoscop, 0 Replyes, 1136 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
         
2,371
POSTS
461
THREADS
1300
REPUTATION
Female
Sex

WtfCs Coins: 1.67[w]

Elite Award1K
10-04-2013, 12:47 PM
#1

Berbec

O să aveţi întrevederi cu viitori parteneri de afaceri, vineri, şi-o să puteţi semna avantajoase. Relaţia cu partenerii de viaţă traversează, poate, câteva momente mai încordate duminică. Luni o să puneţi punctul pe i într-o chestiune de afaceri particulare şi o să obţineţi şi banii de care aveţi nevoie. De marţi se anunţă proiecte noi la job şi o să vă puteţi face remarcate calităţile mai mult ca oricând.

Taur

Se pare că o să vă ocupaţi de familie, de treburile gospodăreşti vineri şi bună parte din ziua de sâmbătă, dar vă rămâne şi ceva timp şi pentru distracţie. De luni o să începeţi cursa contra cronometru ca să luaţi semnături, să vă înscrieţi la cursuri sau pe o listă de aşteptare să primiţi un job, o casă ori altceva de care aveţi nevoie ca de... aer. O să vă meargă mai bine în cuplu, dar pentru armonie trebuie pus umărul zilnic.

Gemeni

O să faceţi rost de bani să plecaţi în excursie, în weekend, şi o să vă vedeţi cu o serie de rude şi prieteni – poate cu un prilej festiv. La job apar situaţii neprevăzute şi o să vă daţi tot interesul să vă achitaţi de obligaţii, să candidaţi la o mărire de salariu. Oricum, în perioada asta, o să câştigaţi mai mulţi bani şi o să aveţi de cheltuială. O să aveţi inspiraţie, o să fiţi creativi şi o să iasă lucruri de calitate din mâinile voastre.

Rac

Veţi ieşi, probabil, mai des pe la mondenităţi şi o să reînnodaţi vechi prietenii, o să vă mai dezmorţiţi dacă aţi stat mai mult pe acasă. O să vă puteţi împlini un vis, acela de a ocupa o funcţie de conducere sau să fiţi puşi pe postul potrivit cu pregătirea pe care o aveţi. Vă bate gândul să vă schimbaţi maşina sau poate locuinţa! Un credit bancar v-ar putea scoate din impas, dar poate nu vă încumetaţi la plata ratelor.

Leu

Sunteţi în continuare combativi şi o să rezolvaţi treburi complicate care să vă propulseze în vârful ierarhiei de la job. Poate aflaţi noutăţi de acest gen vineri şi o să vă puneţi în aplicare strategia de lucru abia luni. Or să fie cam două luni bănoase, dar veţi cheltui cu mare frenezie. Poate veţi pleca într-o călătorie spre finele săptămânii şi o să vă simţiţi în elementul vostru. Întâlnire-surpriză, joi!

Fecioară

Se prea poate să vă refaceţi viaţa sentimentală şi să aveţi nişte reuşite şi la job. Vineri vă sună cineva care vrea să vă scoată la plimbare, la film, la spectacol în weekend. Se poate să vă deranjeze câte ceva pe acasă, poate copilul are câteva zile dificile la şcoală, luni, joi. Vă puteţi împăca la sfârşitul săptămânii cu cineva care a fost supărat pe voi, dar aţi depăşit şi voi şi persoana momentul.

Balanţă

Vă aflaţi pe un plin energetic, dar resimţiţi şi o uşoară surescitare aşa încât o să profitaţi de timpul liber să staţi cu fiinţa iubită, dar o să vreţi să vă vedeţi şi cu grupul de prieteni, să treceţi în revistă evenimentele mondene, în weekend. Vi se pot plăti ore suplimentare, bani din urmă, şi să aveţi cu ce să achitaţi ratele şi facturile aferente. De sănătate va trebui să aveţi mai multă grijă şi să faceţi nişte investigaţii medicale.

Scorpion

O să vă plimbaţi cu familia, cu prietenii în weekend şi o să vă refaceţi din toate punctele de vedere. Se poate să fie ceva în plus de lucru la serviciu şi să vă pregătiţi de o relansare în carieră de luni încolo. În dragoste, se poate să vă pice cu tronc cineva de care n-o să vreţi să vă mai dezlipiţi vreodată! Şi marţi şi joi sunt şanse de a vă întâlni sufletul pereche!


Săgetător

Vi se poate propune o colaborare vineri şi aveţi timp până luni, marţi să daţi răspunsul. O să ieşiţi pe la diverse mondenităţi, sâmbătă, duminică şi o să reactualizaţi prieteniile care se cam pierduseră pe drum. La job, e o reorganizare şi o să vă găsiţi şi voi un loc al vostru, poate va trebui să daţi concurs. O să aveţi parte de musafiri marţi, miercuri şi schimbaţi o idee cu prietenii să ştiţi ce-o să faceţi atât la job cât şi în viaţa personală.

Capricorn

Noutăţi de bun augur vineri şi o să faceţi apel la resursele sufleteşti să fiţi alături de oamenii care au nevoie de voi şi pe care-i veţi însoţi – zilele astea – şi-i veţi sprijini moral. Se observă proiecte noi în perspectivă şi o să vă meargă bine, o să luaţi şi bani, vor fi nişte reuşite obţinute pe merit, prin muncă susţinută. Joi, să fiţi cu băgare de seamă la volan şi nici sănătatea să nu rămână pe planul doi.

Vărsător

Încep să vi se împlinească acele dorinţe care păreau de neatins şi o să obţineţi un job, o funcţie, o să faceţi acele achiziţii pe care nu vi le puteaţi permite. Sâmbătă şi duminică, o să vă vedeţi cu prietenii pe la mondenităţi şi-o să aveţi un tonus ridicat. Or să vă cointereseze nişte prieteni să luaţi parte la un program-proiect, care să vă pună în valoare nişte capacităţi şi-o să vă reinventaţi.


Peşti

O să daţi curs invitaţiilor în afara localităţii, fie şi la o nuntă, un botez sau o aniversare, în weekend. De luni o să vă daţi osteneala să ţineţi pasul cu ce se-ntâmplă la serviciu, să prindeţi un post mai bun, un plus salarial. Luni, apar situaţii neprevăzute şi o să fie un consum nervos, dar n-o să vă daţi bătuţi. Foarte posibil rendez-vous marţi şi omul drag o să aibă, în ochii voştri, un plus de strălucire.



Sursa: Neti Sandu
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: