[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[Horoscop Lunar] Septembrie 2013
Author : irRePlacEable., Category : Horoscop, 0 Replyes, 716 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
         
2,371
POSTS
461
THREADS
1300
REPUTATION
Female
Sex

WtfCs Coins: 1.67[w]

Elite Award1K
09-11-2013, 10:08 AM
#1
[Image: 20689054218404571629.gif]
Dragoste si cuplu

Prima decada din septembrie 2013 este excelenta pentru relatii. Venus in casa cuplului Berbecului atrage iubirea si cauta armonia.

Legaturile oficiale sau cu vechime sunt privilegiate. Relatiile recente sau neoficiale pot fi destul de nabadaioase. Si pentru unele si pentru altele, in jurul datei de 8 septembrie 2013 sunt de asteptat evenimente importante.

Restul lunii septembrie 2013 este supus contradictiilor. Exista un avant erotic considerabil, datorat prezentei lui Marte in casa sexualitatii Berbecului, dar exprimarea sentimentelor este blocata sau alterata.

Lui Venus (stapana casei cuplului Berbecului) nu-i prieste nici trecerea in Scorpion, nici vecinatatea lui Saturn. O senzatie de dezamagire, de vid sau de neputinta este posibil sa-si faca simtita prezenta. Se mai poate sa apara discrepante intre nevoile sufletului si ale trupului.

Cea mai buna abordare in septembrie 2013 ar fi cea rationala. Daca ai putea sa te detasezi putin si sa privesti lucrurile din afara, ar fi perfect.

De asemenea, ar fi bine sa discuti toate problemele cu partenerul/partenera. Mercur incurajeaza comunicarea, iar comunicarea aduce adesea solutii.
Cariera si bani

Toamna vine cu pofta de munca. Incepi luna septembrie 2013 cu o mare dorinta de a sistematiza si organiza. Iti pui la bataie inteligenta si creativitatea, capacitatea de a te impune, capacitatea de comunicare, indemanarea si, nu in ultimul rand, energia fizica.

Perioada poate fi punctata de momente care te pun sub reflector, de situatii care iti subliniaza calitatile. Esti un fel de vedeta la locul de munca.

Totusi, conflictele nu sunt excluse. Ai grija in special la relatiile cu autoritatile sau superiorii!

Mai exista riscul ca, din pripeala sau din cine stie ce pasiune navalnica, sa actionezi impotriva intereselor profesionale sau sa faci un gest care sa dauneze imaginii.

Septembrie 2013 este vrednic de interes in privinta banilor. Aduce un surplus prin intermediul altora si are potential in privinta investitiilor. Pe de alta parte, septembrie este defavorabil speculatiilor, jocurilor de noroc si incercarilor de a castiga bani nemunciti.

Daca vrei sa faci un imprumut, gandeste-te bine daca chiar este cazul. Este preferabil sa amani pe luna viitoare.
Forma fizica si moral

Forma fizica este buna, exuberanta chiar.

Marte in Sagetator iti cere sa faci sport, sa mergi la sala, sa pleci in drumetii. Iti da multa energie fizica si vrea sa o consumi.

Septembrie 2013 este, in plus, o luna potrivita pentru contactele cu mediul medical, pentru investigatii, analize, tratamente, diete, igiena si ingrijire corporala.

Horoscop zodia Berbec, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Este momentul sa innoiesti ceva in metodele sau in mediul de lucru.
[Image: 08026905540938984697.gif]
Dragoste si cuplu

Cu stapanul casei cuplului Taurului in casa caminului si a familiei, probabil ca septembrie 2013 este o luna a preocuparilor casnice, a intrunirilor de familie etc.

Se poate ca printre subiectele de interes sa apara o mutare, inchiriere, reparatie sau reamenajare, eventual sa fie vorba despre o interventie a parintilor in chestiunile de cuplu etc.

Soarele este in casa erotismului Taurului pana pe 22 septembrie 2013, deci te poti astepta la o viata sexuala mai bogata, dar si la ivirea unor ocazii de a lega o noua idila, daca iti doresti.

Inca din toamna lui 2012, in casa cuplului Taurului se afla Saturn. Tendinta este de a lua lucrurile in serios, de a aspira la o relatie trainica, de a astepta de la celalalt sa fie responsabil, demn de incredere. Daca relatia nu respecta aceste cerinte, devine dificil de mentinut.

Pe 11 septembrie 2013, Venus, planeta iubirii si a armoniei, intra si ea in casa cuplului Taurului si va incerca sa-l imblanzeasca pe Saturn si sa aduca veselia in relatie. Intalnirea dintre Saturn si Venus va produce, probabil, un eveniment semnificativ.

Cariera si bani

Evolutia vietii tale profesionale in septembrie 2013 depinde foarte mult de relationare: contacte cu clientii, colaborari, asocieri, activitati contractuale diverse. Este posibil ca lucrurile sa nu mearga grozav in prima parte a lunii si sa existe unele divergente de opinie cu privire la un sediu, un teren, un imobil sau niste bunuri de patrimoniu.

Partea a doua a lunii septembrie 2013 iti poate aduce un contract profitabil sau o colaborare convenabila. Un succes este de asteptat in jurul datei de 18 septembrie 2013 (plus/minus 2-3 zile).

Mercur intra in casa muncii Taurului pe 9 septembrie 2013 si ramane acolo pana spre finele lunii. Ar fi bine sa profiti de prezenta lui, care te ajuta in materie de comunicare, informare, redactare, calcul. Este un interval bun pentru orice fel de munca intelectuala, dar si pentru practicarea unor mestesuguri care cer o buna indemanare.

Manuieste cu atentie aparatura de birou, sculele si dispozitivele, mai ales la mijlocul lunii!

Castigurile vor fi pe masura stradaniei profesionale. Ultima decada din septembrie 2013 este mai banoasa si iti poate aduce o sansa speciala.

Forma fizica si moral

Exista o preocupare pentru sanatate. Nu atat din cauza unor probleme anume, cat mai ales dintr-o grija pentru stilul de viata, alimentatie, miscare, igiena.

Perioada este buna pentru efectuarea unor investigatii si analize, dar si pentru tratamente "blande" (fitoterapie, reflexoterapie, homeopatie, kinetoterapie s.a.).

Evita suprasolicitarea si stresul in decada a doua din septembrie 2013!

Horoscop zodia Taur, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Pazeste-te de accidentele casnice si de conflictele de familie!
[Image: 81733423138171815448.gif]
Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

In casa iubirii Gemenilor este forfota mare. Ti se pregateste ceva...

In prima decada din septembrie 2013 amorurile iti sunt pastorite de Venus. Si cum Venus la asta se pricepe, o face bine: iti da din carisma ei, te face mai sexy, mai dulce, mai dorit(a), are grija sa savurezi din plin placerile simturilor.

Weekendul 7-8 septembrie 2013 se anunta fabulos. Venus este insotita de romantica Luna.

Mercur, stapanul Gemenilor, intra in casa iubirii Gemenilor pe 9 septembrie. Timp de doua zile (9 si 10 septembrie 2013), Mercur o va acompania pe Venus. Undele senzualitatii se propaga intr-o nota mai jucausa, mai nebunatica.

Distractiile continua pana pe 29 septembrie 2013, sub bagheta lui Mercur: flirt, experiente inedite, noi cunostinte, informatii pretioase pentru viata intima, drumuri cu scop sentimental.

Atentie la jumatatea lunii (cam intre 13 si 17 septembrie 2013), cand careul cu Pluto si opozitia cu Uranus pot produce tensiuni si rasturnari de situatie (si nu doar in amor)!

In fine, pe 22 septembrie 2013 apare in casa iubirii Gemenilor si pasionatul si stralucitorul Soare, iar luna se incheie intr-o nota fierbinte.

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Dinamicul Marte poposeste in Leu intre 28 august si 15 octombrie 2013. Pentru Gemeni, asta inseamna un impuls in activitatile cele mai familiare: informare, munca de conceptie, comunicare, editare, traducere, publicitate si tot ce tine de abilitatile intelectuale si transmiterea informatiei.

Este o perioada de initiative si demersuri foarte productive. Discursul capata forta, argumentele capata vigoare: un context excelent pentru avocatura, dar si pentru vanzari sau negocieri.

Ai grija, insa, sa nu te pripesti in judecati si afirmatii! Lipsa de tact poate sa-ti creeze neajunsuri.

Cu Marte in aceasta pozitie, vei face o multime de curse locale sau prin imprejurimi, dar si calatorii de 2-3 zile, de genul "dus, rezolvat, intors".

Pe termen lung, in casa muncii Gemenilor se afla Saturn, care vrea truda si seriozitate. Pe 11 septembrie 2013, langa el apare si vesela Venus, iar obligatiile capata o nota mai destinsa, mai placuta si, poate, mai estetica.

Dorinta de a face bani este in plin avant. In septembrie 2013 apar oportunitati de afaceri, iar munca iti este bine platita.

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Esti intr-o forma fizica buna, dar te agiti cam mult.

In prima jumatate a lunii septembrie 2013 se formeaza un careu intre Saturn, aflat in casa muncii Gemenilor, si Marte, stapanul casei muncii Gemenilor. Acest careu genereaza incordare si poate sa predispuna la certuri, accidentari sau crize diverse.

Destul de iritante si riscante sunt si aspectele lui Mercur de la jumatatea lunii septembrie 2013. Prudenta!

Horoscop zodia Gemeni, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Ai grija cand conduci masina si cand manuiesti obiecte periculoase!
[Image: 45655649021686474584.gif]
Horoscop zodia Rac, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

In prima decada a lunii septembrie 2013, preocuparile cuplului sunt mai degraba de natura practica (bani, casa, familie), iar distractiile sunt mai restranse, mai mult prin jurul caminului. Poate primiti in vizita niste oaspeti dragi sau va puneti la bataie creativitatea pentru infrumusetarea locuintei. Asta daca ai deja pe cineva alaturi.

Daca nu, atunci iti cam petreci timpul cu cei ai casei: cu mama la cumparaturi, cu tata la pescuit, dupa caz. Poate sa-ti reapara in cale o relatie trecuta, dar sunt putine sanse sa se iveasca ceva nou.

Dupa data de 11 septembrie 2013, se schimba foaia: Venus intra in casa iubirii Racului!

Atmosfera se imbiba de senzualitate, propunerile de distractie se inmultesc si, ca un facut, universul incepe sa conspire spre a-ti crea conjuncturi favorabile amorului. Acum poti intalni o noua dragoste, poti reinvia focul dorintei in relatia existenta sau te poti distra pe cinste alaturi de perechea ta.

Decada a doua este speciala si poate aduce intamplari relevante. La fel si zilele de 27-28 septembrie 2013.

Fii pe faza si nu rata ocaziile!

Horoscop zodia Rac, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Jupiter a intrat in Rac pe 26 iunie 2013 si va sta aici timp de un an. Jupiter in Rac iti ofera mari deschideri si trebuie profitat de el, fiindca va mai reveni abia peste 12 ani.

Jupiter aduce curaj, incredere, entuziasm, dorinta de extindere si ocazii favorabile, adica tot ce trebuie pentru a reusi. Pe de alta parte, Marte, planeta initiativei, se afla in casa banilor Racului pana pe 15 octombrie 2013. Adunand unu si cu unu, inseamna ca este o perioada care te indeamna la actiune in zona afacerilor sau a achizitiilor.

Auspiciile sunt bune, cu anumite conditii: sa nu te grabesti si sa nu urmaresti castiguri nemuncite. Speculatiile, jocurile, pariurile etc. pot aduce pierderi in prima parte a lunii septembrie 2013, iar daca nu-si stavilesti avantul, si celelalte cheltuieli pot fi mai mari decat s-ar cuveni.

Ideea este ca ai un potential foarte bun, dar ca sa iesi in profit iti trebuie rabdare si un plan riguros, amanuntit, fara cusur.

In rest, luna septembrie 2013 avantajeaza preocuparile intelectuale, creativitatea, exprimarea artistica, dar si amenajarea locuintei si alte indeletniciri casnice.

Horoscop zodia Rac, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Plesnesti de energie. Jupiter te "alimenteaza" din plin, deci pe acest plan stai bine.

Si moralul este bun, cu o tendinta de a vedea partea plina a paharului si de a avea senzatia ca totul este simplu, fezabil, accesibil.

Totusi, luna septembrie 2013 este tracasanta, iar pe fondul aspectelor distonante, Jupiter te poate indemna la excese si imprudente. Nu exagera!

Horoscop zodia Rac, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Actioneaza disciplinat, in munca si in viata de zi cu zi!
[Image: 70404035673555419267.gif]
Horoscop zodia Leu, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Intrat in Leu pe 28 august 2013, Marte aduce o energie nou si vibranta. Va sta cu tine pana la mijlocul lui octombrie si ar fi bine sa-i folosesti din plin potentialul, fiindca te vei mai intalni cu el abia peste doi ani.

Mai intai, Marte inseamna vigoare sexuala. Actioneaza ca un afrodisiac, iar tranzitul lui este foarte stimulant pentru viata intima. Si pentru viata amoroasa, in general. In fond, atractia sexuala este cea care aprinde scanteia pasiunii.

Marte este si foarte pasionat ba, mai mult, are darul de a transmite pasiunea, de a-l contamina si pe celalalt. Din punct de vedere erotic, este grozav sa ai influente martiene, dar este grozav si cand perechea se afla sub astfel de influente.

Apoi, Marte este plin de curaj, initiativa si spirit de aventura. Insumand, Marte iti ofera toate atuurile cu care poti sa cuceresti si sa faci persoana iubita sa se simta speciala, unica in univers.

Un sfat: unde nu merge, nu insista! Marte are tendinta de a se impune in forta, atitudine daunatoare armoniei cuplului.

Horoscop zodia Leu, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Marte, cel plin de dinamism si initiativa, iti invioreaza existenta intre 28 august si 15 octombrie 2013 si actioneaza ca o locomotiva pentru viata profesionala.

Perioadele in care Marte se afla in zodia ta sunt cele care dau mai tarziu cele mai bogate roade. Si este normal sa fie asa, fiindca Marte este cel ce te ajuta sa pui la cale, sa pornesti noi proiecte, el este cel care trezeste ambitii si indeamna la luarea unor decizii, cel care traseaza drumul pe care vei merge in urmatoare perioada. Si tot Marte iti da energia fizica pentru a urni lucrurile din loc.

Marte inseamna eficienta si claritate. Te poti bizui pe el pentru a recupera restantele si pentru a limpezi incurcaturile. Poti conta pe el daca trebuie sa lupti pentru o cauza sau sa te intreci intr-o competitie.

Atentie, insa, fiindca Marte este si nabadaios, pripit si imprudent. Nu-ti asuma riscuri mari, calculeaza-ti bine pasii!

Altfel, cu Soarele in casa banilor Racului si bine aspectat de alte planete, septembrie 2013 se anunta o luna prospera.

Horoscop zodia Leu, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Ai energie cat cuprinde. Marte pompeaza adrenalina, te amorseaza, te tine in priza.

Te simti ca si cand ai fi bransat(a) direct la reteaua de inalta tensiune. Uneori, tumultul da pe de laturi si atunci exista riscul sa te iei la cearta, sa creezi incidente, sa te accidentezi, sa treci printr-o afectiune acuta sau printr-o criza de alt fel.

Atentie mai ales prima parte a lunii septembrie 2013!

Horoscop zodia Leu, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Ai rabdare, fii diplomat(a) si respecta parerile celuilalt!
[Image: 01823604611188798026.gif]
Horoscop zodia Fecioara, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Tendintele anului 2013 vorbesc despre o cooperare intre casa cuplului si casa mintii si a comunicarii. In septembrie 2013, tranzitul lui Venus prin casa mintii si a comunicarii Fecioarei face, mai mult ca oricand, sa fii atras(a) de persoane inteligente, care iti stimuleaza gandirea.

Pe de alta parte, calitatile tale intelectuale si ceea ce spui sau scrii stimuleaza si mai mult interesul sexului opus.

Neptun in casa cuplului Fecioarei iti induce o stare de idealism in dragoste, de exaltare romantica. Este minunat, dar ai grija sa nu pierzi contactul cu realitatea, sa nu investesti in persoane nepotrivite si sa nu actionezi inadecvat situatiei!

Fa un efort de atentie si luciditate, mai ales in decada a doua din septembrie 2013, si vei evita o dezamagire sau o eroare.

Pluto in casa iubirii Fecioarei te ajuta sa-ti descoperi nevoile sufletesti autentice si adevaratul potential sexual. Efortul lui Pluto este de durata (se intinde pe mai multi ani), dar in septembrie 2013 inregistrezi un progres vizibil.

Asteapta-te la evenimente edificatoare in jurul datei de 2 septembrie 2013 si in a doua jumatate a lunii!

Horoscop zodia Fecioara, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Soarele se afla in Fecioara pana pe 22 septembrie 2013 inclusiv. Iar cand Soarele ne strabate semnul natal, ne imprumuta ceva din maretia si stralucirea lui. Ne da vitalitate si incredere, ne pune in valoare calitatile, ne face sa radiem, sa devenim mai vizibili, sa fim apreciati si admirati.

In plus, Soarele este in bune relatii cu Jupiter, care iti asigura protectii inalte, popularitate si sansa in actiunile colective, cu Saturn, care te ajuta sa te concentrezi si sa elaborezi strategii, si cu Pluto, care iti dirijeaza ambitia spre teluri precise. Astfel, calea spre succes ti-e deschisa!

Trebuie insa sa stabilesti conditii foarte clare in cazul contractelor si colaborarilor si sa te feresti de eventualii inamici secreti. Este posibil ca o persoana foarte intreprinzatoare sa incerce sa-ti puna bete in roate.

Cu Mercur, stapanul Fecioarei, aflat chiar in casa banilor Fecioarei, finantele vor constitui o prioritate. Vei avea multe idei despre cum sa faci bani si poti castiga bine din activitati comerciale sau intelectuale, din comunicare sau indemanare.

Horoscop zodia Fecioara, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Ai multa energie, o buna rezistenta fizica si o atitudine optimista, considerabil mai optimista decat in ultimele luni. Este chiar posibil sa-ti rezolvi o problema mai veche de sanatate sau sa incepi o dieta sau un tratament.

Ai insa nevoie de mai multa odihna, trebuie sa-ti menajezi sistemul nervos si sa te feresti de infectii si accidente.

Atentie mai ales in deplasare si in manevrarea obiectelor periculoase!

Horoscop zodia Fecioara, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Ai grija ce faci cu banii: unde-i pui, pe ce-i cheltuiesti.
[Image: 95594672893058031698.gif]
Horoscop zodia Balanta, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Exista o stransa legatura intre socializare si cuplu. Sunt mai multe posibilitati: ori iesi mult impreuna cu perechea si duceti o viata sociala intensa, ori cunosti pe cineva intr-o adunare (curs, conferinta, vernisaj, party s.a.m.d), ori prietenia intervine cumva in mersul relatiei.

Oricare ar fi varianta, viata sentimentala este strabatuta de o energie noua, mai luminoasa si mai trepidanta. Apare un plus de pasiune, iar gesturile amoroase sunt mai demonstrative, mai largi, mai entuziaste.

Prima parte a lunii septembrie 2013 ar putea fi complexa si contradictorie. Daca apare un blocaj sau o criza, trateaza lucrurile calm si rabdare! Va trece.

Septembrie 2013 iti rezerva mai multe momente memorabile. De exemplu, in jurul datei de 15, cand este posibil sa ai o surpriza sau sa gasesti o rezolvare neasteptata, apoi in jurul datei de 18, cand vei avea, probabil, de luat o decizie, si mai apoi, in jurul datei de 26, o data norocoasa in toate domeniile, care se poate reflecta si in sfera relationala.

Horoscop zodia Balanta, luna septembrie 2013: Cariera si bani
ortunitatile nu contenesc sa apara, indreptatindu-te sa-ti faci planuri de anvergura. Totul este incitant si pare mai simplu, mai usor.

Jupiter, Marele Benefic, troneaza in continuare in casa carierei Balantei, bine ancorat de Saturn, din casa finantelor Balantei, si de Neptun, din casa muncii Balantei. Tabloul cuprinde deopotriva extinderea, creativitatea si banii: cele trei se interconecteaza, conlucreaza pentru a-ti aduce mari satisfactii.

Bineinteles ca trebuie sa contribui si tu: norocul te gaseste mai usor daca-i iesi in intampinare.

In septembrie 2013 exista o preocupare intensa legata de grupuri: un proiect colectiv, organizarea unui eveniment, implicarea in activitatile unei asociatii, ale unei fundatii sau ale vreunui comitet, club sau chiar partid. Este o zona in care ai un rol mobilizator, de lider, dar in care poti cheltui si multi bani, poate chiar prea multi daca nu esti chibzuit(a).

Banii vin, si vin destul de multi, mai ales in partea a doua a lunii septembrie 2013.

Este posibil sa primesti o propunere de colaborare neasteptata

Horoscop zodia Balanta, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Tonusul fizic ar putea fi redus in primele doua decade din septembrie 2013. Reusesti, totusi, sa-ti aduni fortele pentru a face fata obligatiilor, mai ales daca este vorba despre obligatiile profesionale, care te motiveaza foarte tare.

Exista entuziasm, dar exista si stres. Nervozitatea poate fi mai mare in prima parte a lunii.

Ultima decada din septembrie 2013 aduce o revigorare vizibila si un mai bun echilibru emotional.

Horoscop zodia Balanta, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Indrazneste sa te dezvolti! 

[Image: 03772295361791164623.gif]
Horoscop zodia Scorpion, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Pe termen lung, Neptun raspandeste efluvii romantice in casa iubirii Scorpionului, favorizand iubirile misterioase, cu contur adesea incert. In 2013 (ca si in anul viitor), se cere insa putin mai multa poezie si fantezie in dragoste, pentru a-l imblanzi pe Saturn din Scorpion, care tinde sa-ti imprime o atitudine mai retinuta, mai rigida.

Hranit de exuberanta lui Jupiter, care se afla in casa departarilor, Neptun se poate lasa vrajit de o relatie la distanta sau de cineva din alt mediu, dintr-o cultura diferita.

Acesta este fundalul caruia septembrie 2013 ii exploateaza la maxim potentialul pozitiv.

Venus, planeta iubirii si stapana casei relatiilor Scorpionului, se va afla chiar in Scorpion intre 11 septembrie si 7 octombrie 2013. Este o perioada de gratie care, in general, promite impliniri.

In rest, septembrie 2013 promite destul de mult: circumstante magice intre 11 si 14 septembrie 2013; o decizie importanta, probabil in urma unei intalniri sau a unei conversatii, in a doua saptamana a lunii; un interludiu de mare emotie si senzualitate intre 17 si 19 septembrie 2013; un eveniment fericit in ultima decada.

Horoscop zodia Scorpion, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Cu perseverentul Saturn in Scorpion, sustinut atat de Pluto si Jupiter, aflati in casele intelectului si comunicarii, cat si de creativitatea lui Neptun, cariera este pe un trend ascendent in urmatoarele luni.

Efortul se impleteste cu oportunitatea, pentru a-ti deschide drumul spre succes. Perioada actuala are un potential sporit, gratie trecerii lui Marte prin sectorul carierei Scorpionului intre 28 august si 15 octombrie 2013.

Marte este planeta initiativei si a actiunii, ba, mai mult, este stapanul traditional al Scorpionului. El concentreaza ambitia si combativitatea catre indeplinirea obiectivelor socio-profesionale. Este un catalizator si are menirea sa impulsioneze tot ce tine de promovare, onoruri si prestigiu.

Marte actioneaza rapid si direct. Uneori prea direct, fara diplomatie si fara o strategie detaliata, aspecte care ar merita mai multa atentie in prima parte a lunii septembrie 2013.

Exista perspective frumoase pentru contracte, colaborari si activitati colective, iar rasplata financiara se anunta a fi generoasa.

Horoscop zodia Scorpion, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Sanatatea trebuie monitorizata mai atent in prima parte a lunii septembrie 2013.

Careul Marte-Saturn are influenta directa asupra conditiei tale fizice, iar cu Uranus in casa bolilor Sorpionului, surprizele pot aparea oricand. Exista un risc de cadere, accidentare, blocaj sau criza.

Nu-ti neglija vechile sensibilitati si fereste-te de circumstantele care te-ar putea pune in pericol.

Daca resimti o oboseala mai accentuata, nu forta nota, ci odihneste-te atat cat cere organismul.

Horoscop zodia Scorpion, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Fii disciplinat(a) si evita disensiunile cu sefii si autoritatile!

[Image: 78209051362055162394.gif]
Horoscop zodia Sagetator, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Uranus continua sa-ti electrizeze casa iubirii. Influentele sale dureaza mai multi ani si te orienteaza catre iubiri neobisnuite, care apar si dispar pe neasteptate, in conditii iesite din comun, catre persoane originale, energice si ingenioase. Atitudinea ta este independenta, moderna, deschisa spre experiment, iar energia sexuala este considerabila.

Toate astea sunt evidentiate acum suplimentar de relatia buna pe care Uranus o are cu Marte, stapanul casei iubirii Sagetatorului. Intre 27 august si 15 septembrie 2013, Marte este "cantonat" in casa studiilor si a departarilor, domenii care iti influenteaza viata amoroasa intr-un fel sau altul.

Mercur, stapanul casei cuplului Sagetatorului (care este si casa relatiilor Sagetatorului la modul mai general), se afla in Balanta intre 9 si 29 septembrie 2013. Aceasta pozitie a lui Mercur vorbeste despre armonie si intelegere, despre disponibilitatea pentru comunicare, prietenie si distractii.

Totusi, atentie, fiindca situatia poate scapa de sub control pe neasteptate la mijlocul lunii septembrie 2013. Incearca sa preintampini incidentele in acest rastimp.

Horoscop zodia Sagetator, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Marte cel plin de initiativa a ajuns in casa a noua a Sagetatorului. Din aceasta pozitie, Marte se intereseaza foarte activ de studii, calatorii, cultura sau legislatie. Acum iti poate veni ideea sa-ti continui studiile sau sa faci o specializare, sa publici o lucrare sau sa voiajezi cu scop practic si precis.

Zona finantelor este viguros reprezentata pe termen mediu si lung: Pluto se afla in una dintre casele banilor Sagetatorului, Jupiter in cealalta. In septembrie 2013, Pluto si Jupiter sunt sprijiniti de Soare, care traverseaza taman casa carierei Sagetatorului.

In consecinta, urmeaza o perioada de inflorire, admiratie si apreciere, in care ti se intareste reputatia si poti sa obtii un premiu sau o avansare. Vizibilitatea si buna reputatie contribuie considerabil la cresterea veniturilor.

Daca te intereseaza business-ul, tine cont ca nu este o idee buna sa faci afaceri cu prietenii in aceasta perioada si nu este cazul sa investesti prea mult intr-un proiect colectiv.

In cazul in care te bate gandul sa te implici politic, pregateste-te sa-ti iei adio de la sume importante de bani!

Horoscop zodia Sagetator, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Te prezinti mai bine decat luna trecuta: ai mai multa energie si simti ca te afli pe val, ceea ce iti imbunatateste moralul.

Dar nu trebuie sa-ti neglijezi sanatatea. Aflat in casa a douasprezecea a Sagetatorului, Saturn poate sa-ti submineze sanatatea pe tacute, fara sa prinzi de veste.

Riscul este mai mare dupa 11 septembrie 2013, cand Lui Saturn i se alatura si Venus, stapana casei bolilor Sagetatorului.

Ai grija de tine, menajeaza-te si trateaza serios chiar si micile indispozitii!

Horoscop zodia Sagetator, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Citeste o carte de astrologie sau una cu caracter ezoteric!

[Image: 60263288110601206190.gif]
Horoscop zodia Capricorn, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Cu Jupiter in casa relatiilor Capricornului, urmatoarele luni promit uimitoare oportunitati de expansiune a cercului de cunoscuti, de integrare sociala si, nu in ultimul rand, de imbunatatire a vietii de cuplu.

Daca ai o relatie, va inflori, iar daca nu ai, o vei gasi. Jupiter ii are aliati pe Saturn, care cauta legaturile solide si responsabile, si pe Neptun, care vrea sa toarne in relatie cateva picaturi de gandire magica.

In septembrie 2013, Venus i se alatura lui Saturn in casa prietenilor si a societatii. Prin urmare, participarea la evenimente cu public si implicarea in proiecte de grup au o efect benefic asupra vietii de cuplu. De asemeni, prietenii pot fi mesageri, mediatori sau chiar parteneri in relatie.

Asteapta-te la vesti bune in jur de 17 septembrie 2013, la intalniri sau discutii interesante in jur de 19 septembrie si la intamplari fericite intre 25 si 28 septembrie 2013.

Magnetismul sexual, potentat in ultimii ani de sederea lui Pluto in Capricorn, atinge valori maxime in septembrie 2013, datorita prezentei lui Venus, stapana casei erotismului Capricornului, in Scorpion.

Horoscop zodia Capricorn, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Sauturn, stapanul Capricornului, se afla in Scorpion pe tot parcursul anului 2013: o pozitie redutabila, care aduce perseverenta si o admirabila focusare pe obiective. Saturn in Scorpion creste interesul pentru activitati colective (cercuri, asociatii, congrese, prezentari cu public, politica s.a.) si mobilizeaza bine resursele umane necesare reusitei (suporteri, protectori etc).

Situat in casa relatiilor Caporicornului, Jupiter atrage clientela, colaboratori si noi cunostinte utile.

In consens cu Jupiter si Saturn, Soarele este in ascensiune, in plin proces de afirmare. In primele doua decade din septembrie 2013, Soarele favorizeaza studiile si calatoriile si poate aduce succes in activitati culturale sau legislative.

Preocuparile intelectuale, comunicarea, scrisul si oratoria sunt promovate si de Mercur, care intre 9 si 29 septembrie 2013 strabate casa carierei Capricornului.

In casa carierei Capricornului ajunge si Soarele pe 22 septembrie 2013, facand ca ultima decada sa fie cea mai infloritoare parte a lunii.

Prezenta lui Marte in una dintre casele banilor Capricornului da un nou avant afacerilor si investitiilor (cu oportunitati neasteptate in a doua decada).

Horoscop zodia Capricorn, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Data fiind buna pozitionare a lui Saturn, rezistenta fizica este de invidiat. Teoretic nu ar trebui sa apara probleme.

Dar incarcarea este mare, responsabilitatile sunt multiple, iar sistemul nervos este suprasolicitat. Exista un varf de stres in a doua decada din septembrie 2013, care poate sa comporte riscul unor incidente neasteptate.

Incearca sa te relaxezi mai mult!

Horoscop zodia Capricorn, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Nu ezita sa-ti faci prieteni noi!

[Image: 29128102128953207559.gif]
Horoscop zodia Varsator, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Inflacaratul Marte se afla in casa relatiilor Varsatorului intre 28 august si 15 octombrie 2013. Marte este dinamic, iar tranzitele sale sunt mereu insotite de actiune si evenimente. In plus, Marte are o influenta provocatoare, sexy.

In aceasta perioada inclini catre o atitudine pasionata si intreprinzatoare, manifestari mai aprinse si gesturi mai directe. Iti exteriorizezi sentimentele si intentiile sincer, deschis. Sa nu te mire daca si celalalt va avea aceleasi porniri.

Cand Marte este in tranzit prin prin casa cuplului, atragem atentia persoanelor energice si pline de indrazneala, sau perechea noastra are tendinta de a fi mai activa si mai decisa. Marte in casa cuplului poate avea un efect insufletitor si poate conduce la momente unice prin intensitate.

In a doua decada din septembrie 2013, sub trigonul Marte-Uranus, te poti astepta la intamplari surprinzatoare si evolutii cu derulare pozitiva.

Insa ai grija, fiindca Marte are si o fateta primitiva, grosiera, agresiva, chiar violenta. Iar aceasta s-ar putea arata in prima parte a lunii septembrie 2013, sub influenta careului Marte-Uranus.

Horoscop zodia Varsator, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Saturn, Jupiter si Neptun continua sa-ti impulsioneze casele vocationale.

Neptun te ajuta sa faci bani prin metode creative si, uneori, atrage banii catre tine pe cai magice sau misterioase.

Jupiter iti da putere de munca si iti creeaza ocazii favorabile imbunatatirii conditiilor de lucru (confort, bani, apreciere etc).

Saturn, care se afla chiar in casa carierei Varsatorului, contribuie la fondarea unei cariere solide si la castigarea statutului de persoana competenta si serioasa.

De obicei Saturn premiaza efortul si tenacitatea, iar tranzitul lui prin casa carierei este insotit de cresterea responsabilitatilor, constrangeri si truda. In septembrie 2013 insa, Venus va fi si ea in casa carierei intre 11 septembrie si 7 octombrie, indulcind asprimea lui Saturn si aducand cu sine succes prin colaborari, bune relatii, diplomatie si farmec personal.

Cele mai frumoase realizari (succes si bani) par sa se produca in perioadele 11-15 si 22-29 septembrie 2013. Un eveniment important este de asteptat in jurul datei de 18 septembrie 2013.

Competitia si rivalitatile nu sunt excluse.

Horoscop zodia Varsator, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Cu Jupiter in casa sanatatii Varsatorului, in septembrie 2013 nu ar trebui sa ai de ce te plange. Jupiter iti confera robustete si un tonus general bun.

Problema este ca ai o incarcare destul de mare si iti este greu sa te relaxezi. Sistemul nervos este suprasolicitat si poti avea accese de iritabilitate si schimbari bruste de dispozitie.

Exista un risc de accidentari in deplasare sau prin manuirea unor obiecte cu potential periculos. Ia-o usor!

Horoscop zodia Varsator, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Pastreaza-ti calmul, respecta-i pe ceilalti si poarta-te cu tact!

[Image: 17072533195370126398.gif]
Horoscop zodia Pesti, luna septembrie 2013: Dragoste si cuplu

Cu Jupiter in casa iubirii Pestilor, intre vara lui 2013 si vara lui 2014 se formeaza un context astrologic care favorizeaza aparitia unei noi pasiuni in viata ta.

Jupiter iti da incredere in propria putere de seductie, iti creste senzualitatea si iti insufla entuziasm si acel sambure de nebunie de care ai nevoie pentru a porni in aventura.

Ofertele amoroase pot avea de-a face cu profesia, cu largirea orizontului cultural sau cu calatoriile. Iar asta, mai cu seama in septembrie 2013, cand planeta iubirii, Venus, ajunge in casa studiilor si a departarilor.

Chiar daca dragostea gaseste destul de usor drumul catre tine, nu strica sa o ajuti, circuland mai mult sau frecventand mai asiduu mediile universitare sau culturale.

Ceea ce face din septembrie 2013 o luna speciala este tranzitul Soarelui prin casa cuplului Pestilor in primele doua decade, tranzit care impulsioneaza o data in plus viata relationala.

Asadar, o perioada frumoasa pentru dragoste si romantism, cu momente splendide in jurul datelor de 7 si 14 septembrie 2013, ca si in ultima saptamana a lunii.

Horoscop zodia Pesti, luna septembrie 2013: Cariera si bani

Pe termen mediu, astrele sunt cu tine. Te poti bizui pe Jupiter si Saturn, care fac un triunghi frumos cu Soarele tau in Pesti. Saturn este perseverent, laborios, de nadejde, iar Jupiter este exuberant, dornic de expansiune si norocos.

Pe acest fundal, Marte pune o pata de culoare: intre 28 august si 15 octombrie 2013 el se afla in casa muncii Pestilor. Intervalul devine foarte activ si aglomerat. Ai mult de lucru, termenele sunt stranse, apar situatii in care trebuie sa dovedesti ca ai spirit de lider, putere de decizie, curaj, sange rece, reactii rapide, aptitudini de luptator.

Nu este usor, dar perioadele martiene sunt de obicei productive si eficiente si jaloneaza adesea momentele unor noi inceputuri, sadesc samanta unor realizari ulterioare.

Marte este si stapanul casei banilor Pestilor, deci munca va fi bine remunerata. Chiar daca prima decada din septembrie 2013 este ceva mai stramtorata financiar, nu-ti face griji: situatia se redreseaza.

Un castig neasteptat apare in a doua saptamana a lunii septembrie 2013, iar ultima decada este si ea generoasa.

Horoscop zodia Pesti, luna septembrie 2013: Forma fizica si moral

Marte se afla in casa muncii Pestilor, care este, in acelasi timp, si casa sanatatii. Este o pozitie riscanta, fiindca poate aduce boli acute, infectii, inflamatii, crize sau accidentari.

Ar fi preferabil sa te implici serios in munca. Astfel, folosesti energiile lui Marte, il tii ocupat si poti spera ca te va lasa in pace pe parte de sanatate.

Dar chiar si asa, ai grija de tine, evita excesele si nu-ti suprasolicita organismul!

Horoscop zodia Pesti, luna septembrie 2013: Sfatul eAstrolog

Invata ceva nou! Poti incepe sa aprofundezi un domeniu de studiu.

Sursa: eastrolog
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: