[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Noul Volkswagen Passat este pregătit de lansare în 2014
Author : Fuhrer, Category : Automobile, 0 Replyes, 537 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Nice One !
 
549
POSTS
265
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
08-12-2013, 12:20 PM
#1
[Image: 08364470078557965473.jpg]

Volkswagen va prezenta anul viitor un nou Passat, construit pe platforma modulară MQB. Modelul german va suferi modificări estetice, dar şi o serie de îmbunătăţiri la nivelul masei totale şi a spaţiului interior.
Gama ar putea fi completată şi de un hibrid alimentat la priză, echipat cu un motor pe benzină de 1.4 litri şi 122 de cai putere, asistat de unul electric, ce ar putea livra 110 cai. Gama unităţilor diesel va include motoare ce produc între 110 şi 231 de cai (în cazul TDI-ului de 2.0 litri).

Volkswagen lucrează deja la noul Passat. Modelul de segment mediu ar urma să ajungă pe piaţă anul viitor.


Potrivit Autobild Germania, primele modele care vor suferi modificări sunt variantele sedan şi break. Lor li se vor alătura, un an mai târziu, în 2015, şi celelalte produse ale gamei Passat: varianta cu ampatament mărit pentru China, Passat R-Line şi Passat Alltrack. Aceeaşi publicaţie susţine că VW a renunţat la ideea unor derivate de caroserie coupe şi cabrio, întrucât acestea ar putea să fure din clienţii actualului Passat CC.

Pentru actualul Passat, Volkswagen utilizează o matriţă modulară, care îi permite să reducă costurile şi să garanteze un design diferit pentru mai multe tipuri de modele. Totodată, schimbarea va aduce cu sine şi o reducere cu 100 de kilograme a masei totale şi o creştere a ampatamentului cu 8 centimetri. Noile dimensiuni vor permite modelului german să garanteze mai mult spaţiu pentru pasagerii spate.


Gama de motorizări nu se va schimba radical. Clienţii vor putea alege între propulsoare pe benzină cu puteri cuprinse între 122 şi chiar 280 de cai putere (în cazul motorului TSI de 2.0 litri).
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: