[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[Horoscop Lunar] August 2013
Author : irRePlacEable., Category : Horoscop, 0 Replyes, 617 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
         
2,371
POSTS
461
THREADS
1300
REPUTATION
Female
Sex

WtfCs Coins: 1.67[w]

Elite Award1K
07-25-2013, 10:34 AM
#1
Horoscop zodia Berbec, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Ceva se intampla...

Mai intai, fiindca stapanul zodiei tale, Marte, se afla in romanticul semn al Racului, ceea ce te indeamna la visare si iti creeaza o dispozitie dulce si afectuoasa.

Apoi, fiindca Luna Noua din 7 august 2013 se intampla sa pice chiar in casa iubirii Berbecului, ceea ce anunta ca in urmatoarele patru saptamani este rost sa apara ceva nou sau semnificativ in zona afectiv-erotica. Poate o noua iubire? O reimprospatare a vietii sexuale?

Aceasta lunatie (Luna Noua) poate insa sa vorbeasca nu doar despre aventuri galante, ci si despre copii sau statutul de parinte. Doar tu stii care dintre variante este mai de actualitate.

In orice caz, pe 16 august 2013 Venus intra in casa cuplului Berbecului, iar acum este clar vorba despre dragoste sau casatorie. Venus promite deschidere, sansa, seductie, implinire si armonie. Sub acest tranzit, viata ta sentimentala infloreste.

In fine, pe 28 august 2013 inflacaratul Marte intra in casa dragostei Berbecului. Ultimele zile ale lunii pot fi incendiare, pline de pasiune.

Horoscop zodia Berbec, luna august 2013: Cariera si bani

Se pare ca cea mai mare concentrare de forte din august 2013 vizeaza zona afacerilor si a proprietatilor.

Tandemul Marte-Jupiter din Rac pare sa indice o activitate febrila legata de locuinta, case, sedii, investitii imobiliare. Construiesti, renovezi, te muti, schimbi mobila, redecorezi, iti amenajezi curtea sau gradina, isi cumperi un obiect electrocasnic important sau ai alte initiative care se inscriu cam in aceasta sfera de interese.

Preocuparile agricole sau extractive nu sunt nici ele excluse. O alta posibilitate ar fi legata de studiul trecutului (istorie, arheologie, arbore genealogic s. a.).

Dincolo de toate, Pluto continua sa-ti starneasca ambitiile si sa te orienteze catre ascensiune, putere si control, iar Saturn, stapanul casei carierei Berbecului, devine tot mai interesat de business sau de aspectele financiare.

Din fericire, preocuparile lui Saturn se pot dovedi destul de fertile de aici inainte, sub privirea incurajatoare a lui Jupiter, cu care se afla in trigon.

August 2013 este o luna agitata, dar profitabila.

Horoscop zodia Berbec, luna august 2013: Forma fizica si moral

In ciuda aglomerarii si a ritmului crescut, in august 2013 pari sa te simti destul de confortabil.

Printre picaturi, stii sa-ti creezi oaze de distractie si relaxare, iar sanatatea nu-ti da batai de cap, mai ales in prima parte a lunii.

Ultima saptamana din august 2013 ar putea fi delicata, cerand menajamente si o atentie mai speciala.

Sfatul lunii:

Gaseste punctul de echilibru intre cariera si casa/familie!

Horoscop zodia Taur, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Orizontul tau relational parca s-a mai luminat dupa intrarea lui Jupiter in Rac. De acum, Saturn, aflat in casa cuplului Taurului, are doua ancore bune (Jupiter in Rac si Neptun in Pesti) care il ajuta sa se mentina in ape sigure si prietenoase.

Bine configurat, Saturn nu iti mai incurca itele, ba dimpotriva, poate sa puna sanatos umarul la cladirea unei vieti relationale stabile, ordonate si responsabile. Iti aduce partenerul/partenera pe drumul cel bun, faciliteaza alcatuirea unor strategii comune pe termen lung, iar daca nu ai inca o pereche alaturi, iti poate scoate in cale o persoana serioasa, de incredere, pe care sa te poti baza si cu care sa-ti poti construi un viitor.

Asta in general, pe termen mediu (circa un an).

Pe termen scurt, august 2013 este o luna confortabila in plan sentimental, favorabila mai ales comunicarii, cunoasterii reciproce, impartasirii gandurilor si impresiilor, dar si initiativelor comune.

In plus, prima jumatate a lunii poate fi foarte senzuala, gratie prezentei lui Venus in casa iubirii Taurului.

Horoscop zodia Taur, luna august 2013: Cariera si bani

Foarte multa energie mentala, foarte multa hotarare si un debordant spirit de initiativa - acestea sunt coordonatele de baza ale lunii august 2013. Restul scenariului este brodat in jurul acestei idei centrale.

August 2013 este o luna excelenta pentru demersuri, in care iti poti pune toate lucrurile la punct. Ai mult dinamism, te misti usor, te descurci splendid in orice situatie si ai o mare putere de convingere.

Capul iti este plin de idei, care mai de care mai curajoase si mai aventuroase. In general, tot ce tine de intelect este fortificat, iar daca ai de invatat pentru un examen, de urmat un curs, de redactat o lucrare sau altceva de genul asta, este de asteptat ca lucrurile sa mearga snur.

Evoluezi admirabil si daca este vorba sa tii o prezentare sau sa explici ceva cuiva, cu o singura conditie: sa nu te grabesti.

In august 2013 ai valente si pentru activitatile creativ-artistice, daca te intereseaza, si poti face treaba buna in tot ce este legat de casa sau de imobiliare, in general.

Financiar, stai mai bine spre sfarstul lunii.

Horoscop zodia Taur, luna august 2013: Forma fizica si moral

Esti in forma. Ai un moral beton, iar daca moralul este bun, restul merge bine de la sine.

A doua parte a lunii august 2013 este buna pentru investigatii medicale si pentru tratamente cosmetice sau corporale.

Exista insa o problema care trebuie avuta in vedere: este vorba despre un risc de incidente la drum. Ai grija!

Sfatul lunii:

Condu preventiv, nu te grabi, nu te enerva!

Horoscop zodia Gemeni, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Prima parte a lunii august 2013 pare a fi putin mai agitata.

Este posibil sa apara o preocupare financiara marita in cuplu, activitatile sa fie indreptate mai mult spre afaceri, cumparari, vanzari sau alte initiative banesti. Ceva cu conotatii materiale, care cere o mobilizare a cuplului, un consum mai mare de energie.

Se poate, de asemeni, sa survina unele discutii pe teme materiale. Sau ca partenerul/partenera sa isi canalizeze interesul mai mult in aceasta directie.

Oricum ar fi, perioada nu prea abunda in oportunitati amoroase. Poate ca nici tu nu ai niste porniri chiar atat de romantice.

Dar nu pentru mult timp. Pe 16 august 2013 Venus, planeta iubirii, intra in casa dragostei si a erotismului Gemenilor. Senzualitatea creste, se inteteste nevoia de afectiune, inmugureste dorul de aventura, se indesesc ocaziile favorabile evolutiilor romantice.

Acum te poti indragosti, poti trai clipe fericite alaturi de omul drag sau pur si simplu te poti distra dupa voia inimii. Este vremea placerilor.

Horoscop zodia Gemeni, luna august 2013: Cariera si bani

Este timpul ca activitatile tale sa devina mai profitabile. Drept pentru care, ia august 2013 iei masuri in aceasta directie.

Conjunctia Marte-Jupiter care marcheaza casa banilor Gemenilor este foarte dinamica, asa ca e putin probabil sa nu declanseze evenimente. Ea poate sa-ti aduca multi bani, dar poate si sa piarda masura, sa te indemne la cheltuieli excesive sau la initiative pripite, hazardate, care se pot dovedi mai tarziu paguboase.

Cea mai mare provocare a lunii august 2013 este, asadar, cum sa valorifici ocaziile avantajoase fara a-ti asuma riscuri. Indiferent cat de tentante ar fi ideile sau propunerile, este important sa-ti faci o analiza lucida, cantarind bine pro si contra.

Altfel, casele vocationale sunt bine configurate, iar stapanul casei carierei Gemenilor se afla intr-o pozitie promitatoare. Lucrurile ar trebui sa mearga bine multe luni de aici inainte.

Stresul exista, evident, dar dincolo de obstacole si adversitati, se prefigureaza un frumos potential de implinire. Iar satisfactiile pot incepe sa apara chiar din august 2013.

Horoscop zodia Gemeni, luna august 2013: Forma fizica si moral

Teoretic, nu te prezinti rau: ai un tonus fizic multumitor si un psihic destul de optimist.

Totusi, cu Saturn in casa sanatatii Gemenilor, trebuie sa ai grija si sa tratezi cu seriozitate orice indispozitie.

Ai grija in saptamana a doua a lunii si, mai ales, spre sfarsitul ei (dupa 28 august 2013).

Nu uita ca ai nevoie de un regim de viata ordonat.

Sfatul lunii:

Invata ceva nou sau fa-ti noi prieteni!

Horoscop zodia Rac, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Ai temperament, nu gluma! Cu Jupiter si Marte in Rac, in august 2013 adrenalina iti zburda prin vene mai ceva ca mustangii prin prerie.

Debordezi de energie, iar impulsurile primare sunt aproape de nestavilit. Te napadesc dorinte navalnice, pasiunea iti da aripi si iti insufla curajul de a intreprinde ceea ce altadata nici n-ai fi indraznit sa gandesti.

Este vremea primului pas, a initiativei indraznete, a apropourilor obraznice si a propunerilor indecente. N-ai nicio retinere sa initiezi o relatie, n-ai nicio retinere in a raspunde provocarilor, pe care parca le astepti, carora parca le iesi in intampinare.

Aventura te pandeste la tot pasul, iar iubirea se poate aprinde pe neasteptate, din nimic. Este suficient sa ti se arunce o privire galesa, pe sub gene, ca imediat iti vin idei.

Trairile sunt intense, poftele cer sa fie satisfacute imediat. Esti dispus sa faci tot felul de nebunii din dragoste, chiar sa-ti risti siguranta, ceea ce este atipic pentru tine.

Horoscop zodia Rac, luna august 2013: Cariera si bani

Excelenta perioada pentru a initia ceva nou, interesant, de amploare, si pentru a rezolva orice problema care necesita avant, combativitate, forta.

Ai incredere in tine, iar asta iti da aripi. Actionezi cu hotarare si convingere, ai viteza de reactie, te descurci admirabil in situatii critice. Le insufli optimism si celor cu care lucrezi, ai capacitatea de a-i mobiliza, conduce si organiza.

Pe langa aceasta nepretuita putere de a razbate, in prima parte a lunii august 2013 ai si avantajul unor aptitudini speciale pentru a aborda, discuta sau negocia chestiuni delicate. Decizia si fermitatea se impletesc avantajos cu diplomatia.

August 2013 este o luna in care tii bine in mana fraele carierei si poti avea realizari frumoase.

Daca vrei sa faci o schimbare, acum ar fi un moment bun pentru a incepe. Luna Noua care are loc in casa banilor Racului ar putea indica o innoire in sfera financiara, iar Mercur, aflat in tranzit prin aceeasi zona, ar putea anunta idei ingenioase, calcule si solutii de crestere a veniturilor.

Horoscop zodia Rac, luna august 2013: Forma fizica si moral

Ai o vitalitate de invidiat, darul de a vedea partea plina a paharului si certitudinea ca totul se va aranja in favoarea ta. Si poate chiar asa se intampla.

Atentie, totusi! Configuratiile planetare ale lunii august 2013 pot sa te predispuna si la imprudenta, graba, exces si irascibilitate, cu toate consecintele care pot decurge de aici.

Sfatul lunii:

Grabeste-te incet! Ar fi pacat sa intri in vreo incurcatura din cauza nechibzuintei.

Horoscop zodia Leu, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Soarele se afla in Leu, asa ca atragi atentia, radiezi, fascinezi. Personalitatea iti este pusa in valoare si toate calitatile devin mai vizibile.

In august 2013 investesti multa pasiune in tot ceea ce faci, iar manifestarile amoroase sunt fierbinti, demonstrative, grandioase. Totusi, nu iti pierzi capul. Ratiunea este treaza iar dincolo de pasiune, functioneaza un simt practic foarte pamantean, care cantareste cu grija aspectele relationale legate de bani, valoare, eficienta.

De altfel, pari a te afla intr-o perioada in care cauti stabilitatea si aspiri la o viata de cuplu intima si traditionala.

Daca esti deja intr-o relatie stabila, cel mai probabil primeaza preocuparile legate de camin, familie si bani. Este posibil sa se discute in casa despre cumpararea unui obiect important, despre infrumusetarea locuintei, amenajarea gradinii sau alte treburi gospodaresti importante care se cer dezbatute si organizate.

Daca te-ai indragostit recent sau ai o aventura, prima parte a lunii august 2013 poate fi un pic mai frustranta.

Horoscop zodia Leu, luna august 2013: Cariera si bani

Potentialul de realizare al lunii august 2013 este considerabil. Soarele in Leu poate fi un indiciu de succes, datorita capacitatii de a te aseza in cea mai favorabila lumina si de a te plasa in circumstante avantajoase.

Dar nu este numai asta: Mercur iti ascute mintea, ale carei rotite se invart ca unse, dand nastere la idei ingenioase, prelucrand informatii, facand tot felul de calcule si evaluari.

August 2013 nu este doar o luna propice succesului, ci si una productiva. Munca iti este bine platita, apar oportunitati financiare, ti se acorda anumite beneficii sau primesti vreun cadou consistent. Drept este ca te pricepi si sa cheltuiesti banii, mai ales pe haine, cosmetice, bijuterii si distractii.

Activitatile intelectuale sunt favorizate pe tot parcursul lunii august 2013. Merge bine tot ce are legatura cu studiul sau comunicarea, atat cea scrisa, cat si cea verbala.

Calatoriile pot fi profitabile, mai ales cele pe distante scurte (in tara), sau pentru perioade de pana la 2-3 zile.

Poti avea satisfactii in sfera comertului si schimburilor.

Horoscop zodia Leu, luna august 2013: Forma fizica si moral

Ai un tonus fizic bun si multa energie mentala. Te misti usor, circuli mult.

Este posibil sa fii putin mai agitat(a) decat de obicei, sa-ti fie greu sa te relaxezi sau sa ai insomnii.

Tendinta catre excese si adictii este destul de mare in august 2013, asa ca ai grija cu alcoolul, excitantele, medicamentele si altele.

Sfatul lunii:

Pazeste-te de inamicii secreti sau alte pericole ascunse!

Horoscop zodia Fecioara, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Foarte frumos arata configuratia planetara a lunii august 2013 pentru Fecioarele indragostite - sau pentru cele care vor sa se indragosteasca.

Neptun, aflat in casa cuplului Fecioarei, imprastie in aer efluvii romantice. Jupiter, stapanul casei cuplului Fecioarei, troneaza intr-o pozitie excelenta, aducatoare de implinire si sansa. In casa pasiunii Fecioarei, Pluto da intensitate sentimentelor si senzatiilor erotice.

Iar prima parte a lunii august 2013 este de-a dreptul desavarsita, fiindca, in plus, prin zodia Fecioarei trece chiar Venus! Venus, planeta iubirii si a senzualitatii, cea care patroneaza veselia, distractia si placerile, Venus, aducatoarea de armonie si fericire.

Asadar, ti se asterne in fata o perioada minunata (cea mai grozava perioada din 2013!), pe care ar fi bine sa o exploatezi la maxim.

Conjunctura fiind foarte favorabila, in august 2013 poti incerca fara teama sa te apropii de cel/cea care face sa-ti bata inima mai tare, poti spera la o impacare sau, daca ai deja o relatie, poti petrece pur si simplu o vacanta de vis alaturi de omul drag.

Horoscop zodia Fecioara, luna august 2013: Cariera si bani

August 2013 nu este o luna cu ambitii prea mari, dar este o luna norocoasa. Mare parte din satisfactiile profesionale vin acum mai ales prin intermediul relatiilor sau al socializarii.

Este o perioada perfecta pentru colaborari sau pentru proiecte de grup, pentru participarea la reuniuni sau alte evenimente ce aduna laolalta persoane cu care ai putea avea la un moment dat planuri comune sau pe care le-ai putea convinge sa te sustina in lupta pentru atingerea obiectivelor.

In august 2013 poti sa-ti faci mai usor fani sau suporteri sau poti beneficia din plin de protectia persoanelor aflat in pozitii privilegiate. Tot ceea ce ai de facut este sa le explici oamenilor ce proiecte ai si sa le ceri sa-si dea concursul.

Acest tip de demersuri pregatesc de fapt terenul pentru succesele de mai tarziu. Unele impliniri pot sa apara inca de la inceputul lunii, dar realizarile mai consistente vin in ultima decada.

Financiar, august 2013 este o luna generoasa: sume suplimentare, mici beneficii, cadouri s.a.m.d.

Horoscop zodia Fecioara, luna august 2013: Forma fizica si moral

Starea de spirit este infloritoare, iar rezistenta generala este destul de buna.

Totusi, ar fi bine sa ai grija. In a doua decada din august 2013, oboseala se resimte mai tare, iar sistemul imunitar este usor slabit. Pe acest fond se pot ivi unele neplaceri de sanatate.

Incearca sa te odihnesti suficient si sa nu te expui unor conditii care ar facilita imbolnavirea!

Sfatul lunii:

Fa-ti prieteni noi! Cu cat mai multi, cu atat mai bine!

Horoscop zodia Balanta, luna august 2013: Dragoste si cuplu

De cand cu Uranus in casa cuplului Balantei (2010-2011), viata relationala are o dinamica vie, fiind adesea marcata de viraje surprinzatoare. Daca, in ciuda acestui tranzit al lui Uranus, reusesti sa conservi o legatura stabila, atunci probabil ca perechea este cea care trece prin intamplari neasteptate.

Evenimentele uraniene nu sunt doar bune sau doar rele. Ele pot fi de orice fel, dar au unele trasaturi comune: sunt frapante, ?ocante, uimitoare.

In 2013 Uranus este cu deosebire activ, fiind instigat de careurile cu Pluto si, mai nou (de la finele lui iunie 2013), cu Jupiter. Ca un summum, in prima parte a lui august 2013 intra in joc si Marte, stapanul casei cuplului Balantei, care face si el careu cu Uranus.

Concluzia: te asteapta o perioada provocatoare, care poate fi palpitanta si destul de riscanta. Sunt posibile episoade de pasiune fulminanta, actiuni nebunesti nascute din amor dar si certuri aprinse sau chiar rupturi.

Ca sa atenuezi influentele uraniene negative, incearca sa aduci in relatie mereu ceva nou, captivant, original.

Partea a doua a lunii august 2013 ofera mai multa tandrete si armonie.

Horoscop zodia Balanta, luna august 2013: Cariera si bani

Casa carierei, a renumelui si a succesului Balantei este foarte bine "mobilata" de beneficul Jupiter si de ambitiosul Marte, doua planete puse pe fapte mari, care stiu ce vor si care au convingerea ca mai stiu si cum sa obtina ceea ce vor.

Jupiter si Marte aduc entuziasm, energie si initiativa din plin, ba chiar unele tendinte aventuroase, cuceritoare, tumultoase.

Configuratia poate conduce la realizari remarcabile, cu atat mai mult cu cat este bine sustinuta de Saturn si Neptun. Neptun are ce are cu creativitatea, idealul si emotia, iar Saturn este maestrul perseverentei si al strategiei.

Prin urmare, astrele iti pun la dispozitie cam tot ceea ce ai nevoie pentru a atinge succesul.

Un punct fragil ar putea fi colaborarile, care pot avea evolutii curioase, nebanuite, poate chiar turbulente.

Financiar, luna august 2013 ar trebui sa fie profitabila, deoarece casele banilor Balantei sunt bine configurate, dar nu sunt excluse unele perturbari legate de cheltuieli, imprumuturi, recuperari sau bani care depind de altii.

Horoscop zodia Balanta, luna august 2013: Forma fizica si moral

Forma nu este grozava in prima parte a lunii august 2013. Ai grija!

Venus, stapana Balantei, se afla intr-o pozitie foarte dezavantajoasa, iar stapanul casei sanatatii Balantei este destul de atacat.

Nu exagera cu nimic, tine-te pe calea de mijloc, evita conflictele, limiteaza stresul si nu te expune circumstantelor riscante!

Sfatul lunii:

Pedaleaza pe cariera! Poti avansa mult.

Horoscop zodia Scorpion, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Daca este sa se faca o separare intre relatiile vechi sau oficiale si cele aflate intr-un stadiu incipient, deci pasionale si lipsite de obligatii, relatiile de al doilea tip par mai avantajate in august 2013. Aduc mai multe satisfactii, ofera mai multe deschideri, te poarta pe carari noi, atat fizic, cat si cultural sau spiritual.

Culmea, nu latura trupeasca este cea mai reliefata intr-o astfel de legatura de dragoste, ci latura sufleteasca, psihismul, emotia.

Daca te afli intr-o relatie veche sau consacrata, poate sa decurga si aceasta placut, dar mai mult in prima parte a lunii: distractii, iesiri in doi, comunicare, complicitate si camaraderie.

In partea a doua a lunii august 2013 ceva ramane neimplinit sau nerostit, poate sa apara o dezamagire, o tristete, o indepartare. Nu ai suficienta libertate de actiune, pari a fi intr-o situatie de disconfort, inferioritate sau dependenta. Sau poate ca perechea ta are o perioada mai dificila, cu probleme la munca sau chiar cu neplaceri legate de sanatate.

Horoscop zodia Scorpion, luna august 2013: Cariera si bani

Pentru Scorpioni, august 2013 poate deveni o luna prolifica, de succes.

Soarele si Mercur se afla chiar la zenit, in casa carierei Scorpionului, ceea ce inseamna onoruri, evidentieri, laude si realizari. Ambitia se amplifica, metodele de atingere a scopurilor sunt ingenioase.

Faci impresie buna, apari in ochii celorlalti ca o persoana competenta, inteligenta si bine pregatita, care are, in plus, autoritate si remarcabile calitati organizatorice si administrative.

Pe de alta parte, se pare ca in august 2013 investesti mult timp si multa energie fie in calatorii de afaceri sau colaborari la distanta, fie in preocupari stiintifice, culturale, universitare. Se poate sa simti imboldul de a-ti desavarsi studiile sau de a aprofunda un domeniu anume, sa faci o specializare, sa publici un articol sau o carte etc.

Muncesti mult si te agiti aproape neincetat, trebuie sa faci fata unor urgente sau situatii critice, mai ales in prima parte a lunii august 2013.

De bani n-ar trebui sa te plangi, mai ales daca ai un comportament financiar prudent si moderat.

Horoscop zodia Scorpion, luna august 2013: Forma fizica si moral

Fii in continuare cu ochii pe sanatate, fiindca este posibil sa-ti faca surprize neplacute!

Ar trebui sa fii continuu in alerta, dar in prima parte a lunii august 2013 se cere neaparat o supraveghere mai atenta a organismului.

Mergi pe tratamente consacrate! Nu este momentul sa faci experimente in privinta tratamentelor sau dietelor.

Sfatul lunii:

Fa miscare, mananca sanatos si nu mai pune totul la inima!

Horoscop zodia Sagetator, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Mercur, planeta care guverneaza casa cuplului Sagetatorului, si-a mai venit in fire dupa retrogradare. Incet-incet si-a recapatat viteza de croaziera, iar viata de cuplu isi regaseste ritmul firesc.

Retrogradarea lui Mercur a avut insa rostul ei: cel mai probabil a pus la punct anumite aspecte privind finantele cuplului sau modul in care trebuie gestionate situatiile de criza. Si poate ca inca mai sunt de tras concluzii pana pe 8 august 2013.

Dupa 8 august, tematica poate viza principii sau conceptii privind dragostea si coabitarea sau modul in care partenerii isi pot largi unul altuia orizontul.

Amorul la distanta sau calatoriile romantice se inscriu si ele in sfera de interes.

Cumva, insa, pretentiile tale par sa fie destul de mari in prima partea a lunii, cand pari interesat(a) de performantele socio-profesionale ale perechii, de capacitatea sa de realizare, de prestigiul sau.

In partea a doua a lunii august 2013 primeaza latura umana, emotional-afectiva, prietenia si sprijinul reciproc. Este perioada cand socializati si va distrati cel mai bine.

Horoscop zodia Sagetator, luna august 2013: Cariera si bani

Aflata in casa carierei Sagetatorului, Venus iti netezeste drumul, te plaseaza in conjuncturi convenabile si te blagosloveste cu bunavointa sefilor si a autoritatilor.

Unele reusite se datoreaza farmecului personal sau relatiilor personale. De data asta, se intampla exact invers: poti sa-ti faci anumite relatii care sa-ti fie de folos mai tarziu in plan profesional.

Altfel, august 2013 este o luna buna pentru cercetari stiintifice, demersuri culturale, studii si specializari, pentru redactarea unor lucrari de inalta tinuta, publicarea de articole sau carti.

Colaborarile cu strainatatea, calatoriile sau bursele de studii pot fi, de asemeni, la ordinea zilei.

Partea a doua a lunii august 2013 te avantajeaza in mod particular in planul popularitatii si ii face pe cei din jur sa fie foarte dornici sa-ti sprijine initiativele.

August 2013 este si o luna cu un puternic profil financiar. Combinatia Marte-Jupiter are mult spirit intreprinzator si poate sa-ti de idei de afaceri, investitii, achizitii sau alte manevre banesti. Ai grija, insa, fiindca este o combinatie impulsiva, care poate sa piarda usor masura!

Horoscop zodia Sagetator, luna august 2013: Forma fizica si moral

Starea generala este acceptabila pe tot parcursul lunii august 2013, atata timp cat nu fortezi nota.

Te poti bizui pe energia pe care ti-o dau Uranus si Soarele, dar stapanul Sagetatorului nu este in cea mai fericita pozitie, iar Saturn pandeste din umbra ocazia de a te taxa.

Evita situatiile de risc, evita excesele si nu-ti neglija nicio clipa sanatatea!

Sfatul lunii:

Nu cheltui peste posibilitati si nu alerga dupa castiguri nemuncite!

Horoscop zodia Capricorn, luna august 2013: Dragoste si cuplu

Oooo, cata pasiune!

Cu Marte si Jupiter in casa cuplului Capricornului, ai un avant relational extraordinar. (Se poate sa mai fi trait ceva similar prin vara lui 2002, daca iti mai amintesti.)

Marte este pasionat, impulsiv, plin de dorinte si gata de actiune. Jupiter este lacom, are nevoi afective uriase, este plin de entuziasm si dornic de aventura. Impreuna, au o colosala putere de atractie si de cucerire si sunt capabili de tot felul de nebunii, cand intra in joc dragostea.

In august 2013, flacara iubirii se poate aprinde si se poate inteti cu o mare rapiditate.

Pe de alta parte, aceasta descatusare de forte iti poate aduce si momente tensionate, mai ales daca cineva sau ceva ti se pune de-a curmezisul in calea implinirii vointei sau daca atenteaza cumva la independenta ta.

Nevoie ta de libertate este atat de mare, incat daca relatia te sufoca sau perechea incearca sa te constranga cu ceva, este posibil sa reactionezi violent. Se mai poate si sa ai asteptari prea mari de la celalalt.

Horoscop zodia Capricorn, luna august 2013: Cariera si bani

Iata o luna care promite! Stapanul Capricornului este foarte bine configurat in casa proiectelor si a sperantei, iar Venus, stapana casei carierei Capricornului, strabate cea mai inalta portiune a horoscopului - semn de vizibilitate, ascensiune si realizari.

Sansa, farmecul personal si relatiile ar putea avea un rol in atingerea succesului.

Luna august 2013 este foarte activa in planul colaborarilor si al parteneriatelor. Pot sa apara propuneri noi sau proiecte care sa presupuna o intensa munca de echipa. Concurenta, rivalitatile sau chiar confruntarile nu sunt excluse.

Uneori este posibil sa reactionezi exagerat la gesturile sau cuvintele cuiva, asa cum alteori este posibil sa faci prea mult pentru ceilalti, iar asta sa creeze o anumita incordare. Pana la urma, probabil ca vei controla situatia, dar cu un consum nervos si emotional destul de mare.

Financiar, august 2013 are potential si se poate lasa cu un castig suplimentar sau cu o achizitie/investitie cel mai probabil neasteptata.

Incearca sa nu amesteci prietenia cu afacerile.

Horoscop zodia Capricorn, luna august 2013: Forma fizica si moral

Te prezinti bine, mult mai bine decat luna trecuta. Cu toate astea, nu atingi parametrii maximi decat in ultima decada din august 2013.

Pana atunci, starea de spirit nu este atat de infloritoare pe cat ai vrea (inca te mai framanta tot felul de temeri sau nelinisti), iar fizic se pare ca ti-ar prinde bine mai multa odihna si relaxare.

Sfatul lunii:

Participa la cat mai multe activitati publice!

Horoscop zodia Varsator, luna august 2013: Dragoste si cuplu

A sti cum sa-ti impui punctul de vedere si cum sa il argumentezi, precum si a sti sa asculti opinia celuilalt si sa-i respecti personalitatea, ar putea fi cheia care deschide poarta fericirii in luna august 2013.

Perioada aceasta este buna pentru a discuta cu perechea ta despre orice, de la chestiuni de natura emotionala sau spirituala, pana la treburile curente sau proiectele de viitor.

Daca nu ai inca un suflet drag alaturi, n-ar fi de mirare sa cunosti pe cineva in august 2013. Trigoanele pe care le fac Soarele si Mercur, aflati in casa relatiilor Varsatorului, cu Uranus favorizeaza intalnirile neasteptate, ivirea in viata ta a unei persoane ce poate avea un rol special in plan sentimental.

Daca ai o legatura de dragoste recenta sau fara obligatii, in august 2013 este posibil sa intervina un eveniment care sa o transforme intr-o relatie mai serioasa: poate te prezinta parintilor, va mutati impreuna sau chiar discutati despre un viitor comun.

Horoscop zodia Varsator, luna august 2013: Cariera si bani

Ai multe de facut, dar ai tragere de inima si putere de munca, asa incat te vei descurca fara probleme. In august 2013 gasesti solutii la orice, ti se ivesc ocazii norocoase, iar acolo unde merge mai greu, razbesti luptand si chiar asumandu-ti unele riscuri.

In viata ta profesionala s-a (re)activat un element pretios: entuziasmul. El este cel care iti da curaj si viziune, care te imboldeste sa incerci lucruri noi (sau sa le dezvolti pe cele deja existente), sa te extinzi, sa zbori mai departe, mai sus.

Acest entuziasm este dat de Jupiter, aflat in casa muncii Varsatorului, si intetit in august 2013 de Marte. De asemenea, acest entuziasm regasit are o componenta creativa, sugerata de trigonul lui Neptun din casa banilor Varsatorului, si una serioasa, riguroasa, ambitioasa si foarte motivata, determinata de trigonul lui Saturn, aflat casa carierei Varsatorului.

Saturn este cel care coordoneaza operatiunile, iar acum relatia buna cu Marte, stapanul casei carierei Varsatorului, il face sa le coordoneze magistral.

Astfel, august 2013 are tot ce-i trebuie ca sa fie o luna de mari satisfactii profesionale si financiare.

Horoscop zodia Varsator, luna august 2013: Forma fizica si moral

Daca vrei sa-ti rezolvi unele probleme de sanatate care cer mai multa initiativa sau mai mult sange rece (o extractie dentara, o interventie chirurgicala s.a.) in august 2013 ar fi momentul potrivit.

Tot acum poti lua masuri cu privire la intretinerea corporala sau poti incepe o serie de sedinte de kinetoterapie sau gimnastica medicala.

Sfatul lunii:

Fa-ti ordine in prioritati, fa-ti o agenda zilnica si respect-o!

Horoscop zodia Pesti, luna august 2013: Dragoste si cuplu

O perioada splendida, plina de caldura, pasiune si stralucire.

Cu Jupiter si Marte in casa erotismului si cu Venus in casa cuplului Pestilor, in august 2013 viata ta sentimentala are sanse maxime sa se transforme intr-o mare petrecere cu sampanie si focuri de artificii.

Jupiter si Marte sunt maestrii de ceremonii la sectiunea indragostire, sex si aventura, iar Venus prezideaza cu gratie asupra afectiunii, armoniei si intelegerii.

Emani senzualitate prin toti porii, iar acest lucru se simte pe o raza de kilometri in jurul tau. Astfel, te poti pomeni cu tot felul de declaratii si de propuneri mai mult sau mai putin indecente.

Dar nici tu nu te lasi mai prejos. Daca iti place cineva (si sunt sanse mari sa inceapa sa-ti placa, sub acest tranzit), gasesti imediat modalitatea de a-i aduce acest lucru la cunostinta, fara a te mai impiedica de conventii sau false pudori.

Dorintele trupesti si ardoarea sufleteasca iti dau avant, curaj si idei. In august 2013 viata ta se insufleteste, lumea pare mai frumoasa, iar fericirea mai usor de atins.

Horoscop zodia Pesti, luna august 2013: Cariera si bani

Instinctul oportunitatii devine foarte operativ. In august 2013 sesizezi mult mai usor ocaziile favorabile si ai o mai mare viteza de reactie cand trebuie sa le exploatezi. Cu alte cuvinte, ai capacitatea de a prinde norocul din zbor.

Pe langa noroc, dispui si de multe alte resurse. Creativitatea este una dintre ele si este foarte important sa o incurajezi sa se manifeste. Pune fantezie in ceea ce faci, lasa sa razbata emotia, sa se nasca frumosul!

Ai o fabuloasa putere de expresie, care iti poate aduce succesul daca ai o meserie artistica, sau care te poate ajuta sa te pui intr-o lumina buna, indiferent de domeniul de activitate.

In plus, in august 2013 beneficiezi de o buna focalizare mentala, care te ajuta sa ai rezultate deosebite in preocuparile intelectuale. Si nu in ultimul rand, ai darul de a fascina publicul sau auditoriul, de a-l fermeca si in acelasi timp de a-l tine sub control.

August 2013 poate fi o luna foarte productiva, dar ai grija cu banii, fiindca au tendinta de a se cheltui prea usor.

Horoscop zodia Pesti, luna august 2013: Forma fizica si moral

Esti in forma, in sensul ca ai o energie de invidiat. O energie care debordeaza si se cere indrumata catre activitati fizice viguroase si concrete: sport, drumetii, dans, sex etc.

Pe de alta parte, august 2013 este o luna ideala pentru contactele cu lumea medicala, pentru controale, tratamente, cure, ba chiar si pentru a te ingriji de felul in care arati.

Sfatul lunii:

Fa in asa fel incat sa ai o rezerva de bani pentru situatii neprevazute!



Sursa: eastrolog
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: