[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






ISTORIA MĂRCII HUMMER
Author : Lucky, Category : Automobile, 0 Replyes, 909 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
I'm very lucky
133
POSTS
80
THREADS
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
07-25-2013, 09:45 AM (This post was last modified: 07-25-2013, 09:46 AM by Lucky.)
#1
Hummer este unul din acele vehicule cu o istorie mai aparte.
Derivat dintr-un vehicul militar, primul automobil Hummer - modelul H1 - lansat în 1992 sub sigla AM General, era practic a doua tentativă a americanilor de a metamorfoza un aparat al industriei militare într-un produs pentru piața de consum. Operație reușită.
Noul model este perceput ca o revelație, iar piața locală răspunde pe măsura așteptărilor. În 1995 compania vinde marca Hummer gigantului General Motors, care exploatează la maximum cererea tot mai ridicată de modele SUV.


Hummer H1 a fost baza de la care a pornit GM în construcția brand-ului Hummer. Având la bază conceptul militar Humvee, din 1992 și până acum au fost construite 12,000 de exemplare.
"Este o reflexie a direcției pe care vrem să o urmăm cu brand-ul Hummer", susține directorul general Hummer, Martin Walsh. "Brand-ul Hummer își are înca ADN-ul din vechiul Humvee... Va fi întotdeauna marcat ca locul de unde am plecat."
Walsh a adăugat și că Hummer plănuiește să se concentreze pe modele cu priză mai mare la public în locul pieței de niță căreia i se adresa Hummer H1.

Hummer H1 consuma în jur de 24 l la 100Km, însă directorul spune că nu creșterea de prețuri la carburant a influențat decizia GM. A subliniat că cei care cumpără Humer H1 nu țin cont în mod special de consum și de prețurile carburanților.

Pornind de la fratele mai mare, Hummer H1, americanii au dat viata lui Hummer H2, care îmbină performanțele excelente pe teren accidentat cu luxul și confortul unui sedan din clasa premium. De la prima vedere Hummer H2 iese în evidență datorită gabaritului, înălțimea și lățimea de doi metri impun respect pentru ceilalți participanți la trafic.

În ciuda gabaritului și a masei sale, Hummer H2 este destul de lejer de condus. H2 are o vizibilitatea bună, iar montanții verticali ai parbrizului ne scutesc de unghiurile moarte.Hummer-ul este o mașină care se simte cel mai bine pe teren accidentat. Hummer H2 este dotat cu unul dintre cele mai sofisticate sisteme de tracțiune integrală, gestionat electronic.


Date tehnice:
Motor: 6.000 cmc
Putere maximă: 322 CP
Cuplu maxim: 490Nm
Transmisie: automată
Accelerație: 10.2 secunde de la 0-100 km/oră
Consum: 18 l /100 km în ciclu mixt

H3 este cel mai mic model din gama Hummer

SUV-ul are o lungime de 4,39 m, o lățime de 1,9 m și o înălțime de 1,83 m. H3 este propulsat de un motor pe benzină cu 5 cilindri în linie de 3,5 l/220 CP. Cuplul maxim ajunge la 305 Nm. Consumul mediu anunțat este de 11,7 l/100 km. Clienții pot alege între o cutie de viteze manuală cu 5 trepte și una automată cu 4 trepte.

Sistemul permanent de tracțiune integrală este controlat electronic și oferă șoferului posibilitatea de a alege între 5 moduri de operare diferite: un mod pentru autostradă, un mod în care forța motoare este distribuită automat între puntea față și cea spate, două moduri pentru teren accidentat și o poziție neutră pentru situațiile în care SUV-ul trebuie tractat. Garda la sol este de 23 de cm. Pentru interior, lista dotărilor include tapițerie din piele, climatizare automată, sistem multimedia cu CD și DVD. H3 vine echipat cu un sistem inteligent de protecție al pasagerilor care interacționează cu echipamentele de securitate în așa fel încât să reducă la maxim efectul unui eventual accident.


"Nu ne-am gândit să creăm o familie cu mamă, tată și copilul Hummer", a spus directorul de design al proiectului, Clay Dean. Cu toate acestea însă, GM folosește ultimele concepte și soluții tehnice preferate de publicul tânăr, cu vârsta sub 45 de ani. În plus, Hummer s-a asociat cu firma de îmbrăcăminte sport Nike Inc., pentru a concepe design-ul interior și exterior al modelului H3, astfel încât acesta să fie cât mai aproape de gusturile tineril


Forum Jump: