[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[Horoscop Lunar] Iulie 2013
Author : irRePlacEable., Category : Horoscop, 0 Replyes, 754 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
         
2,371
POSTS
461
THREADS
1300
REPUTATION
Female
Sex

WtfCs Coins: 1.67[w]

Elite Award1K
07-05-2013, 12:11 PM
#1
Horoscop zodia Berbec, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

Pasiune si senzualitate - acestea sunt cuvintele care descriu scurt si cuprinzator climatul sentimental al lunii iulie 2013.

In primele trei saptamani, Venus, planeta iubirii, traverseaza zodia "fierbinte" a Leului care, pentru Berbeci, este casa placerilor amoroase si a aventurilor galante. In prima decada, s-ar putea ca Venus sa fie putin stanjenita in exprimare, dar nu in mod semnificativ, ci probabil mai mult in sensul unor intarzieri sau neconcordante. Nimic nu-i poate insa stavili pofta de dragoste si distractii.

Aceasta perioada este plina de promisiuni erotice. Daca stii sa profiti de ocazie, poti trai clipe de mare desfatare, de mare implinire trupeasca si sufleteasca.

Nici ultima decada a lunii iulie 2013 nu este rea. Cand Venus paraseste casa iubirii, locul ei este luat de Soare. Iar Soarele compenseaza prin pasiune si entuziasm ceea ce Venus ofera prin romantism si sensibilitate senzoriala.

Asadar, in iulie 2013 asteapta-te sa te indragostesti sau sa ti se iveasca ocazii propice imbunatatirii vietii sexuale. Iar daca ocaziile nu apar singure, creeaza-le! Astrele te sustin.

Horoscop zodia Berbec, luna iulie 2013: Cariera si bani

Spiritul dinamic, marcat de initiativa si decizie, continua in prima jumatate a lunii iulie 2013. Totusi, eficienta s-ar putea insa sa nu mai fie la fel de buna ca in luna precedenta.

Stapanul casei muncii Berbecului, Mercur, este retrograd, asa incat se pot ivi tot felul de sacaieli si mici incurcaturi. Stresul este destul de mare, iar realizarile vin cu efort. Nu sunt insa impiedicate. Iti urmaresti obiectivele cu tenacitate si, pana la urma, ajungi unde doresti.

In a doua parte a lunii iulie 2013 exista o tendinta catre supralicitare, catre decizii temerare, care pot fi riscante. Evalueaza-ti sansele cat mai exact si nu te aventura daca nu ai suficiente temeiuri de siguranta!

Luna iulie 2013 ar putea fi profitabila financiar, dar numai cu conditia sa nu exagerezi si sa limitezi riscurile.

Investitiile par a fi privilegiate, ca si tot ce este legat de case, terenuri si bunuri de folosinta indelungata. S-ar putea sa fie vorba de o reamenajare, o mutare sau o achizitie mai importanta pentru casa. Nu este exclus un ajutor din partea familiei.

Horoscop zodia Berbec, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Stres! Este drept ca pentru tine viata n-are farmec daca este lipsita de agitatie si provocari, insa de data asta se poate sa fie cam mult, mai cu seama in partea a doua a lunii iulie 2013.

Ar fi bine sa te protejezi, sa nu te extenuezi si sa-ti pastrezi, pe cat posibil, armonia interioara.

Sfatul lunii:

Nu te grabi, iar in chestiunile importante sfatuieste-te cu apropiatii!

Horoscop zodia Taur, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

Din capul locului trebuie spus ca intrarea lui Jupiter in Rac la sfarsitul lunii trecute te avantajeaza pe multe planuri, inclusiv relational.

Marele Benefic face un trigon stabilizant si protector cu Saturn, aflat in casa cuplului Taurului. Acest trigon are o actiune favorabila timp de multe luni de acum inainte: te poti astepta la lucruri bune, iar daca o fi sa se mai intample si din cele rele, sa stii ca sunt minore si nu dureaza.

In prima parte a lunii iulie 2013 tendintele nu sunt din cale-afara de romantice. Preocuparile cuplului se indreapta catre finante, investitii, achizitii sau, pur si simplu, fiecare este ocupat cu ale sale, iar timpul petrecut impreuna se reduce.

Comunicarea este marea piatra de incercare a relatiilor Taurului. Exista unele perturbari, o predispozitie catre confuzii sau neintelegeri, care pot afecta toate relatiile, deci si pe cele de cuplu. Este important sa spui clar, dar cu tact, ce ai de spus, sa-l asculti cu atentie pe celalalt si sa judeci situatiile in mod obiectiv.

Partea a doua a lunii iulie 2013 este mult mai entuziasta. Conjunctia pe care o formeaza stapanul casei cuplului Taurului cu Jupiter este de bun augur si promite realizari si intamplari fericite.

Horoscop zodia Taur, luna iulie 2013: Cariera si bani

O perioada excelenta pentru demersuri. Prima parte a lunii iulie 2013 este buna mai ales pentru demersurile care au fost indelung gandite in prealabil, care pun in practica intentii mai vechi ori readuc in atentie initiative abandonate sau intrerupte in trecut.

Intervalul este potrivit pentru a recapitula, a revedea, a reajusta, a corecta etc.

In partea a doua a lunii iulie 2013 accentul cade pe idei noi si ambitioase, planuri de anvergura, curajoase, iar tendinta catre actiune se intensifica.

In linii mari, partea a doua a lunii este mai recomandata pentru a demara activitati importante decat prima. Tot atunci se pot ivi noi oportunitati de colaborare. Capacitatea de negociere creste considerabil, iar puterea de convingere este la apogeu.

Intrarea lui Jupiter in Rac (petrecuta la finele lunii trecute) aduce Taurului perspectiva unui an excelent pentru informare, invatare si preocupari intelectuale.

Din punct de vedere financiar, motivatiile sunt mai puternice si dinamica este mai vie in prima parte a lunii iulie 2013, cand pot aparea atat castiguri suplimentare, cat si cheltuieli sporite.

Horoscop zodia Taur, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Cu Jupiter in casa mintii Taurului, este de asteptat ca moralul sa se situeze la inaltime pentru multa vreme de aici inainte.

Optimismul si viziunea constructiva au efecte benefice asupra tonusului general si, bineinteles, asupra celui fizic.

Totusi, incearca sa o iei mai usor in prima parte a lunii iulie 2013, care poate fi problematica pentru sanatate!

Sfatul lunii:

Atentie ce semnezi si ce afirmatii faci!

Horoscop zodia Gemeni, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

Marte ramane in Gemeni pana pe 13 iulie 2013, ceea ce face ca prima parte a lunii sa fie mai aprinsa, mai patimasa, mai intensa.

Marte este planeta dorintei si a sexualitatii, asadar impulsurile lui sunt mai mult fizice decat afective. Dar este, deopotriva, planeta curajului si a actiunii, deci te poti bizui pe forta sa, daca vrei sa preiei initiativa sau sa pornesti o campanie de cucerire.

Pe de alta parte, Venus, planeta iubirii si a armoniei, se afla pana pe 22 iulie 2013 in casa comunicarii si a miscarii Gemenilor. Este o perioada care faciliteaza exprimarea sentimentelor, schimbul de idei si impresii si care incurajeaza circulatia mesajelor romantice. Este timpul perfect pentru plimbari in doi sau scurte excursii prin imprejurimi, dar si pentru un drum pe care sa-l faci in directia in care te trag ratiunile inimii.

Se recomanda o atitudine ceva mai prudenta in perioada 13-25 iulie 2013, cand alaturarea dintre stapanul casei cuplului Gemenilor si Marte poate da nastere unor scene fierbinti, dar poate aduce si certuri sau alte turbulente.

Horoscop zodia Gemeni, luna iulie 2013: Cariera si bani

Prima parte a lunii iulie 2013 se caracterizeaza prin eficienta si spirit intreprinzator. Nu stai prea mult pe ganduri, nu pierzi vremea cu vorbe, ci treci rapid la actiune. Acum poti recupera ramanerile in urma si poti lua chiar un avans considerabil, daca ai instincte bune si teluri precise.

Si partea a doua a lunii iulie 2013 este dinamica, si se poate sa aduca unele oportunitati profesionale nesperate. Nu ar fi de mirare sa te pomenesti ca-ti reuseste ceva de la care iti luasesi gandul sau ca incepi sa culegi roadele unor eforturi care te-au stors de puteri in ultima vreme.

Oricum, se misca ceva din loc. Ba, mai mult, apar si efecte concrete: banii incep sa zornaie in buzunar. Iar daca nu zornaie inca, clinchetul lor incepe sa se auda din ce in ce mai aproape si mai tare. Asta din cauza ca planeta care guverneaza cariera Gemenilor a intrat in casa finantelor Gemenilor, unde va sta un an de zile. Iar in prima parte a acestui interval face un frumos triunghi cu Saturn si Neptun, care sunt plasati in semne fertile si case vocationale. Succesul bate la usa!

Horoscop zodia Gemeni, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Agitatie multa, mai ales in prima parte a lunii iulie 2013. Marte, situat in Gemeni, aduce energie, dar si impulsivitate, imprudenta, risc de raniri, accidentari, inflamatii sau infectii.

In plus, fiindca stapanul tau, Mercur, este retrograd, poti avea uneori senzatia unor blocaje, stangacii sau nesicronizari.

Situatia se amelioreaza in partea a doua a lunii iulie 2013.

Sfatul lunii:

Lasa operatiunile financiare importante pentru ultima parte a lunii!

Horoscop zodia Rac, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

La sfarsitul lunii trecute Jupiter a intrat in zodia Racului, unde va ramane timp de un an. Aceasta pozitie a lui Jupiter va avea un impact semnificativ asupra mai multor sectoare, intre care si cel relational.

In primul rand, Jupiter iti aduce un surplus de energie fizica si de forta sexuala. Apoi, iti creste curajul, te elibereaza de inhibitii si te incita la explorare si experiment. Nu in ultimul rand, fiind un mare iubitor de libertate, Jupiter va dori sa te scuture de constrangeri, impuneri sau conjuncturi sufocante.

Revenind la iulie 2013, in prima parte a lunii te simti destul de bine in pielea ta, ai optimism, umor si esti o companie placuta, deci lucrurile ar trebui sa decurga bine. Este insa posibil sa apara si unele probleme de comunicare, care pot produce incurcaturi din cand in cand.

Pe 13 iulie 2013, Marte isi face si el intrarea in Rac, iar tandemul Marte-Jupiter este "dinamita" curata: elibereaza cantitati masive de adrenalina, asa ca este rost de pasiune, sex, aventura, dar exista si riscul unor exagerari, imprudente si, poate chiar de conflicte. Cauta sa pastrezi masura!

Horoscop zodia Rac, luna iulie 2013: Cariera si bani

Odata cu intrarea lui Jupiter in Rac a debutat un an important pentru cariera Racilor. Jupiter aduce, de regula, deschideri si oportunitati profesionale celor nascuti in zodiile pe care le tranziteaza, iar in cazul Racilor, cu atat mai mult cu cat este si stapanul casei muncii.

Apoi, Jupiter aduce indrazneala, viziune si o predilectie catre proiecte ample, ceea ce conduce, firesc, la initiative pline de cutezanta, pe care nici nu le-ai fi luat in calcul in vremuri obisnuite.

Vor fi perioade in care aceste tendinte se vor resimti mai viguros, iar iulie 2013 este o astfel de perioada. Forta lui Jupiter este potentata acum de tranzitul Soarelui si al lui Marte prin Rac, iar toate cele trei astre sunt purtatoare de vitalitate, spirit intreprinzator, ambitie, dorinta de comanda si o mare, mare nevoie de actiune.

Te afli in posesia unei fantastice energii realizatoare pe care daca o pui la treaba pe baza unor obiective si strategii bine gandite vei avea mari succese. In lipsa unei canalizari corecte, aceasta energie se poate manifesta necontrolat, aducandu-ti prejudicii.

Horoscop zodia Rac, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Multa, foarte multa vitalitate, dar insotita de o certa inclinatie catre lipsa de masura si, in a doua parte a lunii iulie 2013, catre graba si imprudenta.

Comportamentul riscant si excesiv poate atrage neplaceri legate de sanatate, precum si conflicte sau accidentari. Atentie!

Sfatul lunii:
Opreste-te din cand in cand si ia-ti seama!

Horoscop zodia Leu, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

Te numeri printre fericitii zodiacului: in iulie 2013, Venus, planeta dragostei, se afla chiar in zodia Leului.

Venus iti aduce o mare putere de seductie si o deosebita usurinta in contactele sociale. Faci impresie, atragi, cuceresti, stii cum sa te porti pentru a te face cat mai placut(a), iar asta se reflecta pozitiv atat asupra carierei, cat si asupra vietii intime.

Ai sarm, ai sex-appeal, ai o mare deschidere catre iubire si o senzualitate bogata, care umple aerul de feromoni si face posibila o idila incantatoare sau macar o perioada confortabila, de bucurie a simturilor si armonie sufleteasca.

Totusi, ai grija, fiindca in primele zile ale lunii iulie 2013 poate sa mai apara si cate o mica problema. Venus formeaza un aspect stresant cu Saturn, stapanul casei cuplului Leului, iar asta te poate face sa simti ca uneori perechea nu te intelege, ca este mai distanta sau ca se opune dorintelor tale. Ori ca soarta potrivnica iti presara obstacole pe drumul care duce catre fericire. Dar aceasta stare de lucruri nu dureaza, asa ca nu trebuie sa-ti faci prea mari griji.

Horoscop zodia Leu, luna iulie 2013: Cariera si bani

Proiectele tale fac un pas inainte. Daca nu ai deja planuri de viitor concrete, atunci inseamna ca e timpul sa apara.

In iulie 2013 lucrezi bine in colectiv, te avantajeaza sa colaborezi, sa pui umarul la efort alaturi de o echipa sau de un grup, eventual sa te integrezi in activitatile sociale, sa evoluezi in cadrul unei organizatii, sa coordonezi o actiune la care participa multi oameni, toti manati de aceleasi interese sau sperante. Iulie 2013 este o luna pe care o strabati impreuna cu altii si nicidecum pe cont propriu.

Ultima decada din iulie 2013 este decada succesului. Iti creste increderea in fortele proprii, vrei sa stralucesti, sa atragi atentia. Ai o atitudine de lider, de invingator.

Atentie, insa, fiindca unele inconveniente se pot face simtite, mai ales sub forma unor atacuri subversive sau a unor "lucraturi" intreprinse de persoane care nu te agreeaza. Este bine, asadar, sa actionezi prudent.

Banii nu par a fi o problema in iulie 2013. Se gasesc mereu atatia cat sa te simti confortabil. Ar fi bine, insa, sa-ti strunesti tendintele risipitoare in ultima parte a lunii.

Horoscop zodia Leu, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Sub razele blande ale lui Venus, in iulie 2013 moralul este bun si totul pare mai usor.

Nu lasa garda jos, insa, fiindca, chiar daca ai o viziune optimista, pe plan fizic nu te afli in cea mai buna forma.

Nu te obosi prea tare, fereste-te de infectii, raniri si accidentari. Evita excesele, redu excitantele.

Sfatul lunii:

Ai grija la drum lung si cu oamenii de departe!

Horoscop zodia Fecioara, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

Pe tot parcursul lunii iulie 2013 duci o viata sociala intensa, te preocupa mult ceilalti, ai un interes mai viu fata de partener(a) si de cuplu.

Instinctele primare, foarte ascutite, cer adrenalina: aventura, dragoste, competitie, risc. Uneori, aceste chemari se combina cu departarile sau dorul de duca. Asa ca este foarte posibil sa faci drumuri in scop sentimental sau sa ai o legatura la distanta.

Tendinta pasionala este intensificata mai ales in partea a doua a lunii iulie 2013, cand aprigul Marte i se alatura lui Mercur, stapanul Fecioarei, si amandoi formeaza un aspect stresant, dar foarte provocator cu Pluto, aflat in casa erotismului Fecioarei. In acest context, sunt sanse ca o simpla idila aparent pasagera sa se transforme intr-o poveste intensa si complicata, care poate capata accente turbulente sau obsesive.

Lucrurile devin deosebit de interesante dupa 23 iulie 2013, cand in Fecioara intra Venus, planeta iubirii, care iti amplifica nevoile afective si te face totodata sa simti ca ai foarte mult de daruit.

Tragand linie si adunand, toata luna iulie 2013, si mai ales ultima saptamana, poate sa aduca evenimente speciale in viata ta afectiva.

Horoscop zodia Fecioara, luna iulie 2013: Cariera si bani

Initiativele sociale sau de grup te acapareaza. S-ar zice ca sunt de pus la cale proiecte sau de organizat activitati in orchestrarea carora ai un rol de prim rang. E vremea cand ai putea sa te afiliezi la o asociatie sau la un club, eventual, ai putea sa organizezi o conferinta, un simpozion sau alt gen de manifestare colectiva, de eveniment cu public.

Pe tot parcursul lunii iulie 2013 esti prins(a) in valtoarea actiunii, a planurilor de viitor. Insisti asupra unui proiect care se lasa mai greu sau poate ca te concentrezi asupra reluarii unui proiect cu care ai mai avut de-a face in trecut, dar nu s-a concretizat/finalizat la data respectiva.

Oricum, ai multa forta si incredere. Jupiter si Soarele fac echipa cu stapanul zodiei tale, Mercur, insuflandu-ti energie si optimism. Iar in a doua parte a lunii iulie 2013, li se alatura si Marte, cel plin de initiativa si ambitie.

Astrele sunt puse pe fapte mari. Canta-le in struna si vei avea realizari frumoase!

Financiar, situatia se imbunatateste in a doua parte a lunii iulie 2013, cand poate sa apara chiar un excedent.

Horoscop zodia Fecioara, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Se poate sa nu te simti prea in apele tale in prima parte a lunii iulie 2013, sa ai senzatia de incetineala, de scadere a capacitatii de concentrare, de perturbare a dexteritatii sau a comunicarii.

Nu este nimic foarte grav, ci doar trebuie sa fii un pic mai atent(a): Mercur, guvernatorul Fecioarei, este retrograd, ceea ce se intampla cam de 3 ori pe an.

Sfatul lunii:

Ia-o usor si cantareste-ti bine sansele!

Horoscop zodia Balanta, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

Luna iulie 2013 debuteaza promitator, cu Marte, stapanul casei cuplului Balantei, si Venus, planeta iubirii, plasati in pozitii favorabile.

Marte vorbeste despre calatorii romantice, iubiri la distanta sau drumuri pe care le faci spre a-l intalni pe omul drag, dar si despre preocupari intelectule sau spirituale comune, despre notiuni sau concepte care va apropie sau care indreapta relatia pe un anumit fagas.

Venus incurajeaza distractiile alaturi de prieteni, socializarea, participarea la activitati de grup, la reuniuni, conferinte sau spectacole. In aceste medii infloresc ocaziile de a intalni o noua dragoste si tot aici apar si ocaziile de a petrece momente bune alaturi de perechea ta, daca aceasta exista.

Pe de alta parte, in iulie 2013 prietenii pot juca rol de mediatori, prezentandu-ti o persoana care ar putea insemna ceva pentru tine in viitor sau facand in asa fel incat relatia existenta sa mearga mai bine.

Situatia devine mai incordata si, totodata, mai provocatoare in partea a doua a lunii iulie 2013. Este, de fapt, intervalul in care se produc cele mai importante evenimente din luna. Iar aceste evenimente pot fi deopotriva fericite sau turbulente.

Horoscop zodia Balanta, luna iulie 2013: Cariera si bani

Cariera este dinamizata. Tinzi sa-ti exerciti autoritatea cu mai multa putere, motivatiile in afaceri si in profesie sunt mai mari.

In iulie 2013 toate casele vocationale sunt activate, dar casa statutului, renumelui si carierei este din cale afara de energizata.

In casa carierei Balantei se afla Jupiter, Marele Benefic, proaspat sosit, dar hotarat sa dea un nou avant si sa aduca noi deschideri in urmatorul an; Mercur, cel plin de idei, care pare a voi sa reia niste proiecte mai vechi sau sa clarifice anumite lucruri ramase in coada de peste; si Soarele, care atrage atentia asupra ta, asupra talentelor si calitatilor tale profesionale in primele doua decade.

Spre jumatatea lunii iulie 2013, in casa carierei Balantei apare si intreprinzatorul Marte, hotarat sa dovedeasca ce poate, sa ia taurul de coarne.

O adevarata echipa de soc care, daca este bine coordonata, este capabila de cele mai inalte performante.

Nu te astepta ca iulie 2013 sa fie o luna calma! Nu este nici pe departe. Este o luna agitata, stresanta, de lupta, dar in care poti avea mari impliniri.

Perspectivele sunt frumoase inclusiv pe plan financiar.

Horoscop zodia Balanta, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

In principiu, forma este buna in iulie 2013. Dar stresul este mare. Functionezi cu motoarele la turatie maxima, ceea ce poate duce in timp la extenuare.

Partea a doua a lunii necesita mai multa atentie, iar in ultima saptamana chiar se impune sa iei masuri pentru ordonarea vietii, odihna si protectie.

Sfatul lunii:

Speculeaza oportunitatile profesionale, nu sta pe ganduri!

Horoscop zodia Scorpion, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

La sfarsitul lunii trecute s-a produs in asezarea astrelor o schimbare cu influenta pozitiva asupra vietii amoroase a Scorpionilor: Jupiter, stapanul casei iubirii si a erotismului Scorpionului, a intrat in Rac, zodia lui de exaltare, plasandu-se, totodata, intr-o casa buna, din care poate actiona cu forta.

In plus, Jupiter este bine sustinut de romanticul Neptun si de temeinicul Saturn. Cu alte cuvinte, timp de un an de zile Jupiter va face tot ce-i sta in putinta ca sa ai parte de dragoste si impliniri senzuale.

Dar fiindca Jupiter are si inamici, nu doar aliati, se poate ca uneori iubirile tale sa fie cam tumultuoase.

Deocamdata, iulie 2013 se anunta o luna pasionala. Venus, stapana casei cuplului Scorpionului, este in Leu. Apar emotii puternice, gesturi inflacarate si demonstrative. Dar se ridica si stacheta.

Persoana iubita, partenerul/partenera, trebuie sa se situeze la inaltime, sa se bucure de pozitie si renume, sa se remarce prin calitati speciale, sa te uimeasca printr-un act curajos etc. Nu este timpul relatiilor banale, ci al relatiilor care radiaza, sclipesc, explodeaza.

Horoscop zodia Scorpion, luna iulie 2013: Cariera si bani

Rand pe rand, planetele rapide se aduna in partea superioara a horoscopului Scorpionului, in zona cea mai performanta socio-profesional.

Venus, aflata in casa carierei Scorpionului, iti netezeste drumul, iti aduce mici conjuncturi favorabile si te ajuta sa apari bine in fata sefilor. Poti rezolva cateva lucruri gratie talentului, farmecului personal si relatiilor.

Soarele va intra si el in casa carierei Scorpionului in ultima decada din iulie 2013. Din aceasta pozitie, Soarele te pune in valoare, iti aduce admiratie, respect si succes.

Foarte activ este si sectorul intelectului superior si al calatoriilor. Apar noi evolutii in sfera educatiei, culturii, filozofiei, legislatiei, religiei sau spiritualitatii. Este posibila o implicare in mediul universitar sau publicarea unei lucrari.

Strainatatea si voiajele indepartate iti sunt favorabile.

Planuri mai vechi, a caror indeplinire era intarziata sau intrerupta, capata in iulie 2013 un nou impuls de realizare.

Prima parte a lunii este mai activa financiar (bani suplimentari, imprumuturi, investitii, recuperari, plati s.a.), dar cea de-a doua aduce o rezolvare, o reglare.

Horoscop zodia Scorpion, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Sanatatea trebuie monitorizata. In iulie 2013 nu te mai bucuri de rezistenta ta obisnuita, asa ca este nevoie de mai multa atentie.

Stresul si suprasolicitarea iti submineaza forma. Problemele care apar au mai degraba un caracter neasteptat, surprinzator.

Du o viata ordonata, evitand extremele si experimentele!

Sfatul lunii:

Schimba sau innoieste ceva in mediul ori stilul de munca!

Horoscop zodia Sagetator, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

O perioada ceva mai complicata in plan sentimental. Stapanul casei cuplului Sagetatorului, Mercur, se afla la stramtoare: retrograd si "inchis" in casa a opta, nu prea are putere sa-ti creeze momente fericite.

In iulie 2013 relatia ar putea trece printr-o perioada complexa, iar daca sunt anumite lucruri care nu merg cum trebuie, acum este cel mai potrivit moment pentru o analiza profunda, care sa exploreze cele mai intunecoase unghiuri ale ei.

Privind lucrurile din alta perspectiva, este posibil ca tu si perechea sa fiti foarte preocupati de problemele materiale sau ca partenerul/partenera sa aiba preocupari financiare proeminente. Oaza de liniste si de armonie o gasiti insa daca aveti interese culturale sau spirituale comune sau daca faceti calatorii impreuna. Pozitia lui Venus favorizeaza acel gen de relatie care iti deschide orizontul.

Nu este exclusa o idila cu cineva de departe.

Totusi, undeva ramane o neimplinire, o frustrare, un blocaj, o anxietate. Este ceva legat de omul drag care pare sa te framante. Clarificarile sau solutiile ar putea aparea in ultima decada din iulie 2013.

Horoscop zodia Sagetator, luna iulie 2013: Cariera si bani

Desi, teoretic, spiritul te motiveaza mai mult decat materia, iar gloria mai mult decat banii, a venit momentul sa-ti analizezi indeaproape aspectele financiare ale vietii. In iulie 2013, multe lucruri sunt cantarite cu balanta valorii, a profitului sau a rentabilitatii, iar in conturile tale este posibil sa apara "miscari de trupe" demne de luat in seama.

O afacere, un imprumut, o succesiune, un partaj sau alta chestiune materiala in care sunt implicate terte persoane (re)apare in prim-plan.

Finantele, in general, reclama energie si concentrare, dar si o noua viziune, noi cai de abordare.

Studiul lucrurilor ascunse, misterioase sau tabu te avantajeaza ori iti releva informatii cu totul speciale.

Altfel, in iulie 2013, dar mai ales in ultima ei parte, proiectele avute in vedere conduc la concluzia ca este nevoie sa-ti insusesti noi cunostinte, sa-ti resetezi scarile de valori si prioritati, sau chiar modul de a gandi.

Drumurile, cei de departe si strainatatea devin piese importante in peisaj, poate chiar in luarea deciziilor.

Horoscop zodia Sagetator, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Tonusul pare a fi diminuat in iulie 2013. Ai energie, fiindca ai un capital de baza important, din nastere. Dar nu mai ai atat de multa cum aveai.

Incearca sa nu intinzi coarda. O criza nu este exclusa, si nu sunt excluse nici accidentarile.

Nu-ti risipi fortele fara rost si evita riscurile!

Sfatul lunii:

Fa-ti socotelile cu grija si nu cheltui excesiv!

Horoscop zodia Capricorn, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

Ah, relatiile! Cu o aglomerare de planete in tranzit in casa relatiilor Capricornului, in iulie 2013 tot interesul iti este acaparat de dragoste, de casnicie, de colaborari sau de interactiunile sociale, la modul general. Te oglindesti in celalalt, actionezi impreuna cu celalalt sau pentru celalalt.

Jupiter a intrat la sfarsitul lunii trecute in casa cuplului Capricornului, unde va sta un an. In aceasta perioada creste mult nevoia de dragoste si pot aparea multe ocazii fericite.

In iulie 2013, lui Jupiter i se alatura si Soarele, Mercur si, mai apoi, Marte. Deci este rost de foarte multa actiune.

Pornirile pasionale sunt accentuate, asa ca s-ar putea sa te astepte multe nopti fierbinti. Asta nu exclude insa o anume forma de stres, care poate veni fie pe filiera unei comunicari deficitare, fie pe cea a unor intersectari intre viata de cuplu si profesie sau alte obligatii si responsabilitati.

Exista o tendinta de a exagera, de a da amploare disproportionat de mare unor chestiuni neinsemnate. In partea a doua a lunii se pot ivi chiar unele divergente.

Horoscop zodia Capricorn, luna iulie 2013: Cariera si bani

Cariera este intr-o perioada dinamica. Pe tot parcursul lunii iulie 2013 muncesti mult, ai urgente, treci prin situatii care impun luarea unor decizii rapide sau care presupun concurenta, rivalitati sau conflicte.

Interactionezi foarte energic cu ceilalti, fie sub forma colaborarii, fie sub cea a competitiei. Aceste interactiuni pot fi perturbate din cauza unei comunicari deficitare sau a unor incurcaturi legate de drumuri sau acte.

Va trebui sa faci un efort pentru a te intelege cu ceilalti, fiindca iulie 2013 este in mod clar o luna a muncii in echipa si nu una a muncii independente.

Straduintele devin mai fluide si eficiente in partea a doua a lunii.

Banii apar ca fiind foarte importanti in iulie 2013. Obiectivele tale profesionale sunt orientate mai mult catre aspectele materiale, decat catre vizibilitate si succes. S-ar putea sa-ti dea tarcoale idei de afaceri, ganduri de investitii, poate urmaresti sa obtii o bursa sau un fond nerambursabil.

Sunt sanse de castig, cu conditia sa nu te lansezi in speculatii sau alte operatiuni hazardate.

Horoscop zodia Capricorn, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Luna iulie 2013 este plina de promisiuni, dar foarte stresanta.

Sanatatea poate sa dea rateuri in prima parte a lunii, poate chiar in primele doua decade, atata cat timp stapanul casei sanatatii Capricornului, Mercur, este retrograd.

Poate ca ar fi timpul sa-ti ingrijesti unele afectiuni mai vechi sau sa faci un demers medical pe care l-ai tot amanat.

Sfatul lunii:

Evita situatiile care pot genera conflicte!

Horoscop zodia Varsator, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

Luna iulie 2013 vine cu vesti bune. Venus, planeta iubirii, poposeste in casa cuplului Varsatorului, adica in acel sector al horoscopului in care ii sade cel mai bine sa se afle! Tranzitul acesta face sa ai o mai mare disponibilitate afectiva si un farmec special, care atrage si vrajeste.

Dragostea si cuplul sunt, bineinteles, in prim-plan. Climatul general este pasnic, armonios, incarcat de tandrete si senzualitate. In aceasta perioada sunt favorizate intalnirile, declaratiile, impacarile, iar acolo unde este nevoie, micile ajustari si compromisuri care fac ca relatia sa decurga lin si placut.

In cazul in care relatia da semne ca ar avea deficiente notabile, cauta sa nu faci compromisuri prea mari. Acestea nu ar fi, in realitate, decat un fel de incercare de a camufla problemele si nu ar avea efect decat pe termen scurt.

Luna iulie 2013 este foarte potrivita pentru actiuni comune, chiar si pentru munca in comun sau indeplinirea anumitor obligatii de familie. Tot acum va puteti pune de acord cu privire la responsabilitatile care-i revin fiecaruia.

Horoscop zodia Varsator, luna iulie 2013: Cariera si bani

Iulie 2013 este o luna incarcata, cu multa munca si cu tot felul de obligatii, in care birui doar daca te organizezi foarte bine. Lucrand sistematic, insa, poti face intr-o luna cat altii intr-un an si, in plus, poti sa-ti sporesti veniturile, lucru deloc de neglijat intr-o perioada in care finantele la modul general nu sunt prea sigure.

Jupiter a intrat, la sfarsitul lunii trecute, in casa muncii Varsatorului, anuntand un an in care viata profesionala este marcata de energie, entuziasm, sansa, dorinta de extindere si planuri marete.

Iulie 2013 este o luna de varf, in care toate acestea capata mai mult relief. Dar este si o luna foarte aglomerata, exercitand asupra ta o presiune continua, chiar mai vizibila in a doua jumatate.

In plus, ar fi bine sa ai grija, fiindca se pot ivi neplaceri legate de acte, dosare, fisiere, corespondenta, iar comunicarea poate fi deficitara.

Financiar, pozitia lui Jupiter iti este favorabila, nu doar fiindca anunta o munca bine platita, ci si fiindca face un aspect norocos cu Neptun, aflat in casa banilor Varsatorului.

Horoscop zodia Varsator, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Casa sanatatii Varsatorului este aglomerata in iulie 2013, aratand un interes crescut pentru domeniu. Nu se pune neaparat problema de boala: poate sa fie vorba de unele demersuri medicale sau de o preocupare mai mare pentru diverse tratamente sau terapii.

Totusi, cu Mercur retrograd in casa sanatatii Varsatorului si cu Marte traversand aceeasi casa, nu prea este de gluma. Menajeaza-te, fereste-te de orice fel de excese, iar daca vezi ca ceva nu este in regula, consulta fara intarziere doctorul!

Sfatul lunii:

Fa-ti noi prieteni, noi colaboratori!

Horoscop zodia Pesti, luna iulie 2013: Dragoste si cuplu

Cu Soarele, Jupiter si, mai apoi, Marte in casa iubirii si a erotismului Pestilor, evoluezi intr-un nor de feromoni. Magnetismul tau sexual emite semnale irezistibile, iar la fiecare colt te asteapta o invitatie la aventura.

Impulsurile pasionale ating un maxim in partea a doua a lunii, dar in ansamblu, toata luna iulie 2013 este o luna a cochetariei si a flirtului.

Ai un tonus tineresc si optimist, care inclina la dragoste si distractii. Asa ca iesi in intampinarea iubirii, elibereaza-te de frustrari si incorsetari! Nu te face ca nu intelegi apropourile pe care ti le dau planetele!

Asculta vocea inimii si nu lasa ratiunea sa te conduca! Cel putin in prima parte a lunii iulie 2013, nu te poti baza pe Mercur retrograd pentru o buna judecata. Bazeaza-te insa pe instincte si nu vei gresi!

Pe de alta parte, ai grija la pericolele ascunse, protejeaza-te si pastreaza discretia! Mai ales daca este vorba despre o idila care se infiripa la birou. Fiindca, da, iubirea poate sa aiba o legatura cu munca sau cu indatoririle cotidiene, cu serviciul, cu colegii.

Horoscop zodia Pesti, luna iulie 2013: Cariera si bani

Ai o exceptionala forta creativa si o uimitoare capacitate de expresie. Te afli intr-o perioada in care iti poti pune foarte bine in valoare talentele, in care iti poti etala eficient calitatile, oricare ar fi acelea.

Apoi, ai o intuitie a oportunitatii cu totul speciala, care te face sa sesizezi foarte repede ocaziile avantajoase si care te poate plasa la locul potrivit in momentul potrivit.

In principiu, iulie 2013 este o perioada norocoasa, de care trebuie sa profiti pentru a-ti promova si consolida imaginea. Domeniile privilegiate ar fi cel artistic, educativ si al industriei de divertisment. Dar cel mai bine si mai bine, perioada s-ar potrivi pentru... o vacanta! Configuratie mai propice unei fericite petreceri a timpului liber nici ca se poate.

Financiar, luna iulie 2013 promite. Este o perioada interesanta pentru chestiuni legate de casa sau de imobiliare, dar si pentru speculatii, cu conditia sa nu pui in joc valori prea mari. Cu Uranus in casa banilor Pestilor, surprizele se tin lant si niciodata nu stii la ce sa te astepti, asa ca e mai bine sa nu pui toate ouale intr-un cos.

Horoscop zodia Pesti, luna iulie 2013: Forma fizica si moral

Excelenta forma fizica, excelent tonus emotional. O vreme numai buna pentru miscare, sport, distractii.

Totodata, luna iulie 2013 este potrivita si pentru vizite medicale si tratamente. Ai un contact foarte bun cu medicii, iar terapiile iti sunt benefice.

Te poti ocupa cu succes inclusiv de aspectul fizic, daca vrei.

Sfatul lunii:

Incearca sa te exprimi creativ sau prin ceva ce te reprezinta!
Sursa: eastrolog
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: