[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Jaguar XF
Author : Fuhrer, Category : Automobile, 0 Replyes, 651 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Nice One !
 
549
POSTS
265
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
07-02-2013, 09:01 AM
#1
Noul XF are inconfundabilul stil Jaguar, beneficiind de performanta si luxul obisnuit, aducand in plus o serie de imbunatatiri la interior. De asemenea, acum poate fi echipat si cu cel mai puternic motor Jaguar.

[Image: 83644090074632514140.jpg]

The XF Luxury este un model contemporan, creat cu maiestrie si imbogatit cu o multitudine de detalii de lux.

[Image: 17499824810223537427.jpg]

XFR Supercharged este cea mai dinamica si uimitoare expresie a spiritului sportiv de lux de la Jaguar.

[Image: 51370905302629878682.jpg]

Performanta :

Gama XF dispune acum de noul motor 2.2 litri diesel cu tehnologia Stop/Start. Cel mai eficient motor Jaguar produs vreodata, are emisii de CO2 de doar 149g/km. Sunt de asemenea disponibile si versiunile de 3.0 litri V6 diesel si 5.0 litri V8 benzina, care poate fi aspirat natural sau - doar pentru XFR - supraalimentat.
Modelul XF dispune acum la motoarele diesel de noile cutii automate ZF cu opt trepte, precum si celebra transmisie automata in sase trepte pentru motoarele pe benzina. Ambele ofera eficienta imbunatatita si schimbarea treptei in numai 0,2 secunde - chiar mai repede decat un sofer profesionist.
Noile modele XF dispun de o caroserie puternica, rigida, ce ofera un control precis fara a compromite confortul calatoriei. Iar la XFR acest echilibru este dus la alt nivel cu Jaguar Adaptive Dynamics, sistem ce monitorizeaza miscarile sasiului si rotilor de sute de ori pe secunda, ajustand constant amortizoarele pentru a atinge echilibrul ideal intre confort si manevrabilitate.

Inovatie :

Inovatia a fost intotdeauna semnul distinctiv al marcii Jaguar. Acum gama XF duce mai departe acest renume, reusind sa combine placerea sofatului cu o tehnologie remarcabila ce genereaza in acelasi timp confort, putere si eleganta.
Noua tehnologie inteligenta Stop/Start de pe XF, instalata pentru prima data pe un diesel premium automat, este dovada angajamentului Jaguar pentru inovatie. Disponibila pe noul motor 2.2 litri diesel, opreste motorul atunci cand masina sta pe loc si trece pe inactiv inainte ca soferul sa apese din nou acceleratia. Rezultatul este consumul scazut dar si emisiile reduse.
Tehnologia inovatoare din noul XF este proiectata pentru a crea o experienta de sofat mai relaxata. PLecand de la JaguarDrive Selector la panoul de bord revizuit, designul este unitar, inchegat, intuitiv. Hard diskul integrat contine navigarea controlata prin touch-screen si de asemnea sistemul de entertainment si ehipamentul pentru telefonie.
Noua gama XF dispune de trei sisteme de sunet exceptionale, special concepute pentru a oferi cea mai fidela reproducerea sunetului. Toate sistemele sunt dotate cu un CD player si un radio. In plus, accepta iPod sau MP3 player, un telefon cu Bluetooth sau hard diskul integrat, care poate stoca material de la pana la zece CD-uri. Sistemele de sunet sunt operate prin Touch-screen sau cu butoanele de pe volan.

Design :

Unele masini sunt construite, insa masinile Jaguar sunt create. Si asta se vede in stilul dinamic al lui XF. Stil care, cu grila fata agresiva flancata de farurile alungite, duce XF-ul intr-o noua si impresionanta directie de design.
XF sfideaza conceptul de sportiva de lux prin combinatia ingenioasa de maiestrie si detalii de lux - lemn natural cu aluminiu si piele fina, toate finisate intr-o maniera noua, contemporana.
JaguarDrive Selector este o capodopera a designului ergonomic. Acesta se ridica subtil in palma de indata ce se apasa butonul "Start" si ofera un control intuitiv al transmisiei prin simple selectari intre tipurile de optiuni.

Poze :

[Image: 69059008511821813866.jpg]

[Image: 17463062169816580352.jpg]

[Image: 31062476043292634118.jpg]
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: