[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Telefonul pliabil Samsung din 2016 apare în fotografii neoficiale [FOTO]
Author : Iustin, Category : Android , 0 Replyes, 664 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
WtF*Iustin
           
2,135
POSTS
293
THREADS
870
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 7.58[w]

GamerDrunk Member1KDrunk MemberLeague of Legends PlayerCS:GO Player
07-25-2018, 09:03 AM
#1
Samsung lucrează de mulţi ani la un concept de smartphone cu ecran pliabil. În trecut am primit „pe surse” diverse documente interne din cadrul Samsung care prezentau design-ul sau modul în care software-ul urma să gestioneze ecranul supradimensionat, însă acum vedem pentru prima dată un prototip real al modelului cu două ecrane „Project Valley”, care trebuia să fie lansat în 2016. Sursa fotografiilor este un utilizator de Twitter din China care a fotografiat telefonul din toate unghiurile.
 
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
 
Uitându-ne la Samsung Project V sau SM-G929F, cum este listat pe Twitter, nu este greu să ne dăm seama de ce compania coreeană nu a dorit să lanseze acest model. Pe lângă faptul că din punct de vedere al design-ului, acesta nu se împacă foarte bine cu restul gamei de produse, avem de a face cu un smartphone cu două ecrane foarte gros şi care probabil urma să fie lansat la un preţ foarte mare.

La o primă vedere, nu este foarte diferit faţă de ceea ce a adus pe piaţă anul trecut ZTE cu modelul Axon M, care de asemenea beneficiază de două ecrane pliabile, o construcţie groasă şi o singură cameră foto. Între timp, samsung nu a renunţat la ideea unui smartphone pliabil, însă se concentrează pe realizarea unuia cu ecran OLED flexibil, care să poată permite transformarea telefonului într-o tabletă, la nevoie.
 
You are not allowed to view links. Register or Login to view.
 
Desigur, acest nou design implică alte greutăţi în dezvoltarea hardware-ului, întrucât materialele din care smartphone-urile sunt construite nu au ajuns încă la un nivel destul de avansat pentru a permite plierea repetată fără deteriorare. Samsung numeşte noul proiect de smartphone pliabil „Project Winner” şi probabil că îl va lansa în cadrul gamei Galaxy Note, însă lansarea ar putea fi încă destul de departe, probabil în toamna lui 2019, dacă nu chiar mai târziu.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

IustinEu -><- Dey


Forum Jump: