[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[NEWS] Noutăți în iOS 15
Author : Mr. Fury, Category : IOS, 0 Replyes, 343 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Moderator
     
14
POSTS
8
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.31[w]

CS:GO Player
12-04-2021, 05:41 PM (This post was last modified: 12-05-2021, 07:25 PM by Mr. Fury.)
#1
Noutăți în iOS 15
FaceTime Utilizați modul Izolare voce pentru a minimiza zgomotul de fundal și modul Portret pentru a focaliza vizual asupra dvs. Vizualizarea grilă afișează persoanele din apelurile FaceTime de grup în ferestre de aceeași dimensiune, care evidențiază automat vorbitorul. De asemenea, puteți invita pe oricine să se alăture unui apel FaceTime prin intermediul unui link web unic. Consultați Filtrarea sunetelor de fundal, Estomparea fundalului cu modul Portret, Vizualizarea participanților într‑un aranjament de tip grilă în FaceTime și Crearea unui link către un apel FaceTime.

Un apel FaceTime de grup în vizualizarea grilă. Toți participanții sunt afișați în ferestre de dimensiune egală, iar persoana care vorbește este evidențiată.
SharePlay (iOS 15.1) Utilizați SharePlay în FaceTime pentru a păstra legătura cu prietenii și familia; puteți să vizionați emisiuni TV și filme împreună, să ascultați muzică împreună sau să vă partajați ecranul. Consultați Utilizarea SharePlay pentru a viziona și asculta împreună în FaceTime.

Un apel FaceTime, prezentând un conținut video Apple TV+ partajat în cadrul apelului. Comenzile FaceTime sunt afișate în partea de sus a ecranului, conținutul video este redat imediat sub comenzi, iar comenzile de redare se află în partea de jos a ecranului.
Mesaje Linkurile, pozele și alte tipuri de conținut care sunt partajate cu dvs. cu aplicația Mesaje sunt afișate într‑o nouă secțiune numită “Partajate cu dvs.” din aplicația corespunzătoare (disponibilă în Poze, Safari, Podcasturi, Muzică, News sau aplicația Apple TV). Dacă primiți mai multe poze trimise simultan cu aplicația Mesaje, acestea apar acum forma unui colaj sau unei colecții de imagini, pe care o puteți explora cu ușurință prin gesturi de glisare. Consultați Utilizarea aplicației Mesaje pentru a primi și partaja conținut cu prietenii.

În aplicația Poze, ecranul Pentru dvs. afișează colecțiile de poze Partajate cu dvs. Sub fiecare colecție se află numele contactului care a partajat pozele și un buton pentru a-i răspunde contactului respectiv.
Memoji Reflectați‑vă înfățișarea și stilul într‑un mod cu totul nou. Alegeți dintre noi ținute, mai multe accesorii de cap și opțiuni actualizare de personalizare pentru abțibildurile Memoji. A se vedea Crearea propriului dvs. Memoji.

Concentrare Utilizați modurile de concentrare pentru a filtra automat notificările în funcție de activitatea curentă. Alegeți unul dintre modurile de concentrare sugerate, precum Muncă, Somn sau Personal, apoi alegeți notificările pe care doriți să le primiți între orele respective. Când cineva din afara notificărilor permise încearcă să vă contacteze, statusul dvs. de concentrare este afișat în Mesaje, pentru a informa persoana respectivă despre indisponibilitatea dvs. Consultați Configurarea modurilor de concentare.

Ecranul de blocare al unui iPhone afișând opțiunile Concentrare. De sus în jos, opțiunile sunt: Nu deranjați, Personal, Muncă, Somn și Mod de concentrare nou.
Notificări Notificările au un aspect nou, cu poze ale contactelor și pictograme mai mari ale aplicațiilor, pentru a le face mai ușor de identificat. De asemenea, puteți opta să primiți zilnic un rezumat cu o colecție de notificări, pe baza programului fixat de dvs. A se vedea Programarea unui rezumat al notificărilor.

Ecranul de blocare al iPhone‑ului afișând un rezumat al notificărilor.
Hărți Hărțile unor orașe precum San Francisco și New York afișează altitudinea, obiectivele, copacii, trecerile de pietoni ș.a.m.d. Noile funcționalități pentru șofat oferă detalii rutiere precum benzile de întoarcere și benzile de biciclete și puteți vedea perspective de la nivelul străzii când vă apropiați de noduri rutiere complexe. Funcționalitățile actualizate pentru transportul public afișează stațiile din apropiere și timpii de tranzit, iar instrucțiunile pietonale sunt disponibile în realitate augmentată. Consultați Obținerea itinerarelor auto, Obținerea itinerarelor de transport public și Obținerea itinerarelor pietonale.

Intinerar de șofat în aplicația Hărți.
Safari Noua bară de file din partea de jos a ecranului facilitează accesarea și navigarea filelor. Grupurile de file vă permit să organizați filele și să treceți mai ușor de la una la alta. Consultați Utilizarea filelor în Safari.

Text live Text live identifică textul din poze și din vizorul camerei iPhone‑ului pentru a putea copia și lipi text, efectua un apel sau trimite un e‑mail cu o simplă atingere. A se vedea Utilizarea textului live cu camera iPhone-ului.

O poză este deschisă pe întregul ecran. În cadrul pozei se află un anunț care include text și un număr de telefon. Numărul de telefon este selectat și următoarele opțiuni sunt disponibile pe ecran: Apelați, Trimiteți mesaj, FaceTime, FaceTime audio, Adăugați la contacte și copiați.
Căutare vizuală Căutarea vizuală identifică obiecte din pozele dvs., precum obiective turistice populare, plante, cărți și lucrări artistice, iar apoi furnizează mai multe imagini și informații despre obiectul respectiv de pe web (doar în S.U.A.) Consultați Interacțiunea cu pozele utilizând Text live și Căutare vizuală.

O poză este deschisă în partea de sus a ecranului. În cadrul pozei este un câine, iar pe acesta se află o pictogramă de Căutare vizuală. În partea de jos a ecranului sunt afișate secțiuni pentru Informații Siri, care conține mai multe informații despra rasa de cîine și Imagini web similare, care afișează diferite imagini ale rasei respective.
Poze Personalizați aspectul și senzația amintirilor cu mixajele de amintiri și alte opțiuni de editare. De asemenea, puteți alege melodii din Apple Music pentru a fi redate pe fundalul unei amintiri. Consultați Personalizarea amintirilor.

Ecranul Mixaje amintiri din aplicația Poze.
Traducere Traduceți cu ușurință text pe iPhone și în aplicații terțe compatibile. De asemenea, puteți utiliza Text live pentru a traduce textul din poze și din cadrul camerei iPhone‑ului. A se vedea Traducerea textului din aplicații și utilizând camera.

Notițe Organizați‑vă notițele cu taguri, precum #călătorii sau #rețete, pentru a căuta și localiza cu ușurință notițele din diferite categorii. Menționați numele colaboratorilor în notițele partajate pentru a vă notifica reciproc despre actualizările importante și vedeți într‑o singură listă modificările recente aduse unei notițe partajate. A se vedea Utilizarea tagurilor și Vizualizarea activității dintr-o notiță.

Mementouri Categorisiți mementorurile pe măsură ce le creați prin adăugarea de taguri, precum #treburi sau #teme. Creați liste inteligente pentru a organiza automat mementourile după taguri, date, ore, locuri, prioritate ș.a.m.d. Consultați Organizarea listelor în aplicația Mementouri.

Sănătate Partajați date de sănătate cu cei dragi, vizualizați analiza stabilității mersului pentru a evalua riscul de a suferi o cădere și înțelegeți modificările stării de sănătate în timp cu funcționalitatea Tendințe. Consultați Partajarea datelor de sănătate cu o persoană apropiată, Monitorizarea stabilității mersului și Vizualizarea tendințelor de sănătate.

Ecranul Partajare din aplicația Sănătate. În mijlocul ecranului, de sus în jos, se află o listă a contactelor care partajează date de sănătate cu dvs., incluzând informații precum Alertă, Modificări și Nicio modificare recentă. Dedesubt se află o listă a contactelor cu care partajați dvs. date de sănătate. Dedesubtul fiecărui contact este numărul de subiecte care sunt partajate cu respectivul contact. În partea de jos a ecranului, de la stânga la dreapta, se află butoanele Rezumat, Partajare și Explorare. Butonul Partajare este selectat.
Portofel (iOS 15.1) Puteți să adăugați o înregistrare de vaccinare în Portofel și să o arătați atunci când trebuie să prezentați o dovadă a vaccinării (oferită de anumiți furnizori de servicii medicale și de anumite autorități sanitare). A se vedea Utilizarea cardurilor de vaccinare în Portofel.

Un card de vaccinare în aplicația Portofel.
Vremea Noul design include fundaluri animate și afișaje grafice ale hărților de precipitații, calitate a aerului și tempereratură. Consultați Aflați ștarea vremii.

O hartă de temperatură a zonei înconjurătoare umple ecranul. În colțul din dreapta sus, de sus în jos, se află butoanele Locul actual, Locuri favorite și Meniu suprapus. Butonul Meniu suprapus este selectat și afișează opțiunile de schimbare a modului de afișare pentru a indica temperatura, precipitațiile sau calitatea aerului. În colțul din stânga sus se află butonul de OK.
Intimitate Protecția intimității Mail vă protejează față de expeditorii care încearcă să obțină informații despre activitatea dvs. legată de e‑mailuri, să vă urmărească activitatea online sau să determine localizarea dvs. De asemenea, împiedică expeditorii să afle dacă și când le‑ați deschis e‑mailurile. Consultați raportul de confidențialitate din Safari pentru a vedea un rezumat despre urmăritorii care au fost întâlniți și împiedicați de împiedicarea inteligentă a urmăririi. Consultați Utilizarea funcționalității Protecția intimității Mail și Vizualizarea Raportului de confidențialitate.

iCloud+ iCloud+ combină tot ceea ce iCloud oferă deja cu noi funcționalități premium, inclusiv transmisia privată iCloud (beta), un serviciu care vă protejează intimitatea online, mascarea adresei de e‑mail, o modalitate simplă de a crea o adresă de e‑mail unică, aleatoare, oricând ați avea nevoie de una, și compatibilitate extinsă pentru înregistrările de video securizat HomeKit, pentru a putea configura mai multe camere de securitate a locuinței. Consultați Abonarea la iCloud+, Activarea transmisie private iCloud, Ascunderea adresei personale de e‑mail în Safari și Configurarea camerelor de securitate în Locuință.

În jumătatea inferioară a ecranului este opțiunea Mascare e-mail pentru iCloud+. Aceasta include adresa de e‑mail generată aleatoriu, adresa de redirecționare, o etichetă și o notiță. În partea de jos a ecranului se află butonul Utilizați și un link către configurările iCloud.
Accesibilitate Personalizați configurările de afișare și dimensiune a textului pentru fiecare aplicație. Măriți testul sau utilizați stilul aldin, creșteți contrastul, inversați culorile și altele – în mod individual, doar pentru aplicațiile pentru care doriți aceste personalizări. Explorați persoane, obiecte, text și tabele din interiorul imaginilor mai detaliat cu VoiceOver. Mascați zgomotul din mediul înconjurător sau extern prin redarea continuă a unor sunete liniștitoare în fundal. Consultați Personalizarea configurărilor de accesibilitate pentru aplicații individuale, Explorarea imaginilor și Redarea sunetelor de fundal pe iPhone pentru a masca zgomotul ambiental.

Primiți sfaturi pentru iOS 15 Aplicația Sfaturi adaugă frecvent noi sugestii, astfel încât să puteți profita la maximum de iPhone-ul dvs. Consultați Obținerea sfaturilor.

Notă: Noile funcționalități și aplicații pot varia în funcție de modelul dvs. de iPhone, precum și de regiunea, limba și operatorul dvs.




[Image: b2fe1a820b98e3639cf3386c1e02fc13.png]   [Image: 7f945d1934ba6c5a31ddb96a4d7d86fe.png]   [Image: 3d401951cf122585e721a8fd48eb655f.png]  [Image: 4fc69e5e0a8fe58ad4cfe276f0c83885.png] [Image: aaa933a1a86d916303e5a0b940426556.png]  [Image: 1fafdca809c6048a6a84998d6d306143.png]  [Image: 7a24a977803b55d4fbc5e0a10b75ee5e.png]  [Image: c1e379cfccc5a119c11956521442d71a.png]


Forum Jump: