[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






[JOCURI] Cele mai tari jocuri Steam Gratuite in 2022
Author : mihay111, Category : Jocuri Gratuite, 0 Replyes, 405 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Moderator
     
577
POSTS
452
THREADS
190
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0.15[w]

Suit Member
Star  01-08-2022, 01:15 PM (This post was last modified: 01-08-2022, 01:16 PM by mihay111.)
#1
[Image: 00LqRjmwgYwhb6O1JuOeAqX-1.fit_lim.size_1...192212.jpg]
Steam, deținut de Valve, este sursa preferată de jocuri pentru computer pentru mulți oameni. Biblioteca sa enciclopedică și afluxul constant de noi titluri îl fac un magazin fantastic pentru oamenii avid de divertisment care caută diversiuni ale jocurilor video. Steam se mândrește, de asemenea, cu multe jocuri free-to-play excelente de care te poți bucura fără a cheltui un singur cent.

Brawlhalla

Dacă ești un jucător de pe computer care este însetat de o acțiune în stilul Super Smash Bros., îndreaptă-ți ochii uscați către Brawlhalla. Jocul de luptă bazat pe platforme îți cere să te lupți cu până la trei adversari pe etape plutitoare și să încerci să-i arunci de pe platformă pentru a câștiga puncte. Intrările direcționale schimbă atacurile luptătorului tău, dar, la fel ca Smash, seturile de mișcări ale personajelor sunt relativ ușor de învățat.

Brawlhalla se concentrează puternic pe atacurile bazate pe arme, așa că armele plouă aleatoriu de sus. Brawlhalla rotește personajele jucabile în fiecare săptămână, deși îți poți cumpăra personajele preferate folosind moneda din joc.


Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) a debutat în 2012, susținut de o moștenire puternică de titluri FPS multiplayer, inclusiv Counter-Strike și Counter-Strike: Source originale. Câțiva ani mai târziu, jocul rapid pentru computer se menține în mare parte față de titluri mai moderne, parțial datorită gameplay-ului său de bază și comunității active.

Vizual, totuși, CS: GO începe să-și arate vârsta și nu este la fel de bogat tematic precum titlurile populare precum Overwatch. Cu toate acestea, mulți jucători se vor bucura de experiența simplă a CS: GO și de scena esporturilor extrem de competitivă.


DCS World: Steam Edition

Acest simulator de luptă hiperrealist oferă unul dintre cele mai detaliate câmpuri de luptă pe care le veți experimenta în jocurile video. DCS World: Steam Edition are o curbă de învățare șocant de profundă, așa că nu vă așteptați să preluați pur și simplu controlul asupra unui avion (sau alt vehicul militar) și să începeți să împușcați tocilari din cer.

Chiar și cele mai elementare tancuri, avioane de luptă și nave necesită măiestrie, ca să nu mai vorbim despre mașinile de război avansate pe care le poți pilota. Dacă aveți chef de lupte militare realiste, Digital Combat Simulator World este jocul de descărcat.


Destiny 2

În Destiny 2, tu și echipa ta joci în rolul Gardienilor, războinici nemuritori care călătoresc prin sistemul solar învingând amenințările interplanetare. Acest shooter SF a cunoscut multe schimbări de la lansarea sa din 2017, cum ar fi trecerea la un model free-to-play, adăugarea Destiny Content Vault și creșterea numărului de planete. Destiny 2 este unul dintre cele mai grele MMO-uri de acțiune pe care le veți găsi pe PC, așa că ar putea fi geanta dvs. dacă săpați Call of Duty.  

sursa: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
Mihai nu face flotari, el le cumpara gata facute!
Mihai s-a nascut intr-o cabana construita de el.
Mihai a omorat 50 de teroristi din 2 gloante.Primul a fost de avertizare.
Mihai poate sa isi faca poze cu telefonul fix.
Mihai a raspuns la un apel pierdut.
Singura femeie care si-a permis sa faca glume despre Mihai a fost Elodia, de aia nu mai este.
Cand Mihai iti arata degetul nu o face ca sa te injure... doar iti arata cate secunde mai ai de trait!
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: