[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Nokia Asha 310
Author : TaZ., Category : Noutati, 0 Replyes, 635 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
TaZz! WtfCs
       
3,421
POSTS
420
THREADS
230
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 6.89[w]

1K
09-19-2014, 05:05 PM
#1
Desi este un telefon dual SIM, Nokia a reusit sa ii confere si un aspect modern si slim: telefonul are numai 1,3 cm in grosime si un aspect metalic pe marginea carcasei. Cele 103,7 grame il fac un telefon relativ usor.

Ecranul lui Asha 310 are 3 inch si ofera rezolutia 240 x 400 pixeli. Camera foto are numai 2 megapixeli, iar memoria interna doar 20 MB. Insa ca si alternativa poti conecta un card microSD cu o capacitate de pana la 32 GB. Un card de 2 GB sau 4 GB este inclus in pachet.

Bateria ofera un timp de convorbire de pana la 17 ore sau un timp de standby de pana la 25 de zile. Browserul preinstalat Nokia Xpress ofera o viteza sporita in incarcarea paginilor web, datorita compresiei datelor cu pana la 90%. De asemenea, un parteneriat intre Nokia si EA Games a facut ca acest smartphone sa aiba 40 jocuri gratuite de la binecunoscuta firma de gaming. Mai mult, cu ajutoul Nokia Maps gasesti mereu drumul corect. Pe langa WiFi, are GPRS si EDGE, insa nu are 3G sau HSPA.

Modalitatea de utilizare a celor doua cartele este extrem de simpla. Prima cartela este localizata precum la celelalte telefoane, in spatele bateriei. Cea de-a doua cartela poate fi introdusa prin partea din stanga a telefonului, unde se afla un slot SIM. Astfel poti conecta orice doua cartele simultan fara sa fii nevoit sa inchizi telefonul. De asemenea, ai o statistica detaliata a numarului de contacte, MMS-uri, durata apelurilor, precum si numarul de SMS-uri trimise si primite pentru fiecare cartela in parte.


[Image: kp4pcskysj.jpg]
“One day you’ll leave this world behind,
so live a life you will remember.” - Avicii. ◢ ◤
 


Forum Jump: