[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Nokia Asha 205 Dual SIM
Author : Destroyer, Category : Noutati, 0 Replyes, 630 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
03-03-2014, 03:39 PM
#1
Vezi ce mai spune lumea
Nu rata ultimele noutati despre prietenii tai. Profita de butonul care te duce direct pe Facebook. Scrie o actualizare, anunta unde esti, converseaza, posteaza o fotografie sau uita-te la fotografiile prietenilor tai.
Intra online - incredibil de rapid
Vrei sa navighezi mai repede? Browserul Nokia Xpress cu aplicatii pentru web are o viteza uimitoare si un design extrem de atragator. Este de pâna la de 2 ori mai rapid si cu 85% mai ieftin decât majoritatea celorlalte browsere pentru aplicatii mobile.
Sa împartasim totul
Alatura doua telefoane si vei putea împartasi instantaneu fotografii, muzica, contacte si multe altele, cu Slam. Este cel mai rapid mod de a schimba continuturi cu prietenii tai.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Afla ultimele noutati
Trimit mesaje, deci exist. Îti poti vedea toate mesajele instantanee într-un singur loc cu eBuddy - cea mai rapida si mai simpla modalitate de a conversa pe chat. Aduce într-un singur loc Microsoft Messenger, Yahoo! Messenger, Google Talk si chat-ul de pe Facebook într-o singura interfata si îti ofera actualizari direct în ecranul principal.
Arunca o privire
Cauti un art café cât mai aproape? Îl poti gasi cu Nokia Nearby. Descopera restaurante, baruri, hoteluri, ATM-uri sau orice altceva îti doresti, si afla exact unde se afla pe harta. În plus, le vei putea distribui pe Facebook, astfel încât sa te asiguri ca toti prietenii tai cunosc cele mai tari locuri din oras.
Esti gata sa te joci?
Simti nevoia de viteza? Sau nevoia de a risca? Poti alege dintre cele 40 de jocuri gratuite de la EA, care includ Medal of Honor 2010, Bejeweled si multe altele, în valoare de peste 75 EUR. Le poti descarca gratuit pe toate pe telefonul tau Nokia Asha 205.
(Cod: 205 Asha Orange White)
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: