[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Istoric CS Promod
Author : Ch1TuCeL, Category : Stiri, 0 Replyes, 1422 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Incepator
 
73
POSTS
40
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
10-31-2013, 10:12 AM
#1
Prima echipă s-a format în primul trimestru din 2006, CSPromod a fost conceput ca o încercare de a aduce o versiune complet personalizabilă de Counter-Strike a motorului Source. Proiectul a apărut ca urmare a opiniei multora din comunitatea profesională, şi anume faptul că Counter-Strike Source este deficitar în multe domenii cheie şi ar putea fi cu mult îmbunătăţită.

Pentru a realiza proiectul fără codul sursă al originalului Counter-Strike 1.6 sau Counter Strike Source s-a dovedit a fi mult mai greu decât a anticipat echipa originală. Având în vedere natura provocatoare a proiectului, procesul de dezvoltare a trebuit să fie reluat complet de două ori în cadrul proiectului in primele nouă luni, de fiecare dată cu un programator şef diferit. Proiectul iniţial a început în primăvara anului 2006, a fost reluată în toamna anului 2006, cu un programator şef nou, apoi a început de la zero pentru a treia oară în luna ianuarie a anului 2007, sub conducerea lui Kevin "arQon" Blenkinsopp.




Primul beta 1.0 a fost lansat în octombrie 2007, care a reprezentat aproximativ nouă luni de muncă, desigur, nu a fost realizat pe deplin, a dovedit un concept şi structură de bază solidă. Din păcate, unele comunităţi păreau să se întoarcă împotriva modului, ca urmare a aşteptărilor incredibil de mari, care au fost ridicate de-a lungul timpului. Având în vedere obiectivele şi intenţiile echipei de dezvoltare , situaţia a fost cu siguranţă regretabilă. După lansarea versiunilor beta 1.01-1.03, echipa de dezvoltare a ales să-şi continue munca într-un mod mai privat, din cauza reacţiilor negative masive. Din 2008 iulie, s-au ţinut departe de public si au lucrat în linişte, lansând următoarea versiune doar atunci când erau siguri de progresul proiectului. CSPromod 1.04 beta a fost lansat în 2010 şi se lucrează la versiunea 1.05. Echipa este formată din 3 programatori voluntari, care lucrează în timpul lor liber.Totuşi acest mod mi se pare mult mai bun decât originalul CSS.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: