[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Istoric CS Source
Author : Ch1TuCeL, Category : Stiri, 0 Replyes, 1168 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Incepator
 
73
POSTS
40
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
10-31-2013, 10:10 AM
#1
Counter-Strike: Source (abreviat oficial CS: S) este un joc video FPS dezvoltat de Valve Corporation. Acesta este un remake complet de Counter-Strike folosind motorul de joc Source. Ca şi în original, Counter-Strike: Source aşează o echipăde contra-terorişti împotriva unei echipe de terorişti într-o serie de runde. Fiecare rundă e câştigată fie prin completarea unui obiectiv (cum ar fi detonarea unei bombe sau salvarea ostaticilor) sau prin eliminarea tuturor membrilor echipei adverse. Counter-Strike: Source a fost iniţial lansat ca o versiune beta pentru membrii Valve Cyber Cafe Program în data de 11 august 2004. La data de 18 august 2004, versiunea beta a fost lansată pentru proprietarii de Counter-Strike: Condition Zero şi cei care au primit Half-Life 2 pentru plăcile video ATI Radeon. Pe 11 octombrie 2006, Valve a lansat o actualizare experimentală, Dynamic Weapons Pricing. În cadrul acestui sistem, preţurile elementelor sunt determinate pe baza cererii din săptămâna precedentă. Alte actualizări, cum ar fi un sistem radar îmbunătăţit, a fost în general acceptat ca un accesoriu pozitiv.



În data de 7 mai 2010, Valve a lansat o actualizare care include noi caracteristici şi funcţionalităţi dezvoltate în colaborare cu Hidden Path Entertainment. Acestea includ 144 (acum 145) noi realizări, un sistem nou de dominaţii şi răzbunare, similară cu cea din Team Fortress 2, statistici player, motor Orange Box şi multe altele. De asemenea, după peste 1000 de zile în care un topic a fost făcut pe forumurile steam promiţând acest plus, multi-core este în sfârşit disponibil. Acum, oamenii cu computerele care au procesoare multi-core se pot bucura de un FPS mai mare în joc. Pentru mulţi cu sistemele mai vechi care au mai mult de un nucleu de procesor, mai ales cei cu laptop-uri, acest joc pot fi redat în celedin urmă. A fost într-un stadiu beta public limitat. Pe 23 iunie 2010, Valve a lansat versiunea beta pentru public, de asemenea făcând jocul disponibil pentru Mac.



Counter-Strike: Source este un remake al Counter-Strike 1.6 şi îşi păstrează, prin urmare, echipa sa pe bază de obiective orientate spre stilul de joc first-person shooter. Scopul este de a realiza un obiectiv al hărţii. Există mai multe tipuri de obiective, dar scopul final al jocului este de a câştiga mai multe runde decât echipa adversă. Mişcarea şi trasul, de asemenea, diferă considerabil de la multe alte FPS-uri. Împuşcăturile în timpul deplasării scad dramatic precizia şi produce un recul sever. Aspecte ale jocului pe care s-au schimbat de la Counter-Strike 1.6 include comportamentul grenadelor, motorul de fizică, reculul armelor. Posibilitatea de a adăuga noi modele prelucrate cu ajutorul SDK-ul pentru sursa Counter-Strike: Source permite o cantitate mare de personalizare. Skinurile se referă la imagini reale aplicate la anumite părţi din joc. Modele de jucător, modele de arme, precum şi hărţile înşişi pot fi "reskinned" (sau "retextured") de către oricine.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: