[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Istoric CS 1.6
Author : Ch1TuCeL, Category : Stiri, 0 Replyes, 1298 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Incepator
 
73
POSTS
40
THREADS
0
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
10-31-2013, 10:08 AM (This post was last modified: 12-05-2014, 02:27 PM by D0G.)
#1
Half-Life: Counter-Strike, Counter-Strike 1.6, sau pur şi simplu CS 1.6) este un joc video first-person shooter dezvoltat de Valve Corporation, care provine dintr-o modificare a Half-Life realizat de Minh "Gooseman" Le si Jess "Cliffe" Cliffe. Jocul a fost dezvoltat într-o serie de la lansarea sa iniţială, care include în prezent, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Source, Counter-Strike: Anthology şi Counter-Strike pentru Xbox. Counter-Strike aşează o echipă de contra-terorişti împotriva unei echipe de terorişti într-o serie de runde. Fiecare rundă e câstigată fie prin îndeplinirea obiectivului misiunii sau prin neutralizarea echipei adverse. Jocul este în prezent cel mai folosit mod Half-Life, conform Gamespy. Counter-Strike este un first-person shooter în care jucătorii se alătură echipei teroriste sau anti-teroriste. Fiecare echipă încearcă să finalizeze obiectivul lor sau eliminarea echipei adverse. Fiecare rundă începe cu cele două echipe aşezate în acelaşi timp, de obicei la capetele opuse ale hărţii unii de alţii. Deşi Counter-Strike în sine este un mod, s-a dezvoltat propria comunitate de scripteri şi creatori de moduri. Unele moduri adaugă, in timp ce altele elimină caracteristici ale jocului, alţii creează moduri diferite de joc. Unii dintre moderatorii şi administratorii de servere mai flexibili şi mai eficienţi au început să conceapă pluginuri, din care multe s-au răspândit (a se vedea Metamod, AMX Mod si AMX Mod X).
Există câteva moduri de joc, cum ar fi Gun Game, unde jucătorii incep cu un pistol de bază şi prin killuri primesc arme mai bune, şi Zombie Mod, în cazul în care o echipă este formată din zombi şi trebuie să oprească "răspândirea infecţiei", prin uciderea celeilalte echipe (folosind doar cuţitul). Există, de asemenea modurile Superhero si Warcraft III, care îmbină jocul first-person din Counter-Strike cu un sistem de experienţă, care să permită unui jucător sa devină mai puternic. Jocul este, de asemenea, foarte personalizabil şi din perspectiva jucătorului, permiţând utilizatorului să instaleze sau chiar să creeze propriul skin personalizat, sprite-uri, şi efecte sonore, având în vedere instrumentele adecvate.

Când Counter-Strike a fost publicat de Sierra Entertainment / Vivendi Universal Games, a fost cuplată cu Team Fortress Classic, Opposing Force Multiplayer, şi modurile Wanted Redemption, Firearms. La 24 martie 1999 Planet Half- Life a deschis secţiunea de Counter-Strike. În termen de două săptămâni, site-ul a primit 10 de mii de vizitatori. Pe iunie 19 1999, a fost lansat prima versiune beta publică a Counter-Strike, urmat de numeroase alte lansări beta.

Versiuni finale oficiale:

* Versiunea 1.0: 08 noiembrie 2000
* Versiunea 1.1: 13 martie 2001
* Versiunea 1.3: 12 septembrie 2001
* Versiunea 1.4: 24 aprilie 2002
* Versiunea 1.5: 12 iunie 2002
* Versiunea 1.6: 15 septembrie 2003

Versiunea 1.6 a coincis cu lansarea sistemului conţinutului de livrare Steam. Toate actualizările suplimentare au fost livrate dinamic prin intermediul Steam, fără numerele specifice unei noi versiuni.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: