[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






eRepublik - the new world
Author : Pooonct, Category : Stiri, 1 Replyes, 1005 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
Banned
19
POSTS
7
THREADS
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
Rainbow  03-15-2013, 11:37 AM
#1
You are not allowed to view links. Register or Login to view.este un joc de strategie online de tip browser. A fost fondat de catre un antreprenor roman, George Lemnaru in 2007 si finantat de catre francezul Alexis Bonte cu 200 000 de euro. De-a lungul timpului, acest joc a mai primit investitii de milioane de euro din partea mai multor investitori. In 2009 jocul avea mai putin de 50.000 de utilizatori. In ianuarie 2010 jocul a ajuns sa aiba 1 milion de utilizatori inregistrati dintre care 329000 acceseaza regulat aceasta aplicatie. In 2012 jocul mai avea aproximativ 230000 de jucatori activi.

Ce iti ofera acest joc: O lume virtuala, cu harta lumii, unde fiecare tara porneste razboaie de cucerire, formeaza relatii in interiorul aliantelor internationale, si isi duce luptele interne pentru putere pe scena politica.
# Modulul militar iti deschide calea unui soldat de succes, a unui ofiter, sau comandant de unitate, al comandamentului eRomaniei, sau de ce nu, al intregii aliante. Fiecare medalie obtinuta pe campul de lupta se observa pe profil.
# Modulul politic iti ofera posibilitatea de a te alatura unui partid, de a-ti prezenta ideile in fata unei echipe care le poate pune in practica la nivel national, iti ofera posibilitatea de a candida la congres, la presedintia partidului, sau de ce nu, la presedintia tariii. Ministerele au si ele nevoie de oameni competenti.
# Modulul media iti ofera sansa de a publica in prorpiul ziar articole din orice domeniu. Niste articole de interes national insa, care atrag atentia cetatenilor, te pot propulsa ca formator de opinie. Pana la medalia de Media Mogul insa, e liber fiecare sa isi aleaga cuvintele pentru a atrage cititori.
# Modulul economic iti permite sa muncesti pentru a-ti asigura un venit constant, dar si crearea de firme proprii in numar nelimitat, ce nu pot fi dizolvate decat din proprie initiativa.
# Stabilitate. Nimic nu se pierde peste noapte, cum se intample de obicei pe 'triburile' sau alte jocuri de genul. Singurul lucru care te poate afecta pe o perioada lunga de timp este imaginea ta publica.
# O comunitate larga de romani conectati permanent pe chaturi externe unde se ofera ajutor, se explica secretele jocului si se glumeste dupa bunul plac.

Ce poti oferi tu jocului:
# 5 minute pe zi. Sunt suficiente pentru a asigura un minim de damage pe campul de lupta si de a-ti ajuta tara.
# Patriotism si demnitate. Lupta la ordin si evitarea alergarii dupa venituri luptand pe alte fronturi.

Pana la nivel 20 vei avea in josul paginii un chat cu mentori unde poti afla tot ce ai nevoie. Te asteptam!

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

Video: You are not allowed to view links. Register or Login to view.
You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Foto:
Romania in vremurile ei bune:

[Image: 800px-Romaniaempirekicsi_GAFOE.jpg]

Romania in vremurile mai grele ...

[Image: 300px-Hungary-old.jpg]

You are not allowed to view links. Register or Login to view.
[Image: erepublik-badge-200x125.gif]
Banned
113
POSTS
39
THREADS
Male
Sex

WtfCs Coins: 0[w]
03-15-2013, 08:08 PM
#2
Interesant :) Cred ca il voi incerca .


Forum Jump: