[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Astafei, arătat cu degetul de rivali
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 638 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
05-17-2015, 12:16 PM
#1
Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, și-a felicitat jucătorii pentru victoria de la Brașov, care îi dă speranțe pentru finalul de sezon și pentru finala Cupei Ligii, cu Pandurii, de miercuri, 20 mai, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.

”Băieții merită felicitări, au revenit de două ori după ce au fost conduși, deci cred că au făcut un joc bun, ceea ce ne dă speranțe, de ce să nu spunem, pentru finala Cupei Ligii și pentru finalul acesta de campionat”, a declarat Eroul de la Sevilla, care recunoaște că nu a putut să privească până la final meciul ASA-Petrolul. În minutul 85 al partidei de la Târgu Mureș, Steaua era pe locul 1, dar la final, mureșenii s-au impus cu 1-0, iar ASA a rămas lider.

Duckadam a ținut să-i laude pe cei de la Petrolul pentru dăruirea cu care au evoluat contra celor de la ASA, dar a subliniat în două rânduri că un singur jucător al prahovenilor l-a dezamăgit.

”Practic, ultimele zece minute n-am reușit să mă mai uit, am ieșit afară, emoțiile au fost prea mari și n-am rezistat să mă mai uit. Merită cei de la Petrolul toate felicitările, jos pălăria în fața lor, cum și-au apărat șansele, aș zice eu, mai puțin un jucător, dar asta e. Oricum, mi-a plăcut Petrolul, începând cu Pecanha și cu ceilalți. Din păcate, am fost puțin dezamăgit de un jucător, dar asta nu mai contează. Nu contează dacă-l cheamă Astafei, nu mă pronunț”, a mai spus Duckadam, ÎN DIRECT, prin telefon, la emisiunea Digi Sport Special.

Oficialul Stelei își pune acum speranțele în meciul Astrei cu ASA.

„Cred că dacă Astra va juca cel puțin cu aceeași dorință cu care a făcut-o Petrolul, n-are cum să-i bată Târgu Mureș la Giurgiu”, a încheiat Duckadam.

Astafei a avut câteva ocazii ratate cu suspect de multă lejeritate, ceea ce i-a atras critici jucătorului născut în Târgu Mureș.

Mai întâi, în minutul 78, Petrolul a scăpat pe contraatac cu trei jucători, dar Astafei a ales soluția unui șut modest, care s-a dus mult alături. Apoi, în minutul 83, același Astafei a interceptat un balon, a ajuns într-o poziție favorabilă în care-l putea dribla pe Stăncioiu, dar a șutat puternic, mult peste poartă, spre dezamăgirea băncii sale tehnice.

Înaintea meciului cu ASA, din orașul său natal, mijlocașul prahovenilor a declarat că și-ar dori ca târgmureșenii să câștige campionatul, în dauna Stelei.

„Suntem convinși că fanii s-ar bucura dacă am câștiga, dar nu și dacă ar câștiga Steaua. Acum... o campioană trebuie să-și merite acest statut și să învingă toate echipele. Cred că acum, în ultimele trei etape, o să se vadă cine merită să fie campioană. Eu mi-aș dori foarte mult să ia ASA titlul și le doresc multă baftă. Ar fi minunat și le doresc mult succes”, a spus Astafei.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: