[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Dezvăluiri după 2 ani. Lopez: "Mourinho m-a protejat, dar îl admira pe Casillas"
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 575 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
04-14-2015, 05:51 PM
#1
La doi ani distanță de la consumarea unui episod tensionat în sânul clubului Real Madrid, portarul spaniol Diego Lopez (33 de ani) a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la relația sa cu antrenorul portughez Jose Mourinho. Mourinho l-a transformat pe Iker Casillas în rezervă, oferindu-i mănușile lui Lopez, cel care joacă în acest moment la Milan.

Diego Lopez a ajuns titularul Realului, iar presa spaniolă a speculat un conflict între Mourinho și Casillas, dar ibericul susține că situația a fost deformată de ziariști. Mou i-a spus lui Diego Lopez că nu are nimic personal de împărțit cu "San Iker", forma sportivă a celor doi jucători făcând diferența între statutul de titular și cel de rezervă.

Lopez a fost achiziționat de Real Madrid în ianuarie 2013, de la Villarreal. "Mourinho a vorbit cu mine și mi-a dat puterea de a trece peste toate greutățile. Mi-a spus că are deplină încredere în mine și că a încercat să mă transfere și cu un an în urmă. Mi-a mai mărturisit că nu are nimic personal cu Iker, dar credea că eu mă antrenez mai bine. Știu că îl admira pe Casillas. Cuvintele lui în asemenea momente te pot duce la un alt nivel! Pe mine m-a protejat tot timpul, în vreme ce Ancelotti a permis tuturor să mă atace. Tot timpul lumea a stat cu lupa pe mine, pentru a-mi penaliza greșelile", a povestit Diego Lopez la Canal Plus.

Lupta pentru titularizare a schimbat în rău relațiile dintre Diego Lopez și Iker Casillas, după cum mărturisește goalkeeperul lui AC Milan. "Odată ce am fost transferat, totul s-a schimbat, deși nu a existat o ceartă propriu-zisă între noi. Relația noastră nu mai era aceeași ca în urmă cu câțiva ani, când mai venea pe la mine să cinăm. Eu totuși îl respect enorm".

36 de meciuri a jucat Diego Lopez la Real Madrid în sezonul 2013/2014, toate ca titular

22 de meciuri a jucat Diego Lopez pentru AC Milan în acest sezon din Serie A
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: