[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






CR7 caută primul gol acasă în campionat după 85 de zile.
Author : Destroyer, Category : Ştiri, 0 Replyes, 399 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
STARBOY
       
1,714
POSTS
1,354
THREADS
650
REPUTATION
Male
Sex

WtfCs Coins: 1.64[w]

8YDrunk Member1K
03-01-2015, 06:50 PM
#1
După ce a câştigat cel de-al treilea Balon de Aur din carieră, Cristiano Ronaldo a avut un început de 2015 slab, totul culminând cu prestaţia dezmăgitoare din derby-ul cu Atletico Madrid.

Starul celor de la Real Madrid începe însă să redevină decisiv pentru echipa lui Carlo Ancelotti, lucru dovedit de golurile marcate cu Schalke, în turul optimilor de finală din UEFA Champions League, şi cu Elche, în La Liga.

Cu toate acestea, portughezul nu a mai reuşit să înscrie pe Bernabeu în campionat de 85 de zile. Ultima oară când a făcut-o, pe 6 decembrie anul trecut, Ronaldo a reuşit toate golurile madrilenilor în victoria cu 3-0 obţinută în faţa celor de la Celta Vigo.

De atunci, lusitanul a mai punctat pe Bernabeu în doar două ocazii - cu Ludogorets Razgrad, din penalty, în ultima etapă din faza grupelor UCL, şi cu Atletico, în remiza 2-2 din Cupa Spaniei. În La Liga nu s-a aflat pe lista marcatorilor nici cu Espanyol (3-0), nici cu La Coruna (2-0), iar în alte două meciuri, cu Sociedad (4-1) şi Sevilla (2-1) a lipsit din cauza suspendării primite după partida din deplasare cu Cordoba.

Totuşi, seria negativă de pe teren propriu a golgheterului din La Liga poate lua sfârşit chiar în această seară, de la ora 22:00, în direct la Digi Sport 2. Real Madrid joacă împotriva celor de la Villareal, una dintre victimele preferate ale lui Ronaldo.

Portughezul a înscris de 10 ori în opt meciuri cu "Submarinul galben", punctând de fiecare în ultimele trei jocuri în care a evoluat, toate în deplasare. Precedenta ocazie în care a marcat pe Bernabeu cu Villarreal a fost în sezonul 2010/11, când a reuşit un hat-trick într-un succes cu 4-2.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: