[CAMPANIE STAFF]Cautam moderatori si designeri activi!
Welcome to WTFCS Community Forums!
Servere gaming la super-preturi! [HOSTING SERVICE]
-->






Horoscop 29.10.2014
Author : irRePlacEable., Category : Horoscop, 0 Replyes, 807 Views
EVALUATE THIS TOPIC
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Guest(s)
         
2,371
POSTS
461
THREADS
1300
REPUTATION
Female
Sex

WtfCs Coins: 1.67[w]

Elite Award1K
10-29-2014, 12:26 PM (This post was last modified: 12-05-2014, 02:31 PM by D0G.)
#1
BERBEC

Astazi esti cu capul in nori si visezi cu ochii deschisi. Traiesti in lumea ta si asta s-ar putea sa ii enerveze putin pe cei din jurul tau. Incearca sa te reconectezi la realitate si sa fii mai prezenta in conversatiile de la job sau din cercul de prieteni.

TAUR

Astazi ai o viata sociala intensa. Esti invitata la un eveniment important si te pregatesti toata ziua pentru a avea o aparitie impecabila. Nu iti face griji, vei reusi sa impresionezi nu numai cu look-ul tau, dar si cu carisma si personalitatea.

GEMENI

Te bucuri de o atmosfera calda si prieteneasca in toate mediile cu care interactionezi astazi. La serviciu esti in relatii bune cu colegii si formati o echipa unita. Amicii iti cauta compania, iar membrii familiei vor sa petreci mai mult timp cu ei. Incearca sa te imparti intre toti, ca sa nu superi pe nimeni.

RAC

Astazi iti dedici timpul unei noi pasiuni, pe care ai descoperit-o de curand. Daca lucrurile merg bine, te gandesti chiar sa iti transformi hobby-ul intr-o afacere. Persevereaza si nu vei avea decat de castigat. Bazeaza-te pe intuitie si vei lua cele mai bune decizii.

LEU

Te sacaie o problema personala si nu poti da randamentul dorit la job. In ciuda eforturilor tale de a-ti indeplini taskurile zilnice, astazi nu iti ies lucrurile asa cum ti-ai dori. Incearca sa rezolvi problema, pentru ca altfel nu vei iesi din acest impas.

FECIOARA

Increderea ta in partenerul de viata se diminueaza pe zi ce trece, insa, cu toate astea, nu vrei sa iei atitudine. Incearca sa il provoci la o discurie serioasa, in care sa ii spui ce ai pe suflet. Te deranjeaza atitudinea lui distanta, insa, in acelasi timp, iti este frica sa nu il pierzi.

BALANTA

Suma de bani pe care o asteptai de ceva vreme a ajuns, in sfarsit, in contul tau. Desi esti tentata sa ii cheltuiesti pe mici capricii, incearca sa ii investesti sau sa ii pui intr-un cont de economii. Nu se stie cand vei avea mare nevoie de ei.

SCORPION

Esti intr-o forma grozava, iar mintea iti merge brici astazi. Este o zi prielnica pentru dezvoltat noi proiecte si pentru a te face remarcata cu ideile tale originale si inovative. Nu fii timida, astazi poate fi momentul tau de glorie.

SAGETATOR

Nu ai chef de socializare astazi si te retragi in carapacea ta, lucru care nu ii incanta prea tare pe cei din jur. Incearca sa nu fii neprietenoasa si sa nu ii respingi prea dur pe cei care te abordeaza astazi. Nu va dura prea mult starea asta, din fericire :)

CAPRICORN

Ai multa energie si ti se pare ca toti cei din jurul tau se msica in slow motion. Te enerveaza reactiile intarziate ale colegilor, care nu se mai ridica la nivelul asteptarilor tale. Incearca sa nu ii mai judeci atat de aspru.

VARSATOR

Te simti epuizata, insa nu ai timp pentru odihna. Esti extrem de solicitata la locul de munca si nici macar cand ajungi acasa nu ai parte de liniste. Incearca sa profiti de fiecare moment de repaos de care ai parte.

PESTI

Esti irascibila si ai tendinta de le vorbi de sus tuturor celor care te abordeaza astazi. Nu poti continua prea mult cu atitudinea asta, pentru ca vei fi marginalizata si evitata de cei din jur. Revizuieste-ti atitudinea.
Regulament forum: You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.

You are not allowed to view links. Register or Login to view.


Forum Jump: